Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Lev som en kejser i Rom på 4* spahotel

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Rom
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.249,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2-4 overnatninger på det 4* A.Roma Lifestyle Hotel i Rom inkl. morgenmad, wellness, 1 x buffetmiddag og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Står valget mellem en forrygende storbyferie og et afslappende wellnessophold og har egentlig lyst til begge dele? På denne storbyferie til Italiens pragtfulde hovedstad får I det bedste fra begge verdener! I kan udforske Roms charmerende gader, se de største seværdigheder fra Colosseum og Den Spanske Trappe til den prægtige Peterskirke, jagte den lækreste espresso og mæske jer i verdens sprødeste pizzaer. I bliver samtidig indkvarteret på et dejligt 4-stjernet spa-hotel 20 minutter fra centrum, som forkæler jer med morgenmad og et 3000 m² stort spa-område med swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og opfriskende hydro-, salt- og dampbade. Buon viaggio!

Inklusive
 • A.Roma Lifestyle Hotel: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Hamburg/Copenhagen til Rome og fra Rome til Hamburg/Copenhagen
 • Håndbagage
 • Adgang til hotellets spa-område
 • Værdibevis på 5 € til middag på hotellet (1 per person)
 • Sen ud-checking til kl. 14.00 (efter aftale)
 • Gratis shuttlebus fra hotellet til centrum (returbilletten koster 3-10 €)
 • Værdibevis på 10 € til behandlinger i spa-området (1 per værelse)
 • Buffetmiddag inklusive læskedrikke, vand og kaffe (1 per person ved 3 eller 4 overnatninger på valgfri aften)
På opdagelse i Rom

Rom er uden tvivl en af Europas mest storslåede og interessante hovedstæder. Colosseum, Vatikanet, Trevi-fontænen og Pantheon — det ene enorme monument er mere fantastisk end det næste, og ind i mellem det hele ligger hyggelige pladser, hvor I kan gå på opdagelse i italienske specialiteter eller nyde en forfriskende gelato. Den pulserende by byder på masser af spændende modebutikker samt caféer og restauranter, hvor I smage pizza, pasta og vin i den allerbedste kvalitet — og I vil hurtigt opdage, hvorfor italienerne er så stolte af deres kulinariske traditioner.

A.Roma Lifestyle Hotel

 • Hotel
 • Rom, Italien
A.Roma restaurant

I bor på det elegante, 4-stjernede A.Roma Lifestyle Hotel, som sikrer jer et afslappende ophold i rolige omgivelser. Blandt levende lys og gyldne kalksten, der sender tankerne tilbage til de ægte, romerske bade, finder I AperiSpa of A.Roma SPA, hotellets 3000 m² store spa-område, hvor I kan slappe af I den indendørs pool, saunaen, i et af de mange vand- og dampbadet eller slænge jer på en af de behagelige liggestole. Mod betaling kan I bestille revitaliserende spa-behandlinger og forskellige slags massager. I forbindelse med spa-området ligger hotellets 200 m² store fitnessrum udrustet med forskellige cardio- og styrkemaskiner. Fra maj til oktober er den udendørs saltvandspool åben. I hotellets Restaurant Sapori dal Mondo serveres der både lokale og internationale retter, og hver morgen indtager I jeres morgenmad fra den store morgenbuffet. På en stjerneklar aften kan I nyde en drink fra baren på hotellets tagterrasse.

 • +6
Læs mere
kamer A roma

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er 25 m² store og stilfuldt indrettet. Værelserne råder over en dobbeltseng, et 42" fladskærms-TV, aircondition, værdiboks, skrivebord, garderobe, minibar (mod gebyr) samt te- og kaffefaciliteter. Værelset har eget badeværelse med badekar og bruser, hårtørrer samt toiletartikler.

Vi anbefaler

En ferie i Rom er lig med et besøg i Peterskirken, en mønt i Trevi-fontænen og en tur i Colosseum — men det er også meget mere! Læs vores bedste tips her:

 • Slå vejen forbi kvarteret Trastevere, som byder på små snoede gader og massevis af hyggelige italienske restauranter. Her kan I spise frokost på hyggelige Pianostrada Laboratorio di Cucina, hvis sæsonbestemte retter er både kreative, indbydende og ikke mindst lækre!
 • Er I på udkig efter feriens souvenirs, eller har I lyst til at shoppe et væld af friske råvarer eller alverdens vintage ting og sager, skal I smutte forbi loppemarkedet Porta Portese i den sydlige del af Rom. Her finder I alt fra gamle retrotelefoner og vævede sweatere til smykker, tasker og malerier.
 • Har I brug for et hvil fra storbyens larm, skal I tage forbi appelsinhaven Giardini d’Aranci på den anden side af Tiberen fra Trastevere. Her kan I nyde en betagende udsigt over Rom i skyggen fra appelsintræerne og se solen gå ned bag Peterskirkens imponerende kuppel.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: ca. 45 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: overnatter gratis
Børn mellem 13-18 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

AperiSpa of A.Roma SPA

Spa-området er åbent alle dage fra kl. 10.00 - 22.00. Bemærk venligst, at børn under 16 år ikke har adgang til spa-området

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Hotellet liggger 25 km fra Rom-Ciampino Lufthavn og tager ca. 30 minutter med taxa

Fra Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er der 22 km til hotellet og tager ca. 20 minutter med taxa

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger cirka 10 km sydvest fra centrum af Rom. Tager I sporvogn nr. 8, når I ind til Roms centrum og direkte til Piazza Venezia på 15-20 minutter. Tager I bussen Terravision fra Ciampino Lufthavn, kommer I til jeres hotel på ca. 40 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice