Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Flot ophold på det berømte Gellért Spa

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Budapest
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.609,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg Danubius Gellért Hotel i centrum af Budapest: 3, 4 eller 5 nætter inkl. 1 entré til Gellért Spa, morgenmad, transfer og fly tur-retur

Kombiner storbystemning med ren forkælelse i Budapest! I bor 3, 4 eller 5 overntninger på det elegante 4-stjernede Danubius Gellért Hotel, der ligger i samme bygning som kurbadet Gellért Spa. Det skønne kurbad lokker med velgørende termiske bade i omgivelser, der er en romersk kejser værdig. Det skal I selvfølgelig også opleve, så I får en dagsadgang til Gellért Spa med i prisen. Tag din kære under armen, og flyv afsted på en ferie fuld af romantik og afslapning!

Inklusive
 • Danubius Gellért Hotel: 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • 1x fri adgang til Gellérts spa-område per person per ophold (50% rabat på 2. besøg)
På opdagelse i Budapest

Velkommen til smukke Budapest. Hovedstaden er en sammenlægning af byerne Buda og Pest. Donau-floden adskiller de to dele af byen og er også et symbol på den ungarske hovedstad. På den ene side af floden ligger det bakkede, rolige Buda og på den anden side den flade, pulserende Pest. Takket være disse kontraster tiltrækker byen unge som gamle og uanset om I er interesserede i kultur, shopping eller bare kan lide at slappe af, er I garanteret at finde noget, der falder i jeres smag. Glæd jer til at afprøve det lokale køkken og de velsmagende ungarske øl!

Danubius Gellért Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Danubius Gellert - Restaurant

Danubius Gellért Hotel ligger centralt i Budapest ved foden af Gellért-bakken på Donaus bred. Lige ved hotellet finder I en metrostation, hvorfra I nemt kommer rundt til alle byens seværdigheder, og I har blot 1,5 km til Budapests shoppinggader i centrum. Den imponerende art nouveau-bygning, som hotellet har til huse i, har masser af karakter, smukke ornamenter og lange, lyse korridorer. Det er også i denne bygning, I finder den berømte Gellért Spa, der ligeledes byder på en underskøn udsmykning. Fra hotellets restaurant kan I nyde en storslået panoramaudsigt over floden såvel som ungarske specialiteter og lækre vine.

 • +4
Læs mere
Danubius room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et af hotellets dobbeltværelser, der er 27-30 m² store, elegant møbleret og har dobbeltseng eller to enkeltsenge. Yderligere har værelserne et TV, telefon, værdiboks, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. Dobbeltværelserne har enten udsigt til Donaufloden eller Gellért-bakken.

Danubius Gellert - superior room

Superior dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De elegante superior værelser er 30 m² store og har dobbeltseng, indbygget klædeskab, værdiboks, minibar (mod gebyr), radio, TV, telefon samt eget badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. Superior dobbeltværelserne har udsigt til Donaufloden.

Gellért Spa

Med i jeres ophold er en dagsentré til den historiske Gellért Spa, der er et af Budapests mest berømte og smukke kurbade. Her kombineres velvære med de smukkeste mosaikker, marmorsøjler, farverige glasvinduer og statuer.

 • Slap af i den 27 grader varme boblepool, som er hele 246 m² stor, eller i det mindre 36 grader varme spabad
 • Nyd den friske luft i den opvarmede udendørs pool
 • Saml ny energi i de geotermiske pools med naturligt varmt kildevand (temperaturerne spænder mellem 21 og 40 grader)
 • I spaen kan der tilkøbes behandlinger, såsom aromaterapi-massage, fodmassage, massage med lavasten og mange flere
 • Gellert Spa er åben dagligt fra kl. 06.00-20.00 (entré indtil kl. 19.00)

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 11 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Turistskat ca. kr. 11,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Superior dobbeltværelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Wellness

Gellért Spa ligger i samme bygning som hotellet.
Inkluderet i tilbuddet er 1x dagsentré per person samt 50% rabat på et evt. andet besøg

Gellért Spa

Bemærk venligst, at nogle bade er lukket på følgende tidspunkter:
40 C ° termisk bad for mænd: fra d. 22. maj til d. 25. maj
36 C ° termisk bad for mænd: fra d. 28. maj til d. 1. juni
35 C ° termisk bad for kvinder: fra d. 4. juni til d. 8. juni
38 C ° termisk bad for kvinder: fra d. 11. juni til d. 15. juni

Sted

Danubius Gellért Hotel ligger centralt i Budapest ved bredden af Donau. Hotellet ligger lige ved metrostationen Szent Gellért tér, hvorfra I nemt kommer rundt til alle byens seværdigheder. Fra lufthavnen er der ca. 22 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice