Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet spahotel med udsigt til Østersøen

 • Miniferie
 • Boltenhagen
Pris fra kr. 739,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo med havudsigt i 3, 4 eller 5 dage på det 4-stjernede Iberotel Boltenhagen i Nordtyskland inkl. morgenmad, velkomstdrink og adgang til spaområde

Indånd frisk havluft, mens I lytter til brusende bølger og lader tankerne flyde langt væk fra hverdagen. Et ophold ved den fredfyldte østersøkyst i Nordtyskland er vejen til ren afslapning og romantik, og det 4-stjernede spahotel Iberotel Boltenhagen venter på jer med havudsigt og velvære til krop og sjæl. Her nyder I 3, 4 eller 5 dage, hvor batterierne bliver ladet op med morgenmadsbuffet, adgang til stort spa- og wellnessområde og masser af tid til hinanden. Den 4 kilometer lange strand lægger op til skønne gåture hånd i hånd i den friske havluft — for eksempel ned til byens hyggelige lystbådehavn, Marina Boltenhagen. Træk stikket ud, og glæd jer til en time-out i dejlige Nordtyskland!

Inklusive
 • Med morgenmad
Boltenhagen ved Østersøen

Hotellet ligger på den naturskønne halvø Tarnewitz i kurbyen Boltenhagen, som har en af Østersøens smukkeste kyststrækninger. Den 4 kilometer lange strand lægger op til skønne gåture hånd i hånd i den friske havluft, f.eks. ned til byens hyggelige lystbådehavn, Marina Boltenhagen. Eller hvad med en tur til en af de berømte hansestæder Lübeck eller Wismar? Begge byer er på UNESCOs Verdensarvsliste. Tag din udkårne med, og nyd synet af den flotte gotiske arkitektur i Wismar, eller gå på marked og i butikker i Lübeck. Men først og fremmest skal I selvfølgelig slappe af og nyde hinandens selskab — velkommen til Østersøen!

Iberotel Boltenhagen

 • Hotel
 • Boltenhagen, Tyskland
Pool

Det 4-stjernede Iberotel Boltenhagen ligger i midten af ferieområdet Weiße Wiek ca. 50 fra Lübeck. Hotellet har egen restaurant med terrasse, en elegant indrettet hotelbar med pejs samt et særskilt billardrum. Derudover råder hotellet over et spa- og wellnessområde med havudsigt! Det ca. 1.000 m² store område indeholder en indendørs pool, sauna/biosauna, tropisk bruser, dampbad, varmebænke, afslapningsrum og en lounge med pejs. Her kan I bestille forskellige spabehandlinger (mod gebyr) såsom aromamassage, kropspeeling eller hydroterapi. Hotellet har derudover også et fitnessrum. Fra Iberotel Boltenhagen kan I træde ud til den 350 meter lange lystbådshavn, og på et par minutter kan I være på hotellets egen strand.

 • +6
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets ca. 30 m² store dobbeltværelser er indrettet i lyse farver og har alle egen altan eller terrasse med udsigt til Østersøen. Værelserne råder desuden over en komfortabel dobbeltseng, fladskærms-TV, radio, minibar, værdiboks, telefon og eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på 100% per overnatning på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

1 hund kan medbringes for 19 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Iberotel Boltenhagen er placeret ud til Østersøen i Nordtyskland, cirka 20 kilometer fra Wismar, 50 kilometer fra Lübeck og 140 kilometer fra Hamborg. Fra grænsen i Flensborg der der ca. 230 km og fra København lige under 300 km med færgen over Gedser-Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice