Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i billedskønne Rom

 • Storbyferie
 • Rom
Pris fra kr. 1.809,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Vidunderlige Rom: 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Il Cantico med morgenmad, velkomstdrink og fly fra København, Billund eller Hamborg

Ældgamle bygninger, fredfyldte parker, lækre delikatesser, snævre, brostensbelagte gader og noget af verdens smukkeste kunst – alt dette og meget mere ligger bare og venter på jer i Rom! Her kan I tilbringe helt op til 4 overnatninger med at fordybe jer i byens magiske og brusende stemning. Bliv helt benovede over Det Sixtinske Kapel, spis gelato på Den Spanske Trappe, og bliv væk i det hippe Trastevere-kvarter. I bor på Hotel II Cantico, hvor I også kan nyde jeres morgenmad, inden I tager på opdagelse i byen. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til en ferie i skønne Rom.

Inklusive
 • Hotel il Cantico: 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Rom, Leonardo da Vinci-Fiumicino tur-retur
 • Velkomstdrink
 • Specielt tilbud: Frem til slut marts kan I booke et superior-dobbeltværelse for prisen af et almindeligt dobbeltværelse
Velkommen til Rom

Italiens hovedstad, Rom, er et sandt mekka for rejsende, uanset om I er til gastronomi, historie, kunst, kultur eller shopping. Byens største seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Peterskirken er velbesøgt på stort set alle årstider, men har I allerede set disse kæmper, kan I med fordel sætte jer for at udforske Roms mindre kendte kirker, museer og kvarterer. Bliv væk i det hippe kvarter Trastevere, besøg byens mange katakomber og krypter, og lad jer betage af det finurlige mix af arkitekturstile – alt fra middelalder til barok til art nouveau. Velkommen til smukke Rom!

Hotel Il Cantico

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel il Cantico / restaurant

Hotel II Cantico ligger i skønne omgivelser i den vestlige del af Rom. Hotellet har en 20.000 m² stor have med frodige grønne træer så her kan I tage en lille pause fra den pulserende storby. På hotellet finder I også en tagterrasse, hvor I kan nyde en vidunderlig udsigt over Vatikanet. I kan også smage på lokale specialiteter i hotellets restaurant.

 • +5
Læs mere
Hotel il Cantico / room

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er indrettet i en moderne stil med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset har store vinduer, der giver rummet et dejligt lys, der skaber en afslappet atmosfære. På værelset finder I et TV, et opholdsområde og et separat badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer.

Hotel il Cantico / room

Superior dobbeltværelse

Dette superior dobbeltværelse er indrettet i en moderne stil med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelset finder I et TV, et opholdsområde og et separat badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer.

På opdagelse i Rom

 • Besøg de gamle Catacombe di Priscilla, hvor I stadig kan se de smukke vægmalerier og verdens ældste skildring af Jomfru Maria.
 • Er I vilde med tiramisu? Så besøg Bar Pompi i Tridente-kvarteret. Her kan I mæske jer i tiramisu i alle afskygninger – prøv f.eks. med banan, jordbær eller pistacie.
 • Nær Den Spanske Trappe kan I få jer et grønt pusterum på Villa Medici. Den sirligt udsmykkede hovedbygning blev opført i 1540 og huser Det Franske Akademi i Rom, hvor unge, franske kunstnere siden 1803 har kunnet lade sig inspirere af byens renæssancekunst. Tag en slentretur gennem de smukke haver og nyd den betagende udsigt over byen.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 23 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Turistskat ca. kr. 23,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Fly information

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice