• Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Romantiske Paris med sejltur på Seinen

 • Storbyferie
 • Paris
5 Anmeldelser
kr. 931,- -64%
Pris fra kr. 339,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 47 gange

Oplev en hyggelig sejltur på Seinen med et ophold på 3, 4 eller 5 dage i romantiske Paris! I bor på Hotel Glasgow Monceau med morgenmad

Der er en helt særlig stemning i Paris, der med sine glimtende lys, smukke bygninger og lækre bistroer trækker besøgende til fra hele verden. I bor på et flot designhotel, hvor der serveres morgenmad hver morgen, og I bliver også forkælet med en romantisk sejltur på Seinen. Glæd jer til at se byen fra sin smukkeste side og til at nyde den flotte arkitektur, de mange monumenter og de imponerende seværdigheder i hinandens selskab. Så kom med til Paris, og mærk varmen i romatikkens by!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • To billetter til 1 times sejltur på Seinen med Vedettes de Paris
Paris

Den franske hovedstad er en by, der altid fortjener et besøg. Ikke kun på grund af de verdenskendte seværdigheder som Eiffeltårnet og Triumfbuen, for blot at nævne nogle få, men i lige så høj grad for verdens bedste køkken, for romantikken og for at give hverdagen et skud fransk elegance.

Her i Paris er der altid et sted at tage hen og en bid at smage. Når I ikke nyder Montmartres creperier, cabareter og store seværdigheder, kan I f.eks. besøge det tidligere kunsterkvarter Montparnasse, som er fyldt med autentisk parisisk charme. I kan også tage på kirkegården Père Lachaise, hvor man både finder ro og tidligere tiders store berømtheder. I bør også smage på Paris med et glas koldt hvidvin og en macaron på en af de utallige fortovscafeer, og når mørket falder på, så kalder de dybrøde vine og en mør Boeuf Bourguignon. Bon appetit!

Hotel Glasgow Monceau Paris

 • Hotel
 • Paris, Frankrig
Property

Det moderne Hotel Glasgow Monceau er nyligt renoveret og her udstilles jævnligt kunst. Hotellet er beliggende i et roligt område i det 17. arrondissement, som er et charmerende distrikt med mange restauranter, bagerier og det fantastiske Rue de Lévis-marked (700 m). Der ligger flere stormagasiner samt seværdigheder som Champs-Élysées (2,7 km), Montmartre (2,8 km) og den skønne Parc Monceau (900 m) nær hotellet. Rundt om hjørnet finder I både busstoppested (50 m), metrostation (500 m) og togstation (450 m), så I hurtigt kommer rundt i resten af byen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i hvide, grønne og grå farver med specialdesignede møbler. Værelserne er 15 m² store og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV og eget badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. På dobbeltværelserne har I muligheden for at lave te og kaffe.

Vi anbefaler

 • Le Passage Secret: Kun 200 m fra hotellet finder I den hyggelige restaurant Le Passage Secret. Kokkene tryller eksotiske retter frem, men I kan også vælge at nyde nogle af de lækre specialiteter, det franske køkken er så kendt for. Adresse: 5 Passage Cardinet.
 • Marché biologique des Batignolles: Hver lørdag morgen mellem kl. 09.00 og 13.30 mødes pariserne på det økologiske marked ved Batignolles. Kast jer over de lækre økologiske grøntsager, frugter, ost og charcuteri, og få et indblik i, hvordan pariserne handler. Adresse: 34 Boulevard des Batignolles.
 • Parc Monceau: Om hjørnet fra jeres hotel finder I Parc Monceau, og her mødes alle sportsglade parisere hver søndag. Gå en tur igennem parken, nyd den friske luft, og lad jer betage af de smukke palæer der ligger rundt om parken. Adresse: 35 Boulevard de Courcelles.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Sejltur på Seinen

I får også Paris at se fra vandsiden, for med i jeres ophold er der inkluderet en times sejltur på Seinen! Nyd de flotte bygninger, velbevarede monumenter og den fantastiske arkitektur. I kommer forbi nogle af de mest berømte seværdigheder, og båden bringer jer helt ind i hjertet af denne magiske storby.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 15 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Kunne disse tilbud friste i stedet?
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Glasgow Monceau - Hotel Glasgow Monceau Paris. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Glasgow Monceau - Hotel Glasgow Monceau Paris. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 20 € per nat (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sejltur på Seinen

Billetterne til jeres rundfart på Seinen afhentes på hotellet ved ankomst

Sted

Hotel Glasgow Monceau ligger ca. 30 km fra Charles de Gaulle Lufthavn og 1.045 km fra den dansk-tyske grænse. Vil I gerne tage offentlig transport rundt i Paris finder I busstoppested 50 m fra hotellet, metrostation 500 m derfra og togstation 450 m fra hotellet, så I hurtigt kommer rundt i byen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice