• Med indkvartering

Familieferie i naturskønne Østrig

 • Solferie
 • 5 eller 7 overnatninger
Pris fra kr. 2.099,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Hold ferie i frisk bjergluft og østrigsk natur i 6 eller 8 dage på Ferienhotel Gewürzmühle inkl. halvpension, gratis cykelleje og andre aktiviteter

Den østrigske sol skinner i ansigtet, mens I holder et hvil på en bænk under en friske gåtur i bjergene. Udsigten er fænomenal — bjerge med snedækkede toppe og grønne dale så langt øjet rækker. Bjergene indrammer de smukke dale, hvor køer græsser og søer genspejler himlen. Salzburgerland i Østrig er et syn for guder! Efter en skøn tur i bjergene kan I slappe af hotellets have, mens børnene leger. Tag 6 eller 8 dage i dette paradis, og nyd, at I hverken behøver tænke på morgenmad eller aftensmad, det sørger hotellet for. Dette er den perfekte ferie i naturen for både børn og voksne!

Inklusive
 • Gewürzmühle Ferienhotel Restaurant: 5 eller 7 overnatninger, med halvpension
 • Fiskeri i hotellets fiskedam
 • Brug af bus til vandreruter (afhængig af sæson)
 • Adgang til wellness (kl. 16.00-19.00) med HOT sauna på 90 ° og aromadampe
 • Adgang til poolområdet Erlebnisfreibad Radstadt (mandage til fredage)
 • Børneprogram med juice-bar, børnepasning, ridning & farvelgave til børn under 12 år
Oplev Salzburgerland

I de smukke østrigske bjerge ca. 80 km syd for Salzburg finder I den charmerende by Radstadt. Denne historiske by er måske en af de smukkeste landsbyer i Pongau-regionen. Historien kan I opleve ved byens bymur fra middelalderen. Byens maleriske omgivelserne består af høje bjerge, grønne dale og søer, der er ideelle for friske vandreture og længere cykelture. Findes der noget bedre, end en aktiv ferie med frisk bjergluft i Alperne? Skulle I en enkelt dag trænge til at svinge kreditkortet og købe nogle fine souvenirs, har I Salzburg ca. 70 km nord for Radstadt, hvor I finder et stort udvalg af shoppingmuligheder.

Ferienhotel Gewürzmühle

 • Hotel
 • St. Johann im Pongau District, Østrig
Hotel

Ferienhotel Gewürzmühle er et hyggeligt familiehotel i landsbyen Radstadt ved Alperne i Østrig. Her kan I nyde naturen og tage på vandre- og cykelture. Fra hotellet har I en smuk udsigt over Alperne. Hotellet tilbyder ren afslapning ved swimmingpoolen og wellness-området med sauna og dampbad eller i hotellets store have. Yderligere tilbyder hotellet gratis cykelleje, vandreruter, ridning på ponyer og arrangementer for børn. I hotellets restaurant kan I nyde jeres morgenmad og aftensmad. Yderligere er snacks til vandreture og kagebuffet om eftermiddagen er også inkluderet i halvpensionen.

 • +3
Læs mere
Room

3-personersværelse

2 voksne per værelse

De 25 m² store 3-personersværelser har en dobbeltseng og en sovesofa. Desuden har værelset TV, værdiboks, opvarmning, garderobe samt eget badeværelse med bruser og toiletartikler.

Room

4-personersværelse

2 voksne per værelse

4-personersværelserne er 29 m² store og har en dobbeltseng og sovesofa til 2. Værelserne er udstyret med TV, opvarmning, garderobe, værdiboks samt badeværelse med bruser og toiletartikler.

Udflugter i Østrig
 • Vidste I, at Europas højeste vandfald findes i Østrig? Ca. 125 km fra Radstad i Kimml udspringer Kimml vandfaldet. Skjult mellem de høje bjerge er vandfaldet en stor naturoplevelse, der absolut et besøg værd!
 • Har I nogenside hørt om Liechtensteinklamm? Ca. 30 km vest for Radstad i byen Alpendorf finder I Liechtensteinklamm, som også er kendt under navnet Liechtenstein Gorge. Liechtenstein Gorge er en særlig smal kløft, der er 300 m dyb, 4 km lang og opkaldt efter Johann II af Liechtenstein, der fik gangbroer installeret i kløften 1875. Slugten er 4 km lang, hvoraf 1 km er tilgængelig for besøgende, og på gåturen gennem kløften kan I opleve brusende vandfald.
 • Hvis I ønsker at køle af er Winklersee et godt sted at gøre dette! Ca. 15 km fra hotellet ligger søen Winklersee, hvor I kan bade. Søen er kendt for at være det foretrukne badested blandt unge og ældre i nabolaget, når de trænger til at blive afkølet i den østrigske sommersol.
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Tursitskat: Ca. 9 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Falk Tours AT GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Falk Tours AT GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 15 år per 3-personersværelse
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år per 4-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen består af daglig morgenmad, snacks til frokost, kagebuffet om eftermiddagen (fra kl. 15.30 til 17.30) og 4-retters middag til aftensmad. En gang om ugen vil der være BBQ eller italiensk pastabuffet i stedet for den 4-retters middag (afhængigt af vejret og i stedet for middagsmenuen)

Sted

Til Ferienhotel Gewürzmühle er der ca. 1.150 km fra den dansk-tyske grænse, 70 km fra Salzburg og 3 km fra Radstadt.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice