• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Middag på Jamie's Italian i London

Oplevelse 2, 3 eller 4 overnatninger London

per person fra kr. 1.059,-
baseret på 2 personer

London med vinterhygge & middag på Jamie Olivers restaurant: 2-4 nætter på hotel inkl. morgenmad, fly fra alle lufthavne og 3-retters middag

Shopping, vinterstemning og middag på Jamie Olivers restaurant! Hvad mere kan man ønske sig på en rejse til London? Glæd jer til at tage på opdagelse på de enorme museer, kæmpe shoppingcentre og til at besøge hovedstadens utallige attraktioner. Om vinteren tager London sig særligt godt ud med de funklende julelys, pyntede butiksvinduer og oplyste skøjtebaner, og så er det selvfølgelig også det helt rette sted at shoppe julegaver! I bor 2, 3 eller 4 overnatninger i forstaden Croydon på Jurys Inn Croydon inkl. morgenmad, flybilletter og en 3-retters middag på Jamie Olivers italienske restaurant, hvor I kan smage på stjernekokkens egne opskrifter!

Inklusive
 • Jurys Inn London Croydon: 2, 3 eller 4 overnatninger, med morgenmad
 • Fly fra Aalborg til London og fra London til Aalborg
 • Fly fra Aarhus/Copenhagen/Billund til London og fra London til Aarhus/Copenhagen/Billund
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Middag på Jamie Olivers restaurant — Jamie's Italian

Vi kender alle Jamie Oliver for hans underholdende madlavningsprogrammer og inspirerende kogebøger, og det er ingen hemmelighed, at Jamie er vild med det italienske køkken og italienernes måde at samles omkring måltiderne. På restauranten Jamie's Italian på Piccadilly Circus er der i december og januar måned vinterinspirerede retter sammensat af Jamie Oliver og hans team på menuen. Her kan I se frem til en dejlig aften med 3-retters middag sammensat specielt til TravelBirds gæster — fra menukortet kan I vælge mellem forskellige typer forretter, hovedretter og desserter.

Gode råvarer og masser af hygggelig stemning – det er ingredienserne til en fantastisk aften!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Jurys Inn Croydon

Hotel Croydon, Storbritannien
Jurys Inn

Jurys Inn Croydon ligger blot 600 m fra den nærmeste undergrundsstation, og i løbet af ca. 25 minutter kan I stå i centrum af London. Hotellet er indrettet moderne, og i lobbyen kan I synke ned i de bløde sofaer. I restauranten kan I bestille klassiske engelske retter om aftenen, og i baren kan I slappe af efter en begivenhedsrig dag med en kølig engelsk pint.

Læs mere
Jurys Inn Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne på Jurys Inn Croydon er stilfulde, rummelige og er indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Yderligere har værelserne TV, skrivebord og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vinterstemning i London
 • The Hummingbird Bakery: I vintermånederne er der intet bedre end en kop varm kakao. Befinder I jer i det populære Notthing Hill, kan I holde en pause på Hummingbird Bakery, der frister med et udvalg af uimodståelige lækkerier og lune drikkevarer.
 • Hyde Park Winter Wonderland: Besøg Londons mest berømte park, hvor I kan udforske det enorme julemarked Winter Wonderland. Med de mange boder, sjove forlystelser og store skøjtebane vil selv skeptikerne komme i julestemning!
 • Harrods: Stormagasinet Harrods, som ligger i det eksklusive Knightsbridge, er især kendt for sin overdådige juleudstilling. Her sælges sæsonens mest udsøgte lækkerier og et imponerende udvalg af julepynt.
 • Winter Festival at Southbank Centre: Hvert år fremtrylles der op til jul et julelandskab udenfor Southbank Centre ved Themsens bred. Her kan I se teaterforestillinger og koncerter samt købe julelækkerier og unikke gaver i boderne.
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 00:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Det er muligt at parkere på offentlige parkeringspladser mod et gebyr på 7-10 € per dag

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesarealer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Gatwick- og Heathrow Airport er der det muligt at tage offentlig transport til hotellet.
Fra Gatwick tager det omkring 30 min. med offentlig transport til hotellet
Fra Heathrow tager det omkring 1 time med offentlig transport til hotellet

Jamie's Italian

Jamie's Italian er åben hver dag, og I vælger selv, hvornår I ønsker at benytte jeres værdibevis. I modtager yderligere information om åbningstider osv. sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.
Bemærk venligst, at restauranten forbeholder sig retten til at foretage ændringer i menuen

Sted

Hotellet ligger ca. 600 m fra den nærmeste undergrundsstation, hvorfra I kan nå ind til det centrale London på ca. 25 minutter.