Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev den smukke Algarvekyst med lejebil

Rundrejse 7 overnatninger Portugal

per person fra kr. 4.839,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Portugal venter på jer! 7 overnatninger på 3 hoteller på Algarvekysten med morgenmad, lejebil og fly fra København eller Billund tur-retur

Udforsk den fortryllende portugisiske kystlinje Algarve, som er fyldt med gyldne strande, fascinerende klipper og det azurblå hav. Under denne uforglemmelige rundrejse vil I uden tvivl blive imponeret af den betagende sydportugisiske region. I kører forbi maleriske landsbyer fyldt med interessant kulturarv, hvor I også får rig mulighed for at smage på det autentiske portugisiske køkken. De enestående udsigter langs kysten vil efterlade jer med et uforglemmeligt indtryk. Rundrejsens overnatninger og morgenmad på de 3 forskellige hoteller er allerede arrangeret, og der er sørget for jeres egen lejebil. Glæd jer til en skøn rundrejse i Portugal!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 overnatninger:
 • 3 overnatninger på Alfagar I Village
 • 2 overnatning på Carvi Beach Hotel
 • 2 overnatninger på Hotel Vila Galé Albacora
 • Morgenmad
 • Fly fra Copenhagen/Billund til Faro og fra Faro til Copenhagen/Billund
 • Lejebil
 1. Dag 1 - 3: En solfyldt rundrejse i Portugal

  Velkommen til Portugal! Når I er landet, afhenter I lejebilen, som skal køre jer til den første destination. Ved jeres første stop på denne smukke Algarve-rundrejse kan I vandre rundt i byernes historiske bymidter, eller måske vil I udforske det pulserende natteliv, så snart solen går ned. I kan også nyde strandlivet på den betagende strand Praia da Marinha, som ligger en smule vest for Albufeira. Her kan I lade de portugisiske solstråler varme jer, mens I slapper af i liggestolene ved vandet. Besøg også den charmerende kystby Quarteira, hvor I finder en dejlig strand, en hyggelig boulevard og mange butikker, hvor I kan købe feriens souvenirs.

  Faro Airport -> Alfagar Resort 38.3 km

  Alfagar resort

  Alfagar I Village

  (257 anmeldelser)
  Apartment Olhos de Água, Portugal

  Alfagar I Village ligger øverst på en klippe nær byen Albufeira, og panoramaudsigten er helt uimodståelig. Restauranten serverer internationale retter, og i poolbaren kan I købe kolde forfriskninger i løbet af dagen. Et legeområde og en børnepool klarer underholdningen for de mindste. Stranden Santa Eulália er blot 1 km fra hotellet, og hotellet er knap 2 km fra kvarteret Areias de São Joãos shoppinggader.

  • +4
  Læs mere
 2. Dag 4 & 5: Klar til rundrejsens andet stop?

  Det er nu tid til at køre længere mod vest på den portugisiske kyst. På vejen til rundrejsens næste destination kan I se de imponerende klipper, der kendetegner Algarvekysten, og på køreturen kan I passere idylliske bugter og maleriske landsbyer. Besøg byen Lagos, som utvivlsomt vil overraske jer med det charmerende bybillede, historiske centrum og lokale restauranter. Rul håndklædet ud på den gyldne Meia Praia-strand, og få dagens ration solståler. I kan også tage til det livlige feriested, Praia da Luz vest for Lagos, som uden tvivl er et besøg værd. Lidt øst for Lagos ligger byen Portimão, der er bedst kendt for sejlkonkurrencer, der regelmæssigt holdes der. I Portimão finder I også mange hyggelige restauranter, barer og caféer.

  Alfagar Resort -> Vilabranca 62.2 km

  Pool

  Carvi Beach Hotel

  (73 anmeldelser)
  Hotel Lagos, Portugal

  Velkommen ttil Carvi Beach Hotel i Lagos, Portugal! Hotellet er beliggende 100 meter fra stranden. Er I mere til swimmingpool har hotellet også sådan en på taget med tilhørende solterrasse. Forkæl jer selv med en cocktail i hotellets bar ved poolen, og nyd solens varme i Portugal. Hver morgen vil hotellet servere morgenmad i restauranten, hvor I om aftenen kan få regionale og internationale retter.

  • +5
  Læs mere
 3. Dag 6 & 7: Rundrejsens fortryllende afslutning

  På rundrejsens 6. dag kører i igen mod øst, hvor I vil nyde feriens sidste stop. I den hyggelige kystby Tavira kan I finde nogle af de smukkest strande, og I kan vandre gennem det historiske centrum langs den gamle slotsmur, hvor I vil kunne nyde en enestående udsigt. Leder I efter en mere stille landsby med en særdeles autentisk karakter? Kør til den fredelige landsby Moncarapacho, hvor I kan slappe af på en af terrasserne omkring byens charmerende kirke. Efter nogle afslappende dage med sol, portugisiske specialiteter og sightseeing kører I tilbage til lufthavnen i Faro. Her afleverer I lejebilen, og så er det tid til at flyve tilbage til Danmark.

  Vilabranca -> Hotel Vila Galé Albacora 118.6 km

  exterior

  Hotel Vila Galé Albacora

  (6 anmeldelser)
  Hotel Tavira, Portugal

  Hotel Vila Galé Albacora ligger ca. 3,5 km fra centrum af byen Tavira og tæt på naturparken Ria Formosa. Tager I et smut med færgen, ankommer I til den gyldne strand Praia da Ilha de Tavira. Hotellet har 2 barer og 2 restauranter, hvor I kan smage forfriskende drinks og friskfangede fisk. Der er også et spaområde med indendørs pool, sauna og tyrkisk bad, hvor I kan slappe af og genoplade batterierne. Ved den udendørs swimmingpool og i den smukke have kan I nyde de vidunderlige temperaturer og strålende sol.

  • +8
  Læs mere

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Opel Corsa, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis på hotellerne Alfagar I Village og Hotel Vila Galé Albacora (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice.
Det er ikke muligt at låne en babyseng på hotellet Carvi Beach Hotel

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Gratis parkering ved hotellerne

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse