Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Bjergvandring og afslapning i Tyrol

 • Miniferie
 • 2 overnatninger
 • Sankt Johann
Pris fra kr. 869,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom ud at vandre i den friske bjergluft i 3, 6 eller 8 dage og bo på det 4* Hotel Brückenwirt i Tyrol inkl. halvpension, og adgang til hotellets spa

St. Johann er et paradis for de, der elsker sommer i bjergene med frisk luft og billedskøn natur. Her fører mange vandre-og cykelstier gennem uspolerede landskaber med bjerge, skove, søer og floder. Nær jeres hotel løber floden Kitzbüheler Ache, som deler byen St. Johann i to. I har 3, 6 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Brückenwirt, hvor I forkæles med halvpension og adgang til hotellets spa-område, så det eneste I skal tænke på er at nyde tiden sammen og skabe uforglemmelige ferieminder!

Inklusive
 • Hotel Brückenwirt: 2 overnatninger
 • Med halvpension
 • Velkomstdrink
 • Adgang til hotellets spa-område
 • Guidet vandreture med vandrestave
 • Fri brug af liggestole og parasoller (afhængigt af tilgængelighed)
 • Entré til St. Johanns Panoramabad
 • 20% rabat på hotellets massager
St. Johann

Tyrolske St. Johann er beliggende i hjertet af alperegionen Kitzbüheler. Byen inviterer jer til at slentre en tur i de charmerende gader og besøge de mange butikker, caféer og restauranter. Lyt til gademusik, smag lokale delikatesser, se jonglere udføre deres tricks. I St. Johann kan I opleve en stemningsfyldt ferie! Hver onsdag befinder I jer midt i den såkaldte Lang & Klang Night (fra d. 5. juli til 30. august), som er byens sommerfest. Her er der fest i gaderne, musik og åbent i butikkerne helt til kl. 21.00. Alperne danner de smukke rammer rundt om St. Johann, hvor I kan tage på forfriskende vandre- og cykelture. På en udflugt i Alperne kan I beundre de fantastiske Kitzbühel Alper, der har mere end 1000 km vandrestier. Så kom og oplev de bløde græsbjerge, der er karakteristiske for sommeren i Tyrol!

Hotel Brückenwirt****

 • Hotel
 • Sankt Johann, Østrig
front

Hotel Brückenwirt er et charmerende 4-stjernet hotel i hjertet af St. Johann i Tyrol i Kitzbühel-alperne. I vil blive budt varmt velkommen på familiehotellet, der er indrettet med en traditionel østrigsk indretning med værelser, der har vært deres udtryk. Hotellet har en restaurant, bar, stor solterrasse med liggestole, vinkælder samt spa med almindelig sauna, infrarød sauna og dampbad.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere
room

Dobbeltværelse Z2DW

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er ca. 20 m² store og er indrettet i romantikkens tegn. Værelserne har en dobbeltseng, TV, telefon samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

room

3-personersværelse Z3DW

3 voksne per værelse

3-personersværelserne er ca. 30 m² store og er udstyret med en dobbeltseng og en enkeltseng. Værelserne har TV, telefon, minibar (mod gebyr) og privat badeværelse med brusebad og hårtørrer.

room

Stort dobbeltværelse Z2DWE

2 voksne per værelse

De store dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og et separat badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også TV og minibar (mod gebyr) på værelserne.

Dobbeltværelse med ekstra opredning Z3DWX

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne med ekstra opredning har en dobbeltseng, TV, minibar (mod gebyr) og telefon. Det separate badeværelse har bruser og hårtørrer.

Aktiv i Tyrol
 • I Alperne rundt om St. Johann er der mere end 200 km cykelstier, som lokker cykelentusiaster fra hele verden. Området har både blide såvel som stejle ruter med muligheden for at holde pauser ved eventyriske og krystalklare søer.
 • Rundt om St. Johann ligger græsbjergene Kitzbüheler og Wilder Kaiser, der tilsammen har over 2500 km vandreruter. Vandreruternes udsigt varierer, så her kan I opleve dybe dale, ensomme bjergtoppe, svævebaner og farverige blomster på græsbjergene.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 17 DKK per person fra 15 år per ophold (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse Z2DW: Min. og maks. 2 voksne
Stort dobbeltværelse Z2DWE: Min. og maks. 2 voksne
Dobbeltværelse med ekstra opredning Z3DWX: Min. 2 personer og maks. 3 voksne
3-personersværelse Z3DW: Min. 2 personer og maks. 3 voksne

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 10-14 år: får 30% rabat per overnatning
Børn mellem 15-17 år: får 25% rabat per overnatning
Børn mellem 6-9 år: får 50% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter daglig morgenmadsbuffet og 4-retters aftensmiddag

Spa

Det 60 m² store spa-område er indrettet med dampbad, almindelig sauna og infrarød kabine. Børn skal være ledsaget af en voksen i spa-området. Det er muligt at tilkøbe massage (bestilles på hotellet), og I får 20% rabat på udvalgte massagebehandlinger

I får desuden også adgang til Panoramabadet i St. Johann. I kan få flere informationer om denne adgang på hotellet

Sted

Hotellet er beliggende i centrum af St. Johann i Tyrol. Fra hotellet er der ca. 50 m til diverse shopping- og indkøbsmuligheder, 700 m til togstationen og 1.100 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice