• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Hele Sicilien rundt med hotel & lejebil

Rundrejse 14 overnatninger Italien

Ny
per person fra kr. 6.669,-
baseret på 2 personer

Oplev det bedste af Sicilien: 14 nætter inkl. hotel med morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Glæd jer til at opleve Sicilien! Øen der kombinerer historisk arkitektur, overvældende natur, velsmagende vine og fantastisk turkisblå hav. Denne italienske ø kan med sine idylliske strande, lækre køkken og smukke kystlinje erobre alles hjerter. Der er masser at opleve på øen, og med jeres lejebil kommer I nemt omkring. I kan glæde jer til at opleve vulkanen Etna, se den smukke by Cefalu og de arkæologiske udgravninger i Agrigento. Velkommen til Siciliens uimodståelige charme og skønhed!

Inklusive
 • Velkomstdrink og aperitif på Mareneve Resort (1 per person)
 • Vinsmagning i vinkælderen på Mareneve Resort
 • Parkering på Mareneve Resort
 • WiFi på Mareneve Resort
 • WiFi på Mareneve Resort
 • Parkering på Mareneve Resort
 • Velkomstdrink på Mareneve Resort
 • 10% rabat på menuerne i restauranten på Mareneve Resort (fra november til og med marts)
 • Velkomstdrink på Artemis Hotel
 • Parkering på Artemis Hotel
 • Velkomstdrink Grand Hotel La Batia
 • Parkering Grand Hotel La Batia
 • Aperitif på Hotel Villa Romana (1 per person)
 • Parkering på Hotel Villa Romana
 • 1 times ridning og vandretur (for begyndere) på Casato Licitra
 • 1 times guidet ridetur (for øvede) til Castello Donnafugata 4 km fra Casato Licitra
 • Rundrejse på Sicilien: 14 overnatninger på hotel med morgenmad
 • 3 overnatninger i Taormina/Etna
 • 3 overnatninger i Cefalù
 • 4 overnatninger i Palermo/Trapani
 • 2 overnatninger i Agrigento
 • 2 overnatninger i Ragusa
 • Daglig morgenmad
 • Lejebil
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Sicilien
 • Håndbagage
 1. Dag 1 & 2: Den nordøstlige kyst: Taormina og Etna

  Velkommen til den smukke ø Sicilien! Efter ankomst til øen henter I jeres lejebil, og så kan eventyret for alvor begynde. Rundrejsens første stop er på øens nordlige kyst ved området omkring vulkanen Etna. Her kan I besøge den hyggelige by Taormina, hvor byens livlige hovedgade Corso Umberto er fuld af restauranter og butikker. I kan smage på traditionelle sicilianske lækkerier på markedet og nyde den velsmagende vin. I kan gå på opdagelse blandt de fascinerende rester fra antikken — et af højdepunkterne er absolut det græske amfiteater, og herfra har I en fantastisk udsigt over den smukke kyst og vulkanen Etna.

  Glæd jer til at opleve Etna og det fantastiske område omkring vulkanen. I kan bestige Etna til fods eller book en guidet udflugt til vulkanens krater - som med sine 3350 meter er den højeste i Europa. Tag på vandring i det specielle landskab, der nok mest af alt minder om noget fra en fremmed planet. Her kan I lytte til den boblende lyd, der kommer fra krateret og nyde udsigten over de skønne omgivelser.

  I kan tage på opdagelse i de omkringliggende idylliske landsbyer, såsom Linguaglossa, som er indgangen til vulkanområdet. I Linguaglossa finder I spændende vægmalerier og hyggelige restauranter, hvor I kan nyde alverdens lokale specialiteter. Desuden er området omkring Etna et af de mest populære vindyrkningsområder på Sicilien og er derfor et sandt paradis for vinelskere. I kan smage på regionens vine ved at deltage i en vinsmagning, eller I kan nyde et glas af de liflige druer på en af de mange restauranter.

  outside

  Mareneve Resort****

  (253 anmeldelser)
  Hotel Linguaglossa, Italien

  Det 4-stjernede Mareneve Resort ligger ved foden af den imponerende vulkan Etna. Herfra har I det ideelle udgangspunkt for at udforske det bakkede, frodige og farverige landskab. På hotellet kan I sole jer på terrassen, nyde en drink i baren, svømme en tur i den udendørs swimmingpool eller smage på både det lokale og internationale køkken i restauranten. Hotellet tilbyder desuden et væld af forskellige udflugter, såsom vinsmagning på en lokal vingård eller æselridning på Etna, som bookes og betales på hotellet.

  • +5
  Læs mere
 2. Dag 3 - 5: Nordkysten: Cefalù og omegn

  Efter et par dage i den nordøstlige del af øen er det tid til at køre gennem de smukke landskaber til nordkysten. Her finder I den middelalderlige by Cefalu, som ligger i skyggen af ​​den stejle klippe La Rocca og direkte ned til havet. Her kan I vandre gennem de smalle gader, bestille en lækker gelato og besøge byens vigtigste monument: den imponerende Il Duomo-katedral. I kan bestige kalkstensbjerget La Rocca til I kommer til templet Tempio di Diana, en af ​​de ældste historiske monumenter på Sicilien. Herfra har i en helt fantastisk udsigt over byen.

  Området omkring Cefalu er berømt for sine mange smukke sandstrande, så her kan I godt glæde jer til lange gåture, afslapning og solbadning i det varme sand. Det kan anbefales at tage en dukkert ved strande som Salinelle, Capo Playa, Caldura eller den maleriske Sant'Ambrogio. Naturoplevelserne står i kø på Sicilien — tag f.eks. et smut til Parco delle Madonie, hvor rullende bakker og frodige skove pryder landskabet. I dette grønne paradis kan I tage på de smukkeste vandreture, og holde pause i små hyggelige landsby som Pollina.

  hotel

  Artemis Hotel****

  (48 anmeldelser)
  Hotel Cefalù, Italien

  Jeres charmerende 4-stjernede hotel har til huse i et tidligere kloster. Hotellet er blevet ombygget og renoveret med spisestue, bar og terrasse med boblebad. Hotellet byder på en særlig historisk stemning, som er velbevaret trods moderniseringen - og så ligger hotellet kun få skridt fra stranden i Cefalu.

  • +2
  Læs mere
 3. Dag 6 - 9: Vestkysten: Palermo og Trapani

  Rejsen fortsætter nu mod vest, hvor I har et par dage til at opleve byerne og naturen i området. Et must er hovedstaden på øen, Palermo, som er en sand smeltedigel af historie, kultur, musik, kunst og gastronomi. Her finder I ikke blot seværdigheder fra romertiden, men I vil også møde en arkitektur med rødder fra den arabiske og græske verden. Tag jer tid til at slentre gennem de smalle gader og til at se de små finurligheder, I møder på hvert et gadehjørne. Nyd en pause på en af ​​de mange hyggelige terrasser, hvor I vil blive serveret sicilianske retter og lokale vine.

  Lidt mere mod sydvest finder I en anden historisk by nemlig Trapani. Gå en tur gennem de stemningsfulde gader i det romantiske centrum, beundr de barokke paladser og karakteristiske hvide huse eller besøg det travle fiskemarked. Et must er også et stop i den middelalderlige by Erice. Erice ligger i en højde af 751 meter, og I kommer hertil ved at tage svævebanen. Fra byen får I en spektakulær udsigt over Trapani og de Ægæiske øer. En dagsudflugt til en af ​​disse smukke øer ud for kysten er også mulig under jeres ophold her. Forskellige færger sejler til Favignana eller Levanzo flere gange dagligt.

  Bedroom

  Grand Hotel La Batia****

  (64 anmeldelser)
  Hotel Alcamo, Italien

  Det 4-stjernede Grand Hotel La Batia ligger i skønne omgivelser i kort afstand til det historiske centrum af Alcamo. På hotellet finder I en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde jeres morgenmad. Derudover har hotellet en udendørs swimmingpool, hvor I kan tage en slapper i en af liggestolene.

  • +5
  Læs mere
 4. Dag 10 & 11: Sydkysten: Agrigento og omegn

  I dag går turen videre gennem det romantiske sicilianske landskab til sydkysten. Et af højdepunkterne på øen er Tempeldalen, hvor I for alvor kan forestiller jer tilbage i oldtiden for en stund. Tempeldalen ligger på en bjergskråning lige uden for Agrigento og er en af de vigtigste attraktioner på Sicilien. I 1997 blev Tempeldalen optaget på UNESCOs verdensarvliste, og det er ikke svært at se hvorfor. Området er fuld af gamle monumenter, spændende templer og religiøse huse — og det er et af de største og vigtigste arkæologiske områder i Middelhavet. Det smukke landskab omkring monumenterne med olivendale og mandeltræer sætter prikken over i'et på denne fantastiske oplevelse.

  Den stenede kyst på Scala dei Turchi er bestemt også et besøg værd. Stenene på kysten her har en bemærkelsesværdig hvid farve, der skaber en smuk kontrast til det klare blå vand ved kysten. Dette er også et oplagt sted at dykke og se på området under havets overflade.

  Garden and beach

  Hotel Villa Romana

  (205 anmeldelser)
  Hotel Porto Empedocle, Italien

  Det moderne 4-stjernede Hotel Villa Romana er smukt beliggende i en bugt, få skridt ud til sandstranden i Minori. Hotellet er indrettet i en moderne men romantisk stil, hvor de lyse farveindtryk kun bliver afbrudt af farverige kunstværker og blomsteranretninger. Hotellet har en udendørs swimmingpool samt en restaurant med et elegant spiseområde samt en lobbybar, der blandt andet serverer den klassiske Limoncelli lavet på citroner fra Amalfikysten.

  • +6
  Læs mere
 5. Dag 12 & 13: Sydøstkysten: Ragusa og omegn

  På turens dag 12 kører I længere mod syd mod byen Ragusa. I dette alsidige område skifter landskabet mellem gyldne strande og bølgende dale med gårde, olivenlunde og små landsbyer. Besøg byerne Ragusa og Modica der begge blev ødelagt i 1693 af et jordskælv og derefter genopbygget i barokstil.

  Ragusa er smukt beliggende på en bakketop med udsigt over Modica-dalen. Byen er bedst kendt for sit historiske centrum, Ragusa Ibla, hvor I finder en interessant blanding af gamle bygninger, barokarkitektur, italienske butikker og traditionelle caféer. Den bedste måde at opleve denne sicilianske perle på er simpelthen ved at gå rundt og fare vild i de gamle gader. Tag plads på torvet og drink en god cappuccino, mens I nyder udsigten over Duomo di San Giorgio, den vigtigste kirke i byen. Ragusa er også kendt for sine frodige parker og haver, herunder den smaragdgrønne Giardino Ibleo.

  Besøg byen Modica, der bedst er kendt for sin karakteristiske chokolade lavet på gamle traditionelle opskrifter. Disse opskrifter er og forbliver en af ​​Italiens bedst bevarede hemmeligheder, men vi ved, at den velsmagende chokoladen er inspireret af aztesiske traditioner. I Modica finder I forskellige familiedrevne virksomheder, der har produceret chokolade i generationer. Prøv løs af de forskellige smage — chili, vanille eller kanel ... Valget er dit!

  Hotel

  Casato Licitra****

  (39 anmeldelser)
  Hotel Province of Ragusa, Italien

  Beliggende i hjertet af den sicilianske provins Ragusa, finder I det familiedrevne Casato Licitra. Det 4-stjernede hotel ligger i en idyllisk dal omgivet af oliven- og mandeltræer og er bygget i en stil tro mod lokale traditioner. Komfort og nærheden til naturen er central her, og fra hotellet er der rig mulighed for at udforske området enten fra hesteryg, på en vandretur eller på cykel. Morgenbuffeten nydes fra hotellets restaurant La Terrazza, og fra den store udendørs swimmingpool har i udsigt ud over det rå landskab.

  • +4
  Læs mere
 6. Dag 14 & 15: Tilbage til den østlige del af Sicilien

  Nu går turen tilbage til det område, hvor rejsen begyndte. Besøg en af ​​de uberørte strande undervejs eller hold stop ved barokbyen Noto, hvor I kan beundre byens smukke katedral. Denne by ligger ved foden af ​​Iblean-bjergene og kaldes også den gule by på grund af sine sandfarvede huse. Udover de utallige seværdigheder og den specielle arkitektur finder I også en lokal delikatesse her — nemlig 'pezzo duro' lavet af mandler, chokolade og andre nødder. Mmmm de smager guddommeligt!

  I kan holde stop i Siracusa, der også bugner af kulturelle skatte. I kan besøge det græske teater og byens mange museer. Byen ligger ved det det Ioniske Hav og er placeret på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sine mange imponerende seværdigheder.

  Herefter kører I tilbage til området omkring Etna, hvor I lige har tid til at snuppe en lille gåtur i den fantastiske natur eller til at nyde et glas lokal vin. På dag 15. går turen tilbage mod Danmark — forhåbenligt med kufferten proppet med sicilianske lækkerier og hjertet fuld af gode minder.

  outside

  Mareneve Resort****

  (253 anmeldelser)
  Hotel Linguaglossa, Italien

  Det 4-stjernede Mareneve Resort ligger ved foden af den imponerende vulkan Etna. Herfra har I det ideelle udgangspunkt for at udforske det bakkede, frodige og farverige landskab. På hotellet kan I sole jer på terrassen, nyde en drink i baren, svømme en tur i den udendørs swimmingpool eller smage på både det lokale og internationale køkken i restauranten. Hotellet tilbyder desuden et væld af forskellige udflugter, såsom vinsmagning på en lokal vingård eller æselridning på Etna, som bookes og betales på hotellet.

  • +5
  Læs mere

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Der kan forekomme turistskat på hotellerne (betales på hotellerne)
 • Parkering
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi på alle hoteller

Parkering

Der kan forekomme gebyr ved parkering

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse