• Med indkvartering

Efterårs-wellness i Slesvig-Holsten

 • Wellness
 • 2 overnatninger
 • Alt Duvenstedt
24 Anmeldelser
kr. 1.625,89 -37%
Pris fra kr. 1.039,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 164 gange

Forkælelse & afslapning i Slesvig-Holsten på charmerende boutique-hotel inkl. velkomstdrink morgenmad, middag og wellness!

Et ophold på det elegante Seehotel Töpferhaus er indbegrebet af forkælelse og velvære for både krop og sjæl. Her kan I slappe af og nyde udsigten over de smukke, idylliske omgivelser ved søen Bistensee i Slesvig-Holsten. Tiden bruger I på at koble fra i hotellets finske sauna og det japanske Ofuro-bad ved søbredden eller udforske den billedskønne natur på vandretur, på cykel eller i kano. Hotellet byder jer på 2-retters middag med vin, så jeres miniferie bliver afrundet med manér, og I kan vende hjem igen med ro i sindet og genopladet batterier.

Inklusive
 • Seehotel Töpferhaus: 2 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Japansk Ofuro-bad for 2 personer
 • 20 € rabat på en behandling i Nature Spa
 • Middag med regionale specialiteter på restaurant LammButtRind Casual
 • 10% rabat på outlet i Neumünster
 • 1 flaske vand
 • Adgang til Nature Spa under hele opholdet
 • 1x kano, cykel, paddle board eller infrarød sauna for 2 personer
Hüttener Berge i Slesvig-Holsten

Seehotel Töpferhaus ligger midt i naturparken Hüttener Berge, og området indbyder til skønne gåture omkring søen Bistensee. I kan leje cykler eller en kano på hotellet og udforske områdets smukke natur i skoven og omkring søen nær hotellet. Hvis I spiller golf, er I også landet det rigtige sted. I umiddelbar nærhed finder I nogle af Slesvig-Holstens bedste golfbaner. I Neumünster, ca. 50 km syd for hotellet, kan I gøre gode kup på eksklusive mærkevarer, og I får endda 10% ekstra rabat på de i forvejen nedsatte luksusvarer.

Seehotel Töpferhaus

 • Hotel
 • Alt Duvenstedt, Tyskland
Front, Seehotel Töpferhaus

Jeres stilfulde hotel ligger midt i den smukke nordtyske natur, og der er kun 60 km til hotellet fra den dansk-tyske grænse. Seehotel Töpferhaus forkæler jer med luksuriøse wellness-oplevelser og atmosfære, der giver ro i sindet. Hotellet har egen naturspa, hvor I udendørs kan slappe helt af i den skønne finske sauna med udsyn over søen, og mod betaling kan I nyde udsøgte massage- og kropsbehandlinger fra det veluddannede personale. Behandlingerne skal bestilles på forhånd ved at kontakte hotellet. Under opholdet kan I også prøve det udendørs og opvarmede japanske Ofuro-bad for to, hvor I kan koble af ved den idylliske søbred. Hver morgen står I op til morgenmadsbuffet, og under jeres ophold får I serveret en 2-retters middag i hotellets Restaurant LammButtRind, hvis køkken baserer sig på sæsonens råvarer. Når den sidste lækre bid er taget, kan I bestille en drink i baren og sætte jer godt til rette i pejsestuen.

 • +4
Læs mere
Suite, Seehotel Töpferhaus

Dobbeltværelse

Hotellets dobbeltværelser er lyse og indrettede med fokus på komfort og landlige, luksuriøse detaljer. Alle værelser er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, badekåber, gratis toiletartikler og privat badeværelse. Nogle værelser råder desuden over en altan eller en terrasse med udsigt over skoven ved hotellet.

Vores tips
 • Dyk ned i ubåden

  Oplev U-Boot U 995 — en vaskeægte tysk ubåd fra 2. Verdenskrig! Ubåden er beliggende på en strand lidt uden for byen Kiel. I kan gå en tur fra agter til stævn i ubådens smalle gange og fornemme de trænge kår, som besætningen måtte arbejde i.

  Museum Technisches Museum U 995 Museum
 • Naturpark for sjældne dyr

  I denne dyrepark kan I opleve flere sjældne dyrearter. Men det er Ikke tigre, næsehorn eller pandaer — men husdyr! Dyr som vi mennesker historisk har været afhængige af. Parken har 86 sjældne husdyrracer og forsøger ihærdigt at opretholde disse truede arter, så vi også i fremtiden kan nyde godt af dem.

  Park Haus- und Nutztierpark Arche Warder Park
 • Klæder skaber folk

  Man siger at klæder skaber folk. Men har I overvejet, hvordan uld bliver til garn, og hvordan garn bliver til stof og endelig til tøj? Musset tager jer med på en spændende rejse gennem fremstillingen af klæder — en princip der ikke har ændret sig meget fra jernalderen til nu.

  Museum Museum Tuch + Technik Museum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Seehotel Töpferhaus. Du indgår derfor direkte aftale med Seehotel Töpferhaus. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 14 år per værelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.036,- - kr. 1.260,- på opholdet

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 1 kæledyr kan medbringes for 15 € per nat (betales på hotellet)

Parkering

Gratis parkering

Middag med regionale specialiteter

Jeres inkluderede middag med regionale specialiteter kan finde sted på alle dage fra kl. 18.00 (afhængigt af restaurantens øvrige bookinger). I kan aftale nærmere med receptionen ved ankomst

Sted

Hotellet ligger i naturparken Hüttener Berge i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 60 kilometer til hotellet og fra København er der omkring 300 km med færgen fra Rødby.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice