Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Middag på Jamie's Italian i London

 • Oplevelse
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
Pris fra kr. 1.499,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

London med vinterhygge & middag på Jamie Olivers restaurant: 2-4 nætter på hotel inkl. morgenmad, fly fra alle lufthavne og 3-retters middag

Shopping, hyggestemning og middag på Jamie Olivers restaurant! Hvad mere kan man ønske sig på en rejse til London? Glæd jer til at tage på opdagelse på de enorme museer, kæmpe shoppingcentre og til at besøge hovedstadens utallige attraktioner. I bor 2, 3 eller 4 overnatninger i forstaden Croydon på Jurys Inn Croydon inkl. morgenmad, flybilletter og en 3-retters middag på Jamie Olivers italienske restaurant, hvor I kan smage på stjernekokkens egne opskrifter!

Inklusive
 • Jurys Inn London Croydon: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Fly tur-retur fra Aarhus/København/Billund/Aalborg til London Stansted eller London Gatwick
 • Håndbagage
 • Værdibevis til 3-retters middag på Jamie's Italian
Livlige London

En storbyferie i London er en ferie uden et kedeligt øjeblik. London er byen med verdenskendte museer, farverige musicals, de bedste restauranter og en energi uden lige. Metroen (eller Tuben, som den kaldes) tager jer rundt til alle seværdighederne og de pulserende midtpunkter. Besøg for eksempel museet Tate Modern, Big Ben, Camden Market og Oxford Street. I kan også tage på tur til de mere lokale miljøer — for eksempel til Brick Lane, hvor I kan snuppe en 'pint' midt i det alsidige menneskemylder. Eller hvad med at tage på genbrugsshopping i området Shoreditch? På Broadway Market i Hackney kan I smage på lokalt bagværk og kigge på brugskunst — og måske forbrænde lidt af de søde sager med en gåtur i Victoria Park efterfølgende. I London er der nok at tage sig til!

Jurys Inn London Croydon

 • Hotel
 • Croydon, Storbritannien
Jurys Inn

Jurys Inn Croydon ligger blot 600 m fra den nærmeste undergrundsstation, og i løbet af ca. 25 minutter kan I stå i centrum af London. Hotellet er indrettet moderne, og i lobbyen kan I synke ned i de bløde sofaer. I restauranten kan I bestille klassiske engelske retter om aftenen, og i baren kan I slappe af efter en begivenhedsrig dag med en kølig engelsk pint.

 • +2
Læs mere
Jurys Inn Zimmer

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne på Jurys Inn Croydon er stilfulde, rummelige og er indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Yderligere har værelserne TV, skrivebord og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Middag på Jamie Olivers restaurant — Jamie's Italian

Vi kender alle Jamie Oliver for hans underholdende madlavningsprogrammer og inspirerende kogebøger, og det er ingen hemmelighed, at Jamie er vild med det italienske køkken og italienernes måde at samles omkring måltiderne. På restauranten Jamie's Italian på Piccadilly Circus kan I se frem til en dejlig aften med 3-retters middag sammensat specielt til TravelBirds gæster — fra menukortet kan I vælge mellem forskellige typer forretter, hovedretter og desserter.

Gode råvarer og masser af hyggelig stemning – det er ingredienserne til en fantastisk aften!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 00:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Det er muligt at parkere på offentlige parkeringspladser mod et gebyr på 7-10 € per dag

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesarealer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Gatwick- og Heathrow Airport er der det muligt at tage offentlig transport til hotellet.
Fra Gatwick tager det omkring 30 min. med offentlig transport til hotellet
Fra Heathrow tager det omkring 1 time med offentlig transport til hotellet

Jamie's Italian

Jamie's Italian er åben hver dag, og I vælger selv, hvornår I ønsker at benytte jeres værdibevis. I modtager yderligere information om åbningstider osv. sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.
Bemærk venligst, at restauranten forbeholder sig retten til at foretage ændringer i menuen

Sted

Hotellet ligger ca. 600 m fra den nærmeste undergrundsstation, hvorfra I kan nå ind til det centrale London på ca. 25 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice