• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse til 4 skønne portugisiske byer

 • Rundrejse
 • 7 eller 9 overnatninger
 • Portugal
Pris fra kr. 3.499,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Lissabon, Coimbra, Porto & Aveiro: 7 eller 9 overnatninger på 4 hoteller med morgenmad, lejebil & fly fra København eller Hamborg tur-retur

Tag med på denne eventyrlige rundrejse, hvor I besøger fire af Portugals største og smukkeste byer! I starter i hovedstaden Lissabon, hvor I kan udforske de forskellige kvarterer, tage en tur i de gule sporvogne og lytte til levende musik på en bar i kvarteret Bairro Alto om aftenen. I Coimbra kan I få styret nysgerrigheden med et besøg til videnskabsmuseet og det antikke universitet. I Porto vil I heller ikke kede jer, når I går langs floden Douro eller byens smukke huse, som er dekoreret med de klassisk portugisiske fliser, azulejos. Den sidste by I besøger er Aveiro, hvor I nemt kan kombinere sightseeing med strandlivet ved Praia da Costa Nova. Find ud af, hvilken by der bliver jeres favorit!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 eller 9 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
 • 3 overnatninger på Hotel Travel Park i Lissabon (de 2 første nætter og sidste nat)
 • 1 eller 2 overnatninger på Hotel D. Luis i Coimbra
 • 2 overnatninger på Hotel Premium Porto Downtown i Porto
 • 1 eller 2 overnatninger på Veneza Hotel i Aveiro
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink på Hotel D. Luis
 • Ved 9 overnatninger: Fado-show inkl. 1 glas portvin i Coimbra
 • Ved 9 overnatninger: Udflugt til Aveiro by (gældende indtil d. 14. juli 2018). Fra d. 15. juli - 15. september 2018 erstattes byturen med en sejltur i en moliceiro-båd i Aveiro
 • Fly fra Hamburg/Copenhagen til Lisbon og fra Lisbon til Hamburg/Copenhagen
 • Lejebil
 1. Dag 1 & 2: Lissabon

  Velkommen til Portugal! Så snart I er landet, henter I lejebilen i lufthavnen, hvorefter I sætter kursen mod den portugisiske hovedstad Lissabon, hvis centrum ligger ca. 6 km fra lufthavnen. Her kan I spadsere gennem de smalle gader i den gamle bydel Alfama og herfra op til Castelo de São Jorge. I må heller ikke glemme at beundre de storslåede bygninger og det imponerende palads Praça do Comércio i Baixa-distriktet.

  Besøg også Bairro Alto-distriktet, hvor mange huse er dekoreret med de traditionelle portugisiske fliser, som hedder azulejos. Timerne efter solnedgang kan I bruge på byens restauranter og barer, hvor I kan få serveret retter fra det portugisiske køkken og selvfølgelig et klassisk glas portvin. Inspirerer Lissabons varme temperaturer jer til afslapning på stranden? I finder dejlige, gyldne strande, hvis I kører langs kysten, sydvest for Lissabon. Efter strandbesøget kan I køre til den hyggelige kystby Cascais, som ligger ca. 31 km fra hovedstaden.

  Ved en rundrejse på både 7 eller 9 overnatninger tilbringer I 2 overnatninger i Lissabon.

  terrace

  Hotel Travel Park Lisboa

  • Hotel
  • Lissabon, Portugal
  terrace

  Hotel Travel Park Lisboa ligger kun 100 meter fra metrostationen Anjos, og fra hotellet er der ca. 750 m ind til centrum af Lissabon. Hotellet er indrettet i varme farver med stengulve og masser af detaljer. I hotelrestauranten serveres der morgenmad, og I finder også en stor udendørs terrasse, hvor I kan sidde enten i solen eller i skyggen af de store parasoller. I hotellets art deco-inspirerede bar kan I købe både drinks og snacks.

  Læs mere
  • +2
 2. Dag 3: Coimbra

  På dag 3 kører I ca. 200 km mod nord, hvor I ankommer til byen Coimbra. I middelalderen var Coimbra hovedstaden i Portugal og var det i mere end hundrede år. I vil derfor finde masser af gamle bygninger i middelalderlig arkitektur i byen. Det er også i Coimbra, at I kan se et af verdens ældste universiteter. Universidade de Coimbra blev grundlagt i 1290 og uddanner årligt ca. 24.000 studerende. Tag på en rundvisning i det gamle universitet, beundr det overdådige bibliotek, og bestig tårnet for at få en smuk udsigt over byen. Under besøget på Universidade de Coimbra kan I også udforske det videnskabelige museum. Ved den majestætiske kirke Igreja de Santa Cruz kan I se Portugals to første kongers grave og lade jer imponere af de smukke azulejos på væggene.

  I tilbringer 1 overnatning i Coimbra, hvis I har booket en rundrejse med 7 overnatninger og 2 overnatninger, hvis I har valgt rundrejsen med 9 overnatninger.

  balcony

  Hotel D. Luis

  • Hotel
  • Coimbra, Portugal
  balcony

  Hotel D. Luis ligger på en bakke i udkanten af byen Coimbra og har en skøn udsigt over byen. Hotellet har en restaurant, hvor I kan få serveret traditionelle portugisiske retter. Nyd en drink I baren eller tag drinken med ud i haven, hvor den kan nydes med udsigt over byen fra terrassen. Hotellet tilbyder desuden transport til Coimbras centrum.

  Læs mere
  • +5
 3. Dag 4 & 5: Porto

  Så er tiden kommet, hvor I rejser videre til den tredje by på jeres rundrejse — storslåede Porto! Byen kom i 1996 på UNESCOs Verdensarvsliste, og bestemt ikke uden grund. Med den snoede flod Douro, den imponerende bro Ponte Luís I og de gamle huse langs kysten har Porto et smukt bybillede, hvor I ikke kommer til at kede jer. Hvis I går gennem de smalle gader i Ribeira-distriktet, venter der jer nye oplevelser og syn på hvert gadehjørne: den klassiske tørresnor mellem to huse, en lille restaurant, hvor de lokale spiser sig mætte i portugisiske tapas også kaldet Petiscos' og hundredvis af huse dekoreret i azulejos.

  Porto er også byen, hvor I bør udforske det portugisiske køkken og smage de mange portugisiske specialiteter. Først og fremmest har portvinen sin oprindelse her, og byen er meget stolt af denne, så sørg for at smage den karakteristiske drik. Elsker I også en lækker sandwich? Så kan I sætte tænderne i den grillede sandwich franceshina, som er den portugisiske udgave af en croque monsieur.

  Ved en rundrejse på både 7 eller 9 overnatninger tilbringer I 2 overnatninger i Porto.

  rooftop terrace

  Hotel Premium Porto Downtown

  • Hotel
  • Porto, Portugal
  rooftop terrace

  Det 4-stjernede Hotel Premium Porto Downtown ligger i det historiske centrum af Porto, hvilket gør det nemt at nå de fleste seværdigheder til fods. Ponte Dom Luís I ligger ca. 800 m fra hotellet, og Saint Ildefonso-kirken er 450 m væk. Hotellet har en tagterrasse med en skøn udsigt over byen og en restaurant, hvor I kan nyde den daglige morgenmad. Dobbeltværelserne er ca. 20 m2 store og er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, TV, minibar og værdiboks. Værelset har desuden eget badeværelse med badekåbe, badetøfler, gratis toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
  • +4
 4. Dag 6: Aveiro

  Velkommen til portugisiske Aveiro! Byen er også er kaldet Portugals Venedig, da der er masser af kanaler i bybilledet, hvor I kan få en tur i de traditionelle moliceiro-både. Besøg det berømte Museu de Aveiro, og kør til den lækre strand Praia da Costa Nova, hvor I kan slappe af ved vandkanten. I kan også gå en tur mellem de typiske blå-, hvid- og rødstribede huse eller nyde et velsmagende måltid i kvarteret Bairro dos Pescadores. Glem ikke at se saltproduktionen i nærheden af byen. Saltet bliver brugt til flere forskellige saltprodukter som badesalt og havsalt til madlavningen, og badesaltet er specielt godt til at rense huden.

  I tilbringer 1 overnatning i Aveiro, hvis I har booket en rundrejse med 7 overnatninger og 2 overnatninger, hvis I har valgt rundrejsen med 9 overnatninger.

  Hotel Veneza - terrace

  Veneza Hotel ligger i Aveiros, ca 800 meter fra sentrum. Fra hotellet kommer du til Costa Nova-stranden via en 20-minutters kjøretur. Hotellet har også en stor terrasse, en koselig bar, mens frokost serveres hver morgen. Alle rommene er utstyrt med seng,

  • Hotel
  • Aveiro, Portugal
  Hotel Veneza - terrace

  Veneza Hotel ligger 100 m fra byen Aveiros station og ca. 800 m fra centrum. Desuden ligger hotellet ca. 7 km fra de dejlige strande Barra og Costa Nova. Hotellet er stilfuldt indrettet og ligger i en historisk bygning. På hotellet er der en bar og en terrasse, hvor I kan spise morgenmad og nyde morgensolens stråler.

  Læs mere
  • +4
 5. Dag 7 & 8: Tilbage til Lissabon

  I har nu besøgt fire af Portugals skønneste byer! Efter I er kommet tilbage til Lissabon, har I igen tid til at udforske den herlige by. Se museerne, som I ikke fik set i første omgang, eller nyd en god, traditionel middag på en af de lokale restauranter. Eller måske skal der bruges en eftermiddag på stranden i Cascais — det er helt op til jer.

  Når I har haft 1 overnatning i Lissabon, flyver I igen tilbage til Danmark.

  terrace

  Hotel Travel Park Lisboa

  • Hotel
  • Lissabon, Portugal
  terrace

  Hotel Travel Park Lisboa ligger kun 100 meter fra metrostationen Anjos, og fra hotellet er der ca. 750 m ind til centrum af Lissabon. Hotellet er indrettet i varme farver med stengulve og masser af detaljer. I hotelrestauranten serveres der morgenmad, og I finder også en stor udendørs terrasse, hvor I kan sidde enten i solen eller i skyggen af de store parasoller. I hotellets art deco-inspirerede bar kan I købe både drinks og snacks.

  Læs mere
  • +2
Inkluderede aktiviteter

Bestiller I en rundrejse med 9 overnatninger, vil der være 2 aktiviteter inkluderet i rejsen:

 • I Coimbra skal I se et rigtigt Fado show! Lyt til de traditionelle, rytmiske toner, mens I nyder et glas lækker portvin. Fado-showet foregår om aftenen på Fado ao Centro på adressen Rua Quebra-Costas 7, som ligger i centrum af Coimbra. Showet starter kl. 21.00 på dag 4, men sørg gerne for, at I er på stedet mindst 15 minutter før showets start. I vil modtage billetter til showet ved ankomst på hotellet.
 • Også i Aveiro er der noget ekstra på programmet. Her får I en tur rundt i Aveiro by på dag 8, og turen vil vare ca. 45 minutter. I bliver hentet på hotellet, hvorefter I bl.a. vil besøge den gamle togstation, parken Infante Dom Pedro, byens universitet, katedraler og museer samt kirkerne Misericórdia and Carmelitas. Turen er gyldig til og med d. 14. juli. Fra d. 15. juli til og med d. 15. september vil turen blive erstattet med en bådtur i en moliceiro-båd i Aveiro. I modtager information om aktiviteterne på mail, hvor I også kan se tidpunkterne for aktiviteterne.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Renault Clio, Mitsubishi Colt eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 8 DKK per person per nat på Hotel Travel Park Lisbon (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Parkering ved hotellerne koster mellem 5 og 10 € per dag (betales på hotellerne)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice