Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommer i Tyrol med all-inclusive

 • Solferie
 • 3 overnatninger
 • Aschau im Zillertal
28 Anmeldelser
kr. 2.058,- -57%
Pris fra kr. 899,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med til Tyrol, og tilbring 4, 6 eller 8 dage med all-inclusive, aktiviteter og wellness. Børn i alderen 0-9 år bor gratis!

Kan I huske åbningsscenen til The Sound of Music? Det er cirka sådan der ser ud i østrigske Aschau im Zillertal, hvor I kan tilbringe jeres ferie midt i ​​et imponerende bjerglandskab. I løbet af foråret forvandler de sneklædte alper sig til en skøn palette af grønne nuancer, og de mange alpehytter og malkekvæg kommer ud af sine vinterhi. Her er der masser af sjove aktiviteter for både store og små, eventyrlige ture ud i naturen og forfriskende dukkerter i de klare bjergsøer. I bor på det familievenlige Hotel Gasthof zum Löwen — et vaskeægte alpehotel, som har sørget for alle jeres måltider, så I kun behøver at tænke på, hvordan I får mest muligt ud af jeres kvalitetstid. Kan I høre kobjælderne og den friske bjergluft kalde på jer?

Inklusive
 • Hotel Gasthof zum Löwen: 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Med all-inclusive
 • Adgang til sauna, dampbad og infrarød kabine
 • Gratis WiFi i lobbyen
 • Gratis aktiviteter og rabatter på Aktiv Zentrum Zillertal
Zillertal

I Zillertal i Tyrol kommer I til at opleve en vidunderlig, fredelig atmosfære. Området er kendt for sine mange vandrestier, friske bjergluft, klare bjergsøer, smukke historiske bygninger og hyggelige taverner. Tag på tur gennem Zillertal-dalen, og besøg de mange attraktioner i området. Gå blandt andet på opdagelse i de dybe skove og langs den brusende Ziller-flod, besøg den skønne sø Achensee, eller læg vejen forbi Tyrols lidt større hovedby, Innsbruck.

Hotellet samarbejder desuden med Aktiv Zentrum Zillertal, hvilket er perfekt for jer, som godt kan lide en aktiv ferie. Her kan I prøve alt fra workshops i klatring, forskellige spændende vandsportsaktiviteter, kurser i navigering med mere. De fleste aktiviteter er gratis, resten får I rabat på. For mere information kan I henvende jer i receptionen på hotellet.

Hotel Gasthof zum Löwen

 • Hotel
 • Aschau im Zillertal, Østrig
Hotel 1

Dette traditionsrige hotel ligger i naturskønne omgivelser i et roligt og børnevenligt område, mellem de fine landsbyer Zell am Ziller og Kaltenbach, som begge er et besøg værd. Oplev den enestående panoramaudsigt over bjergene og slap af efter en aktiv dag i hotellets wellness-område, som har fitnessudstyr, solarium, sauna, dampbad, infrarød kabine og et overdækket boblebad på terrassen. Hotellets restaurant serverer lokale østrigske retter til både børn og voksne, og I nyder alle jeres måltider her.

 • +2
Læs mere
Room - panorama

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 18 m² store og er indrettet med trægulve og typiske tyrolske detaljer. Til værelset hører der satellit-TV, værdiskab og WiFi (mod gebyr) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Room 1

Familieværelse

Familieværelserne indrettet i typisk tyrolerstil og har eget badeværelse med bruser og hårtørrer. På værelset findes der endvidere satellit-TV, værdiskab og WiFi (mod gebyr). Nogle af værelserne har altan eller terrasse.

All-inclusive

Jeres all-inclusive forplejning starter med aftensmad på ankomstdagen og slutter med frokost på afrejsedagen. All-inclusive omfatter følgende:

 • Morgenbuffet
 • Frokost med suppe, salater og småretter (kl. 12.30-13.30)
 • Eftermiddagskaffe og kage
 • Aftensmad som buffet eller menu
 • BBQ-aftener (juni til september, afhængigt af vejret)
 • Øl, vin og alkoholfrie drikkevarer (kl. 10.00-21.00, skal nydes i spiseområdet)
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat ca. 8 DKK per person per nat fra 14 år
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Christophorus RV GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Christophorus RV GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 16 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 3 børn op til 16 år per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-9 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 10-13 år: får 50% rabat per overnatning
Børn mellem 14-16 år: får 10% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi koster 1 € per time. Betales på hotellet

Parkering

Gratis parkering på udendørs parkeringsplads (afhængigt af tilgængelighed).
Såfremt I vil parkere i parkeringskælderen koster dette 5 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice, da dette kræver registrering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Gasthof zum Löwen ligger i naturskønne omgivelser i Aschau im Zillertal ca. 57 km fra Innsbruck. Fra den dansk-tyske grænse i Flensborg er der ca. 1090 km til hotellet og fra København ca. 1130 km med færgen over Gedser-Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice