Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev 4 andalusiske perler med egen bil

Rundrejse overnatninger Spanien

per person fra kr. 6.519,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk Malaga, Sevilla, Cordoba & Granada i Spanien: 9 eller 10 overnatninger inkl. morgenmad, lejebil og fly fra København eller Aalborg

Bienvenido a Andalusia! I den sydlige og solrige del af Spanien kan I opleve denne vidunderlige tur. I rejser fra perle til perle — Malaga, Sevilla, Cordoba og Granada — fire fantastiske og smukke byer i Andalusien! Hver eneste by er unik med sin helt egen atmosfære. Fordyb jer i den rolige rytme i Andalusien, smag de lækre vine og tapas, og nyd den solrige blå himmel! Med en lejebil kan I opdage al skønheden i jeres eget tempo!

Inklusive
 • Rundrejse med 9 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
 • 2 overnatninger på Hotel Guadalmedina
 • 2 eller 3 overnatninger på Hotel Las Casas de La Judería
 • 2 overnatninger på Eurostars Conquistador
 • 2 overnatninger på Hotel Maciá Real de la Alhambra
 • 1 overnatning på Hotel Guadalmedina
 • Lejebil
 • Gratis adgang til Hotel Las Casas de La Juderías wellnessområde
 • Velkomstdrink på Hotel Maciá Real Alhambra
 • Byvandring fra Hotel Maciá Real Alhambra (på engelsk eller fransk - henvendelse sker i receptionen)
 • 15% rabat på parkering på Hotel Maciá Real Alhambra (betales på hotellet)
 • Fly fra Copenhagen/Aalborg til Malaga og fra Malaga til Copenhagen/Aalborg
 • Håndbagage

 1. Dag 1 & 2: Malaga

  Bienvenido a Malaga, perlen på Costa del Sol! I henter jeres lejebil og kører ind til Malaga centrum. I Malaga har I uendelige oplevelsesmuligheder. Her kan I solbade på stranden, vandre gennem det historiske centrum, besøge et af Picasso-museerne eller slå jer ned på en lille plads med nogle tapas og vin. Havnen i Malaga er utrolig livlig og her kan I nyde en cocktail på en af de mange barer med udsigt til lystbådene. Lidt længere henne ad promenaden kommer I til stranden, hvor duften ​​af grillede sardiner vil møde jer. Vil I gerne op mod himlen blå, kan I tage en vandretur til toppen af ​​bjerget op til Castillo de Gibralfaro. I kan også vælge at gå op til Alcazaba, hvis I ikke vil helt så langt op. Fra Gibralfaro får I en utrolig smuk udsigt over Malaga. Herfra kan I udvælge, hvad der skal være den næste attraktion under jeres ophold i Malaga: Tyrefægterarenaen, katedralen, det romerske amfiteater eller måske haven Jardines de Pedro Luis Alonso? Også det maleriske og charmerende centrum har meget at tilbyde... butikker, tapasbarer og museer. Malaga er en god start på jeres tur! Efter 2 overnatninger kører I videre til Sevilla.

  Hotel

  Hotel Guadalmedina****

  (2 anmeldelser)
  Hotel Málaga, Spanien

  Dette 4-stjernede Hotel Guadalmedina er indrettet med moderne møbler i lyse farver, der skaber en hyggelig atmosfære. Særligt bemærkelsesværdigt er den optimale placering. Hotellet ligger i centrum af Malaga blot 600 m fra det historiske centrum, Mercado Central de Atarazanasog 800 m fra den store centrale park Parque de Málaga. Fra hotellet har I barer, restauranter og indkøbsmuligheder indenfor 700 m.

  • +4
  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Sevilla

  I dag går turen til Sevilla, hovedstaden i Andalusien! Sevilla er populær for sine mange kvarterer, hver med sin egen karakter. Dette betyder, at I altid oplever en anden atmosfære på jeres opdagelsesrejse gennem byen. I centrum kan I se den enorme katedral, den høje Giraldastatue og det mauriske slot Alcazar. I Sevilla finder I også Juderia, det jødiske kvarter, fuld af hvidkalkede huse, smalle stræder og historie. I det populære Macarena-distrikt får I et indblik i det autentiske Sevilla. Her kan I spise tapas på gamle tapasbarer og snakke med lokalbefolkningen. Forkæl jer selv med en frisk sangria på en rolig plads omkring det historiske centrum, eller slap af langs bredden af ​​den mægtige flod Guadalquivir. På den anden side af floden har I byens skjulte skat, Triana-distriktet. Dette sigøjnerdistrikt er populært for sin flamenco, farverige huse og autentiske barer. Så kom med og oplev Sevillas charme! Efter 2 (eller 3 overnatninger) kører I videre til Cordoba.

  Hotel Las Casas de La Judería

  Hotel Las Casas de La Judería****

  (33 anmeldelser)
  Hotel Sevilla, Spanien

  Dette 4-stjernede hotel er centralt beliggende midt i den charmerende by Sevilla. Under jeres ophold kan I nyde de mange små stræder og hyggelige siddepladser rundt om hotellet. Området har en dejlig atmosfære med brostensbelagte korridorer, romerske skulpturer, ruiner, antikke møbler og meget mere. Hotellet har to restauranter, pianobar, indendørs swimmingpool og tagterrasse med swimmingpool, hvor I kan nyde den smukke udsigt over Sevilla.

  • +5
  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Cordoba

  Velkommen til Cordoba, den måske mest kulturelle by i Andalusien! Cordoba var i århundreder Europas hovedstad, hvor jøder, kristne og muslimer kom for at udveksle ideer, nye teknikker og opdagelser. Især den islamiske kultur blomstrede og den imponerende Katedral Mezquita er et godt eksempel på dette. Den enorme moske blev bygget i forlængelse af katedralen, som har bevaret sin autentiske pragt. Ved siden af ​​Mezquita ligger det store jødiske kvarter fuld af smalle gader, hvidkalkede vægge og skjulte pladser. I Cordoba møder I endnu engang floden Guadalquivir, som I kan krydse over den imponerende romerske bro. Hvis I går længere ind i byen, kommer I til Plaza de Tendillas, hvor I kan finde mange butikker, trendy barer og natklubber. På Plaza de la Corredera finder I mange hyggelige spise og drikkesteder. Inden I forlader Cordoba bliver I nødt til at opleve fæstningen Alcazar med sin tilhørende guddommelig have! Efter 2 overnatninger i Cordoba kører I videre til Granada.

  Patio

  Eurostars Conquistador****

  Hotel Córdoba, Spanien

  Dette elegante og hyggelige 4-stjernede hotel Eurostars Conquistador ligger i centrum af Cordoba lige foran den imponerende katedral Mezquita. Blot 140 m fra hotellet støder I på floden Gualdalquivir, og omkring 270 m derfra finder I den Romerske bro. Hotellet blev renoveret i 2016 og har en typisk andalusisk gårdhave, hvor I kan nyde en lækker morgenmad, inden I skal på opdagelse i Cordoba.

  • +4
  Læs mere
 4. Dag 7 - 9: Granada

  Bienvenido a Granada! Byen er kendt for det fortryllende Alhambra, men også de kunstneriske distrikter fyldt med musik. Byen ligger ved foden af ​bjerget ​Sierra Nevada, hvilket giver byen en helt særlig atmosfære. Det ene minut går I i en lille, stejl gade og det næste finder I jer selv på et livligt torv med farverige souvenirbutikker og tavernas. Granada er fyldt med oplevelser, se for eksempel Alhambra om aftenen, hvor det så smukt er oplyst. Dette mauriske palads er selvfølgelig en af hovedattraktionerne i Granada. Her kan I opleve arkitektonisk skønhed og pragt i mudéjarstil, der er udarbejdet til perfektion. Desuden får I også en fantastisk udsigt over byen fra paladsets tårn. Distrikterne Albacín og Sacromonte i Granada bør også udforskes. Disse er utrolig spændende og kendte for deres kvarterer, hvor flamencoen har sin oprindelse. Mange dansere i flamencoverdenen startede deres karriere her. Efter 2 overnatninger kører I tilbage til Malaga.

  Reception

  Hotel Maciá Real de la Alhambra****

  (58 anmeldelser)
  Hotel Granada, Spanien

  Dette moderne 4-stjernede Hotel Maciá Real de la Alhambra er beliggende tæt på smukke Granada. Hotellet tilbyder en guidet vandretur (på fransk eller engelsk), hvor byens skatte vil blive fremvist. På hotellet kan I hoppe en tur i swimmingpoolen, og om aftenen kan I nyde en middag i restauranten, der byder på andalusiske og internationale retter. Blot 150 m fra hotellet er det muligt at tage bus ind til centrum af Granada (bussen tager ca. 10 min.).

  • +5
  Læs mere
 5. Dag 10: Malaga

  I kan nu ane slutningen på en begivenhedsrig rejse, men den er ikke helt slut endnu! Med en sidste overnatning i Malaga kan I lige nå at få det sidste D vitamin fra solen, nå en tur på stranden, besøge et museum eller bare slentre gennem gaderne i centrum. Nyd de sidste tapas og sangria på denne fantastiske tur. Salud y hasta la luego!

  Hotel

  Hotel Guadalmedina****

  (2 anmeldelser)
  Hotel Málaga, Spanien

  Dette 4-stjernede Hotel Guadalmedina er indrettet med moderne møbler i lyse farver, der skaber en hyggelig atmosfære. Særligt bemærkelsesværdigt er den optimale placering. Hotellet ligger i centrum af Malaga blot 600 m fra det historiske centrum, Mercado Central de Atarazanasog 800 m fra den store centrale park Parque de Málaga. Fra hotellet har I barer, restauranter og indkøbsmuligheder indenfor 700 m.

  • +4
  Læs mere

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Ford Fiesta, Seat Ibiza eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Parkering
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Parkering ved hotellerne koster mellem 10 og 25 € per dag (betales på hotellerne)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse