Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellnessferie i Slesvig-Holsten

 • Wellness
 • overnatninger
 • Alt Duvenstedt
17 Anmeldelser
kr. 1.840,- -44%
Pris fra kr. 1.039,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkælelse & afslapning i Slesvig-Holsten: I nyder 3 dage på charmerende boutique-hotel inkl. velkomstdrink morgenmad, middag og wellness!

Et ophold på det elegante Seehotel Töpferhaus er indbegrebet af forkælelse og velvære for både krop og sjæl. Her nyder I 3 afslappende dage med udsigten over de smukke, idylliske omgivelser ved søen Bistensee i Slesvig-Holsten. Tiden bruger I på at koble fra i hotellets finske sauna og det japanske Ofuro-bad ved søbredden eller udforske den billedskønne natur på vandretur, på cykel eller i kano. Hotellet byder jer på 2-retters middag, så jeres miniferie bliver afrundet med manér, og I kan vende hjem igen med ro i sindet og genopladte batterier.

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Parkering
 • 1x Kano og cykelleje
Hüttener Berge i Slesvig-Holsten

Seehotel Töpferhaus ligger midt i naturparken Hüttener Berge, og området indbyder til skønne gåture omkring søen Bistensee. I kan leje cykler eller kano på hotellet og udforske områdets smukke natur i skoven og omkring søen nær hotellet. Hvis I spiller golf, er I også landet det rigtige sted. I umiddelbar nærhed finder I nogle af Slesvig-Holstens bedste golfbaner. I Neumünster, ca. 40 minutters køretur væk, kan I gøre gode kup på eksklusive mærkevarer, og I får endda 10% ekstra rabat på de i forvejen nedsatte luksusvarer.

Seehotel Töpferhaus

55 Anmeldelser
 • Hotel
 • Alt Duvenstedt, Tyskland
bath

Jeres stilfulde hotel ligger midt i den smukke nordtyske natur, og det tager blot 40 minutter at køre hertil fra den dansk-tyske grænse. Seehotel Töpferhaus forkæler jer med luksuriøse wellness-oplevelser og atmosfære, der giver ro i sindet. Hotellet har egen naturspa, hvor I udendørs kan slappe helt af i den skønne finske sauna med udsyn over søen, og mod betaling kan I nyde udsøgte massage- og kropsbehandlinger fra det veluddannede personale. Behandlingerne skal bestilles på forhånd ved at kontakte hotellet. Under opholdet kan I også prøve det udendørs og opvarmede janpanske Ofuro-bad for to, hvor I kan koble af ved den idylliske søbred. Hver morgen står I op til morgenmadsbuffet, og under jeres ophold får I serveret en 2-retters middag i hotellets Restaurant LammButtRind?, hvis køkken baserer sig på sæsonens råvarer. Når den sidste lækre bid er taget, kan I bestille en drink i baren og sætte jer godt til rette i pejsestuen.

 • +4
Læs mere
room, Seehotel Töpferhaus

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er lyse og indrettet med fokus på komfort og landlige, luksuriøse detaljer. Alle værelser er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, badekåber, gratis toiletartikler og privat badeværelse. Nogle værelser råder desuden over en altan eller en terrasse med udsigt over skoven ved hotellet.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Seehotel Töpferhaus. Du indgår derfor direkte aftale med Seehotel Töpferhaus. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 14 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 4-11 år: får 50% rabat per ophold

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på 100% per overnatning på hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 1 kæledyr kan medbringes for 15 € per nat (betales på hotellet)

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness-behandlinger

Hvis I ønsker at tilkøbe wellness-behandlinger under jeres ophold, skal behandlingerne bestilles på forhånd ved at kontakte hotellet

Sted

Hotellet ligger i naturparken Hüttener Berge i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 60 kilometer til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice