Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Italiensk idyl & lejebil på Amalfikysten

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Scala
Pris fra kr. 3.729,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Fantastisk natur og farverige bygninger ved Amalfikysten: Bo 7 eller 10 nætter på hotel inkl. morgenmad, lejebil & fly fra København eller Hamborg

Lad jer forføre af den fantastiske natur og italienske idyl ved Amalfikysten. I bor 7 eller 10 nætter på hotel Zi'Ntonio inkl. morgenmad og med jeres lejebil kommer I nemt rundt i området. Om I er til vandreture i de smukke omgivelser eller til at dase på stranden, ja så er Amalfikysten den perfekte destination. De charmerende byer er hugget ind i bjergene og dekorerer skråningerne med massevis af farver — her kan I gå på opdagelse i historiske bygninger og smage på italienske specialiteter. Glæd jer til en ferie i Italien!

Inklusive
 • Hotel Zi'ntonio: 7 eller 10 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Hamburg/Copenhagen til Rome og fra Rome til Hamburg/Copenhagen eller fly fra Copenhagen til Naples og fra Naples til Copenhagen
 • Lejebil
 • 1x middag
 • WiFi
 • Parkering
Fantastiske oplevelser ved Amalfikysten

Den lille by Scala, hvor jeres hotel ligger, er placeret på et bjerg 400 meter over havet, og menes at være Amalfikystens ældste by. Scala er kendt for de mange kastanjetræer, der dyrkes på bjerget, og som hvert år afføder en række festivaler på byens hovedtorv. Amalfikysten er et helt specielt sted, hvilket UNESCO også har understreget ved at erklære hele kysten for verdensarv. Der er masser af muligheder for at udforske området omkring jeres hotel, og lidt for enhver smag. Er I til vandring, trekking og cykling danner bjergene her de perfekte rammer for spændende naturoplevelser, og fra toppen af bjergene får I en helt fantastisk udsigt over Amalfikysten. Der er også rig mulighed for at slentre afsted langs kysten, gå på opdagelse i de små bjergbyer eller smage på lækre italienske specialiteter og nyde et godt glas vin.

Hotel Zi'ntonio

 • Hotel
 • Scala, Italien
Hotel Zi'Ntonio - Terrace

Dette familiedrevne hotel ligger i grønne, rolige omgivelser ved byen Scala ca. 10 minutters kørsel fra havet. I indtager jeres morgenmad i hotellets restaurant med havudsigt, og om aftenen kan I nyde en drink i hotellets bar. Hotellet råder desuden over døgnåben reception og en udendørs swimmingpool.

 • +4
Læs mere
Hotel Zi'Ntonio - Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med altan, TV, minibar (mod betaling) og værdiboks. I har desuden eget badeværelse med hårtørrer.

Italienske kulturperler

 • Pompeii ligger ca. 40 km fra jeres hotel, og er helt bestemt et besøg værd. Det er en god investering med et guidet besøg — guiden fortæller sjove historier om området og om folkene, der levede i byen, før vulkanen Vesuv begravede den i et udbrud i 79 e.Kr. Det er fascinerende at gå rundt blandt ruinerne og fresco-malerierne, der fortæller historier om en svunden tid.
 • Ca. 3 km fra byen Scala ligger Ravello. Denne middelalderby med snoede gader og grønne haver giver jer et fantastisk syn over middelhavet. Udover fantastiske patriciervillaer og kirker byder byen også på masser af små hyggelige spisesteder. I årevis har Ravello fortryllet berømte skribenter og kunstnere såsom Richard Wagner, Virginia Woolf, Ingrid Bergman, Greta Garbo og Humphrey Bogart. Siden 1953 har man hver sommer afholdt Ravello-festivalen, der hylder musik og kunst. Festivalen blev oprindeligt holdt for at ære Wagners besøg i byen i 1880, og i dag er festivalen en af de mest berømte i Italien.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Nissan Micra, VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 12 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Sen ankomst på hotellet

Det er muligt at tjekke sent ind på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ankommer på hotellet efter kl. 20.00

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis på hotellet
Børn i alderen 3-6 år: 30% rabat på hotelopholdet
Børn i alderen 7-12 år: 50% rabat på hotelopholdet
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i den lille by Scala på Amalfikysten, 264 kilometer fra Rome Ciampino Airport og 289 kilometer fra Leonardo da Vinci International Airport. Byen Positano ligger 26 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice