• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Andalusiens højdepunkter med lejebil

Rundrejse 7 overnatninger Spanien

per person fra kr. 3.459,-
baseret på 2 personer

Oplev det bedste af Malaga, Sevilla og Granada i 7 nætter med egen lejebil, hoteller, morgenmad og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

¡Hola Andalucía! Det er svært ikke at forelske sig i denne smukke region, som har masser af kulturelle og arkitektoniske spor fra en lang historie præget af både katolske tradition og arabiske invasioner. I tilbringer 7 overnatninger i denne smukke del af Sydspanien, hvor I kommer forbi Malaga, Sevilla og Granada. Med jeres lejebil kan I selv vælge, hvilke af disse byers pragtfulde omgivelser I vil udforske, hvilke strande der skal afprøves og hvor dagens tapas skal nydes. Jeres hoteller sørger for morgenmaden, og så er det ellers bare at planlægge dagens rute. Sæt moteren i gang, rul vinduet ned, og glæd jer til en rundrejse i spanske Andalusien!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
 • Hilton Garden Inn Malaga: 3 overnatninger, med morgenmad (2 første nætter og sidste nat)
 • Hotel Patio de la Alameda: 2 overnatninger, med morgenmad
 • Hotel Maciá Real de la Alhambra: 2 overnatninger, med morgenmad
 • Fly fra Copenhagen/Aalborg/Billund til Malaga og fra Malaga til Copenhagen/Aalborg/Billund
 • Håndbagage
 • Lejebil
 1. Dag 1 & 2: Sødmefulde Malaga

  I begynder jeres ferie i Malaga Lufthavn, hvor I henter jeres lejebil og kører mod hotellet. Rul vinduet ned og mærk varmen, der omfavner jer som en savnet ven. Solen stråler, og I er på vej mod jeres første hotel, hvor I har to overnatninger. Brug de første dage på at lære byen at kende, inden turen går videre til Sevilla. Tag forbi La Manquita katedralen, som har fået øgenavnet "den enarmede dame", da den (bevidst) endnu ikke er færdigbygget. Efter at have set byens vigtigste monument, kan I slå et smut forbi Gibralfaro Slot og fæstningsværket Alcazaba. I er desuden tæt på stranden, hvis I vil starte ferien med at sætte fødderne i det lune, spanske sand. Således starter jeres eventyrlige rundrejse i Andalusien!

  pool

  Hilton Garden Inn Malaga****

  Hotel Málaga, Spanien

  Det 4-stjernede Hilton Garden Inn Malaga ligger på den skønne sydspanske kystlinje Costa del Sol. Fra hotellet har I ca. 5 km til Malagas historiske centrum og ca. 450 m fra hotellet finder I metrostationen Puerta Blanca, hvor I hurtigt kommer ind til centrum. Den nærmeste strand er ca. 1,5 km væk, men I kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool med liggestole og terrasse. Der er også en restaurant på hotellet, hvor morgenmaden serveres. Til hotellet hører der endvidere fitnessrum, bar, wellnessområde med dampbad samt legepladsen og legerum til børn.

  • +2
  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Andalusiens hovedstad Sevilla

  På dag 3 går turen videre til Sevilla, som ifølge myterne blev grundlagt for 3000 år siden af selveste Herkules og længe har været en indflydelsesrig politisk, økonomisk og kulturel spiller. Flamencodansen har historiske rødder i byens tavernaer, og fodboldfans strømmer hertil for at overvære en fodboldkamp på det stadion, hvor det siges, at det spanske fodboldlandshold aldrig har tabt en vigtig international kamp. I Sevilla kan I besøge det betagende kongeslot Alcázar bygget i maurisk stil i middelalderen. Gå heller ikke glip af verdens største katedral Catedral de Santa María de la Sede, hvor I kan se Christoffer Columbus' (formodede) gravsted, som sammen med Alcázar er blevet optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Tag en spadseretur gennem den frodige grønne Mariá Luisa park, hvor I kan opleve Plaza de España-pladsen, som optræder i Star Wars-filmene og Lawrence of Arabia. I Sevilla er der også god mulighed for at se flamencodansernes passionerede optrædener og spise lækre tapas. I tilbringer 2 nætter i Sevilla, så I har rig mulighed for at kaste jer ud i det glade byliv.

  Hotel Patio de la Alameda

  Hotel Patio de la Alameda***

  (48 anmeldelser)
  Hotel Sevilla, Spanien

  Hotel Patio de la Alameda ligger i en unik bygning fra det 19. århundrede i det centrale Sevilla og var tidligere hjemsted for billedhuggeren Antonio Susillo. Det charmerende hotel er indrettet i klassisk andalusisk stil, hvor varme sandfarver og grønne planter dominerer indretningen. Hotellet har både en gårdhave og en tagterrasse med udsigt over La Alameda, som er et torv med mange restauranter og barer. På hotellet findes der endvidere en snack- og drinksbar samt en restaurant, hvor I skal spise jeres morgenmad. Basílica de la Macarena ligger 600 meter fra hotellet og katedralen med det berømte klokketårn Giralda ligger 1,4 km væk.

  • +4
  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Maurisk pragt i Granada

  Næste stop på turen er Granada, der ligger ved foden af ​​Sierra Nevada-bjergkæden. Også i denne by ser I tydeligt sporene af fortidens mauriske styre. For eksempel har den gamle by en typisk maurisk byplanlægning. I Granada finder I også et af ​​de mest berømte monumenter i Spanien: Alhambra, som blev bygget af mauerne i årene 1248-1354. Her kan I nyde godt af et særligt indblik i fortidens arabiske kunst og beundre mange andre arkitektoniske skatter rundt i paladset. Eftersom Alhambra er listet på UNESCOs verdensarvsliste, er der sat en kvote på antal besøgende per dag, så sørg derfor for at bestille jeres billetter på nettet på forhånd! Den Nordafrikanske og arabiske indflydelse kommer ikke kun til udtryk i arkitekturen. Overalt fra gadehjørner, lokale markeder og hippie-caféer spreder der sig en duft af vandpipe, couscous og røgelse. Granda er samtidig en af ​​de større studenterbyer i Spanien, hvilket afspejles i det pulserende natteliv, byens kreative aura og farverige gadekunst. I har 2 nætter i byen, hvor Nordafrika og Europa mødes i en kulturel smeltedigel.

  Reception

  Hotel Maciá Real de la Alhambra****

  (58 anmeldelser)
  Hotel Granada, Spanien

  Dette moderne 4-stjernede Hotel Maciá Real de la Alhambra er beliggende tæt på smukke Granada. Hotellet tilbyder en guidet vandretur (på fransk eller engelsk), hvor byens skatte vil blive fremvist. På hotellet kan I hoppe en tur i swimmingpoolen, og om aftenen kan I nyde en middag i restauranten, der byder på andalusiske og internationale retter. Blot 150 m fra hotellet er det muligt at tage bus ind til centrum af Granada (bussen tager ca. 10 min.).

  • +5
  Læs mere
 4. Dag 7 & 8: Tilbage til Malaga

  På dag 7 kører I tilbage til Malaga. Var der noget på tjeklisten, som I ikke nåede sidst I var her? Så er det nu! Eller måske skal der bare slappes af på stranden? Malaga er nemlig Costa del Sol i al sin pragt: en badeby med postkort-perfekte sandstrande og med bølger som i Miami. Eller hvad med at dykke ned i den lokale madkultur og tage på 'mad-runde' i byen? Det subtropiske klima og byens maritime beliggenhed betyder, at der i Malaga er rigeligt med friske råvarer, oliven, mandler, frugt, ekstraordinær lokalvin for ej at glemme fisk og skaldyr i topklasse. Det er næsten umuligt at komme udenom 'espeto', som er stegte sardiner. Falder I over 'Fritura Malagueña' på et menukort, ja så er det bare med at bestille, for her får I en vaske ægte Malagansk fiskeanretning med blanding af stegte ansjoser, baby blæksprutte og paneret multe — enhver fisk og skaldyr-elskers drøm! Er fisk ikke lige jeres kop te, så frygt ej. Restauranterne ligger på stribe og venter på, at I sætter tænderne i smeltende Jamón ibérico, krydret chorizo, mandelsuppen Ajoblanco og meget andet. Vi er ret sikre på, at I ikke går sultne i seng, inden I på dag 8 kører tilbage til lufthavnen, leverer lejebilen tilbage og flyver hjem med et stykke af Andalusien i hjertet.

  pool

  Hilton Garden Inn Malaga****

  Hotel Málaga, Spanien

  Det 4-stjernede Hilton Garden Inn Malaga ligger på den skønne sydspanske kystlinje Costa del Sol. Fra hotellet har I ca. 5 km til Malagas historiske centrum og ca. 450 m fra hotellet finder I metrostationen Puerta Blanca, hvor I hurtigt kommer ind til centrum. Den nærmeste strand er ca. 1,5 km væk, men I kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool med liggestole og terrasse. Der er også en restaurant på hotellet, hvor morgenmaden serveres. Til hotellet hører der endvidere fitnessrum, bar, wellnessområde med dampbad samt legepladsen og legerum til børn.

  • +2
  Læs mere

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Ford Fiesta, Nissan Micra, Seat Ibiza eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Parkering
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) på alle hotellerne. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Denne rejse desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hotellerne

Parking

Der kan forekomme udgifter til parkering på hotellerne

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I kører i jeres lejebil fra lufthavnen i Malaga til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse