• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Rejseguide inkluderet

4* hotel i pulserende Barcelona

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Barcelona
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.039,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 24 gange

3, 4 eller 5 nætter på det 4* Hotel Madanis i Barcelona inkl. morgenmad, transfer og fly tur-retur

Storby, strand og historie — alt det og meget mere kan I opleve på denne spændende storbyferie til Barcelona. I tilbringer 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Madanis, hvor I hver morgen spiser morgenmad, før den står på opdagelse i byen. Oplev for eksempel den imponerende katedral Sagrada Familia, de finurlige og farvestrålende Gaudí-værker, de smalle brostensbelagte gader og den storslåede La Rambla. Så pak kufferten, og glæd jer til alt det bedste Catalonien har at byde på!

Inklusive
 • Hotel Madanis: 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Barcelona tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Sen check-ud til kl. 14.00
 • Velkomstdrink
Barcelona

Velkommen til mageløse Barcelona! Byen blev i sin tid grundlagt som en romersk by og blev senere i middelalderen hovedstad for Catalonien. Dette betyder, at Barcelona i dag har en rig kulturarv, som mange ynder at opleve. Tag for eksempel en slentretur gennem den gamle bydel, hvor bygninger og monumenter tilbage fra romertiden pryder bybilledet blandt de mange caféer og små unikke butikker. Barcelona er også særlig kendt for sine mange arkitektoniske værker af Antoni Gaudí, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Dette er værker, som Segrada Familia, Park Güell og Casa Batlló. Der er ingen tvivl om, at Cataloniens fascinerende hovedstad har uendeligt meget at byde på. I kan også tage med en sporvogn op til byens højeste punkt, hvor I ikke blot bliver mødt af en storslået udsigt over byen, men også en gammel forlystelsespark. Derefter kan I opleve fødestedet for mange af Picassos værker ved et besøg på Els Quatre Gats, hvor kunstneren indsamlede størstedelen af sin inspiration i begyndelsen af 1900'erne. Så kom med til Barcelona, og oplev en helt unik kulturhistorie!

Hotel Madanis

 • Hotel
 • L'Hospitalet de Llobregat, Spanien
entrance

I bor på det moderne 4-stjernede Hotel Madanis, som sørger for et komfortabelt ophold. I hotellets stilfulde restaurant starter I dagen med en omgang morgenmad, og om aftenen kan I slappe af ovenpå dagens eventyr med en cocktail fra baren. Er vejret stadig lunt, kan I nyde en drink eller et måltid på terrassen, og vil I forkæle jer selv, kan I nyde en lækker massage i hotellets wellnessområde. Hotellet tilbyder også cykelleje – den perfekte måde at udforske byen på!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et elegant og rummeligt dobbeltværelse, som er udstyret med en dobbeltseng, et opholdsområde samt eget badeværelse med brusebad og toilet.

På opdagelse i Barcelona

Arkitektonisk rigdom, fænomenal fodbold, tapas, museer, strande og natklubber. Der er ingen tvivl om, at Cataloniens fascinerende hovedstad har uendeligt meget at byde på!

 • Tag med en sporvogn op til byens højeste punkt, hvor I ikke blot bliver mødt af en storslået udsigt over byen, men også en gammel forlystelsespark.
 • Oplev fødestedet for mange af Picassos værker med et besøg på Els Quatre Gats, hvor kunstneren indsamlede størstedelen af sin inspiration i begyndelsen af det 20. århundrede.
 • Slap af ved stranden Barceloneta, hvor I kan suge solen til jer, og boltre jer i bølgen blå. Trænger I til at stille tørsten, kan I besøge en af de mange "chiringuitos" og få en kølig drink.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 9 DKK per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 3-17 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 15 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage et værdibevis til jeres transport mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter. Herpå vil der stå anvisninger i forhold til ankomst og afrejse. I vil blive kørt til Barcelona bymidte.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i det rolige, men hyggelige kvarter Les Corts, tæt på det kendte stadion Camp Nou og kun 15 minutter fra Barcelonas centrum med offentlig transport. Barcelona-El Prat Airport ligger cirka 16 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice