Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Smuttur til hyggelige Malmø

 • Storbyferie
 • Malmø
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag et smut over Øresund til Malmø, og bo på det centralt beliggende First Hotel Jörgen Kock i 2-4 dage inklusive morgenmad

"Det hele begynder i Malmø", siger de lokale. Byen, der binder Sverige sammen med resten af Europa, er en sand samlingsplads for en lang række kulturelle og kreative aktiviteter. Med sin egen sandstrand, et blomstrende restaurantliv, en verdensberømt skateboardpark og over 200 kulturelle events årligt er Malmø virkelig noget for sig! I har 2, 3 eller 4 dage til at udforske Malmø, og fra jeres centralt beliggende hotel kan I gå rundt til de fleste seværdigheder. Hejsan Malmø!

Inklusive
 • Med morgenmad
Malmø

Velkommen (eller 'välkomna', som svenskerne siger) til Malmø! Københavns lillesøster og Skånes hovedstad, byder på en bredtfavnende atmosfære fuld af kulturelle begivenheder, aktiviteter, shopping og natteliv. Byen, som engang var dansk, er Sveriges tredje største, men er samtidig så kompakt, at I let kan nå rundt til byens attraktioner til fods. Malmø er en smeltedigel af nyt og gammelt, hvor højhuse står side om side med gamle bindingsværkshuse. Malmø er svensk, når svensk er bedst og samtidig så mangfoldig, at man skulle tro, at man var meget længere væk end bare et stenkast over Øresund...

First Hotel Jörgen Kock

 • Hotel
 • Malmø, Sverige
Hotel

Byhotellet First Hotel Jörgen Kock ligger tæt ved vandet og er indrettet i moderne skandinavisk stil. Her får I en skøn base for jeres ophold, hvor I kan glæde jer til at vågne op til en morgenbuffet hver morgen. Hotellet har også en hyggelig bar, hvor I kan nyde en drink, og hvor der på kølige dage er tændt op i den åbne pejs. På 10 minutter kan I gå ind til den store shoppinggade og de mange hyggelige gader i den gamle bydel Gamla Väster og det populære mødested Lilla Torg.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

De 25 m² store dobbeltværelser har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, et skrivebord, siddeområde, TV og et badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

På eventyr i Malmø

 • På Lilla Torg vrimler det med hyggelige caféer, vinbarer og restauranter. Der er altid liv på det lille torv, som ligger omringet af gamle middelalderbygninger. Kommer I lige inden mørkets frembrud, vil I opleve, hvordan torvet forvandles til én stor fest, hvor venner og veninder mødes til en fyraftensdrink.
 • En af de nyeste tilføjelser til byen er den imponerende bygning Malmö Live, som åbnede i maj 2015. Den skyskraberlignende bygning nær Centralstationen huser koncerter og kongresser, og fra den tilhørende Sky Bar på øverste etage får I en formidabel udsigt.
 • Gå ikke glip af et besøg på Malmøs klassiske badeanstalt Ribbersborgs Kallbadhus. Hop i havet, og få efterfølgende varmen i en af de 5 forskellige saunaer — den bedste måde at sparke endorfinerne igang på! Er I ikke til det kolde gys, kan I nyde den fine bygning og udsigten udover det blanke Øresund med en kop kaffe eller en let frokost i badeanstaltens café.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner First Hotel Jörgen Kock. Du indgår derfor direkte aftale med First Hotel Jörgen Kock. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: får 100% rabat per overnatning i forældrenes seng

En ekstra seng koster 200 SEK per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Rabat ved tredje gæst over 12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

En ekstra seng koster 200 SEK per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes mod gebyr (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Overfor First Hotel Jörgen Kock ligger en Qpark parkeringskælder. Parkering i kælderen koster ca. 80 SEK per døgn. Der findes yderligere parkeringspladser på gaden ved hotellet. Parkeringen koster her ca. 15 SEK per time

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Transport til hotellet

Ankommer I med toget til Malmø, kan I gå 500 meter fra Centralstationen til hotellet

Sted

First Hotel Jörgen Kock ligger 500 meter fra Malmø Centralstation i det industrielle område Norr ved Västra Hamnen og Dockan. Hotellet ligger ca. 42 km fra København og ca. 345 km fra Aarhus over Storebæltsbroen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice