• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Smag på himmelske Sicilien + lejebil

Rundrejse 7 eller 10 overnatninger Italien

per person fra kr. 5.149,-
baseret på 2 personer

Kulinarisk rundrejse på Sicilien: 7 el. 10 nætter på 3 forskellige hoteller med morgenmad, pizza-kursus, lejebil & fly fra København el. Hamborg

Oplev Siciliens delikate smage med en rundrejse, der både tager jer med til øens nordøstlige kyst og tilbage mod de sydsicilianske herligheder. Nyd nogle vidunderlige dage på den største ø i Middelhavet, og lad jer fortrylle af de betagende landskaber og paradislignende sandstrande og kyster. Under rundrejsen vil I opleve de fantastiske regioner Catania, Palermo og Ragusa. Få øjnene op de mange velsmagende delikatesser, som det sicilianske køkken har at tilbyde! I kan se frem til et pizza-kursus, hvor I tilbereder en typisk italiensk pizza! Mmmm — det er sådan, Sicilien smager!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse på Sicilien:
 • 3 eller 4 overnatninger på Maraneve Resort (de 2 eller 3 første overnatninger og den sidste overnatning)
 • 2 eller 3 overnatninger på Azienda Agrituristica Bergi
 • 2 eller 3 overnatninger på Hotel Pietre Nere Resort
 • Fly fra Hamburg/Copenhagen til Catania og fra Catania til Hamburg/Copenhagen
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • Halvdags pizza-kursus i Taormina
 • Velkomstdrink på Mareneve Resort og velkomstgave med søde sager på Hotel Pietre Nere Resort
 • Vinsmagning i vinkælderen på Mareneve Resort
 • 10% rabat på menuerne i restauranten på Mareneve Resort (fra november til og med marts)
 • Gratis parkering
 1. Dag 1 & 2: Velkommen til Catania-regionen

  Efter I er landet i Catania, kan I hente udlejningsbilen, og starte jeres rundrejse. På jeres første destination, den sydsicilianske region Catania, er I tæt på den største vulkan i Europa. Besøg vulkanen Etna med sine 3400 meters højde, og udforsk det vulkanlandskabet. Landskabet prydes af plantager med citron og appelsintræer samt skove af kastanje- og fyrretræer. Tag også til den sydlige kyst, og se det Ioniske Havs bølger slå ind mod de dejlige sandstrande. Jeres første kulinariske møde med det sicilianske køkken, vil I få under pizza-kurset, som I deltager i på den 2. dag af jeres rundrejse. Kurset afholdes i byen Taormina, som ligger lige ved kysten, og I vil lære at bage jeres egen autentiske italienske pizza.

  outside

  Mareneve Resort****

  (254 anmeldelser)
  Hotel Linguaglossa, Italien

  Det 4-stjernede Mareneve Resort ligger ved foden af den imponerende vulkan Etna. Herfra har I det ideelle udgangspunkt for at udforske det bakkede, frodige og farverige landskab. På hotellet kan I sole jer på terrassen, nyde en drink i baren, svømme en tur i den udendørs swimmingpool eller smage på både det lokale og internationale køkken i restauranten. Hotellet tilbyder desuden et væld af forskellige udflugter, såsom vinsmagning på en lokal vingård eller æselridning på Etna, som bookes og betales på hotellet.

  • +5
  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Oplev regionen Palermo

  I fortsætter mod den nordøstlige kyst, hvor den smukke region Palermo venter på jer. Besøge byen Cefalu, som også er kaldet Middelhavets perle, da I her kan opleve fortryllende sandstrande med sorte klipper og betagende solnedgange over det Tyrrhenske hav. Tag en tur til den autentiske fiskerby Sferracavallo, hvor I vil se knejsende klipper, hyggelige huse og krystalklart havvand, som er ideelt til dykning. Besøg også naturparken Madonie Park, hvor I vil opleve et bakket terræn, dybe dale samt et farverigt og frodigt naturlandskab. Her vokser eksotiske planter vildt, og I kan også opleve et livligt dyreliv. Er I klar til nye kulinariske oplevelser i det sicilianske køkken? Så prøv Arancini, som er velsmagende risboller med forskelligt fyld. Palermo-regionen er også kendt for sine retter med friske fisk og skaldyr, så prøv retterne sfinciuni tuna, beccafico sardines eller en traditionel fiskesuppe.

  AGRITURISMO BERGI - bridge

  Agriturismo Bergi

  (63 anmeldelser)
  Hotel Sicilien, Italien

  Det idylliske Agriturismo Bergi drives af en familie, der byder gæster velkommen fra hele verden. Under jeres ophold kan I gå rundt i stedets køkkenhaven og de nærliggende oliventræer. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool, og smag på en af de lokale retter i restauranten. I vil bo tæt på naturparken Madonie, så I vil have de smukkeste naturomgivelser lige ved hånden. Fra hotellet har I kun 5 minutters kørsel til byen Castelbuono.

  • +2
  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Den sydlige region — Ragusa

  Så er det blevet tid til at opleve Ragusa-regionens charmerende maleriske landskaber og mange interessante steder! Jeres første stop kunne passende være Modica. Besøg den lokale chokoladeproducent, og gå en tur i Sbalzo-kvarteret, hvor I vil se husene, der er udhugget af klipperne. Byen ligger i knap 300 meters højde og er delt op i Modica Bassa, som er den lavtliggende del og Modica Alta, som er den højtliggende del. Ved Modica Alta vil I se flotte kirker og bygninger, og herfra er der en flot udsigt over området og Modica Bassa. Hovedattraktionen er kirken San Giorgio, hvor der er mere end 200 trin til indgangen. Kør også til Noto — byen ved foden af Ible Mountains. Den barokke by har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 2002, og vil imponere jer med sit charmerende bybillede. I er heller ikke helt færdige med at udforske den sicilianske gastronomi endnu. I det ragusanske køkken har ricottaen stor betydning, og den serveres gerne som antipasti, fyld i pasta og i en række desserter som cannoli.

  Pietre Nere Resort / outside pool

  Pietre Nere Resort****

  (39 anmeldelser)
  Hotel Pietre Nere San Zagaria, Italien

  Det moderne, 4-stjernede Pietre Nere Resort indbyder til et afslappende ophold. Restauranten serverer italienske og sicilianske retter, og i wellnessområdet (adgang mod gebyr) kan I tage jer en dukkert i de varme bade, dampe af i saunaen eller få jer en dejlig massage. Hotellet ligger nær Modica, et lille kvarters kørsel øst for byens centrum.

  • +5
  Læs mere
 4. Dag 7: Tilbage til skønne Catania

  I vender nu tilbage til Catania-regionen. Nu har I tid til at opleve alt det, som I ikke fik gjort i første omgang. Smag den italienske ret pasta alla norma, der stammer fra den sydlige region og hvis smag af traditionel tomatsauce, aubergine og ricotta vil forblive i jeres hukommelse. Kør langs kysten igen, spring ned i det azurblå hav, og brug nogle afslappende timer med sand mellem tæerne. Nyd de italienske solstråler og ferieatmosfære, før I vender tilbage til lufthavnen på den 8. dag.

  outside

  Mareneve Resort****

  (254 anmeldelser)
  Hotel Linguaglossa, Italien

  Det 4-stjernede Mareneve Resort ligger ved foden af den imponerende vulkan Etna. Herfra har I det ideelle udgangspunkt for at udforske det bakkede, frodige og farverige landskab. På hotellet kan I sole jer på terrassen, nyde en drink i baren, svømme en tur i den udendørs swimmingpool eller smage på både det lokale og internationale køkken i restauranten. Hotellet tilbyder desuden et væld af forskellige udflugter, såsom vinsmagning på en lokal vingård eller æselridning på Etna, som bookes og betales på hotellet.

  • +5
  Læs mere
Pizza-kursus i Taormina

Få kendskab til alle pizza-kunstens hemmeligheder i 4 kulinariske timer — fra at skabe den perfekte dej til at sammensætte en autentisk siciliansk tomatsauce ved kun at bruge lokale og friske ingredienser. I kan også nyde lækre bruschetta og italiensk vin, mens pizzaen bager i ovnen. Bagefter vil I blive belønnet med jeres egen hjemmelavede pizza og modtage et pizza-certifikat i slutningen.

 • Hvornår: Kurset finder sted på 2. dag af jeres rundrejse kl. 10:30
 • Hvor: Mødestedet er ved Porta Messina Arch i Taromina, og kurset slutter i pizzeriaet Porta Messina.
 • Varighed: Ca. 4 timer
 • Hvad er inkluderet: Undervisning, ingredienser, frokost (bruschetta, pizza, vand, læskedrikke og vin), pizza-certifikat

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuel turistskat (betales på hotellerne)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for et gebyr per nat (betales på hotellerne). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

kr. 1.697,- - kr. 2.569,- på hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellerne råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Der kan forekomme gebyr ved parkering på hotellerne (betales på hotellerne)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse