• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Balkans Paris: Makedonske Skopje

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Skopje
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 889,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 32 gange

Oplev den skønne makedonske hovedstad! 2, 3 eller 4 nætter i Skopje på Hotel Leonardo med morgenmad, transfer og fly tur-retur

Bliv fortryllet af mægtige monumenter og kontraster i den historiske by Skopje, som er på vej til at blive en af Europas mest trendy hovedstæder. Byen, der kaldes Balkans Paris, har et bybillede med brostensbelagte gader, små caféer og antikke statuer og kirker. Besøg den autentiske gamle bydel, som ligger på den anden side af den gennemløbende flod Vardar, og udforsk de charmerende gader og markeder. I bor på Hotel Leonardo omkring 2 km fra Skopjes centrum, hvor I vil få serveret den daglige morgenmad.

Inklusive
 • Hotel Leonardo: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg, Malmø til Skopje tur-retur
Antikke og spændende Skopje

Tag med til Makedoniens hovedstad, og få nye, unikke storbyoplevelser med hjem i kufferten. Skopje er en sammensmeltning af gamle og moderne bygningsværker, og I kan opleve den fremragende arkitektur rundt omkring i byen. Udforsk den interessante blanding af den orientalske og den europæiske smag, som specielt kommer til udtryk i de det makedonske køkken. Her bruges urter og krydderier, som giver retterne en unik smag og kraft. Prøv den makedonske tapas makalo eller den traditionelle salat shopska. Skyld ned med den stærke brændevin rakija eller et glas makedonsk vin. Når I slentrer gennem det livlige bybillede, kan I ikke undgå at se den smukke flod Vardar, som på en måde skiller den antikke, gamle bydel fra det nye, moderne del af byen.

Hotel Leonardo

 • Hotel
 • Skopje, Makedonien
Lobby

Hotel Leonardo er beliggende mellem det historiske centrum i Skopje og de grønne Vodno-bakker, hvor I kan besøge attraktionen Millennium Cross øverst på bakken. Hotellet har en hyggelig have, en bar og en døgnåben reception. I har gode busforbindelser ca. 350 m fra hotellet, så I nemt kan komme rundt i den spændende hovedstad.

Dubbelrummen är utrustade med 1 dubbelsäng eller 2 enkelsängar, tv, luftkonditionering, värdeskåp, samt privat badrum med dusch och toalett.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Double room

Superior 3-personersværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Dobbeltværelset har eget badeværelse, og på værelset finder I også minibar (mod betaling), værdiboks (mod betaling)
aircondition, WiFi og TV. Nogle af værelserne har egen terrasse eller altan, og rummene er desuden lydisolerede.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 15 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Kunne disse tilbud friste i stedet?
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 00:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltperson tillægsgebyr

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Forsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Makedoniens valuta er Makedonsk denar (MKD)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. Chaufføren vil vente på jer med et skilt, hvorpå der vil stå TravelBird, jeres navne eller hotellets navn

Sted

Hotel Leonardo er beliggende mellem det historiske centrum i Skopje og de grønne Vodno-bakker. Til byens centrum har I ca. 2 km, hvor I også kan se den gennemløbende flod Vardar. Fra lufthavnen i Skopje er der ca. 21 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice