Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet hotel & wellness i Kolding

 • Miniferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Kolding
12 Anmeldelser
kr. 874,- -32%
Pris fra kr. 599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Slap af i Dronning Dorotheas Badstue og bo 2, 3 eller 4 dage på centralt beliggende 4* First Hotel Kolding inkl. morgenmad og adgang til fitness

Velkommen til hyggelige Kolding i det sydlige Jylland. Her venter jer afslapning, fantastisk natur, spændende historie og masser af kunst og kultur. I bor på det centralt beliggende First Hotel Kolding, hvor I også kan nyde jeres morgenmad inden, I tager en rekreativ dag med wellness. Dronning Dorotheas Badstue står klar til at give jer den skønneste wellnessoplevelse! Så find weekendtasken frem og glæd jer til en afslappende og oplevelsesrig miniferie!

Inklusive
 • First Hotel Kolding: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
Dronning Dorotheas Badstue

I Dronning Dorotheas Badstue skal I blot læne jer tilbage og lade jer forkæle i de historisk indrettede omgivelser. Badstuen byder på en lang række faciliteter som sauna, relaxbassin, dampbad, lysterapi, duftbassin, saltvandsbassin samt koldtvandsbassin og tilbyder frugt, vand og kaffe/te ad libitum, lån af håndklæde og badekåbe. Yderligere tilbyder Dronning Dorotheas Badstue også et stort udvalg af behandlinger (mod ekstra betaling). Til Dronning Dorotheas Badstue har i blot 850 m fra hotellet, denne tur kan I nyde gennem Slotshaven.
Dronning Dorothea (f. 1511) blev allerede gift som 14 årig med den daværende hertug af Slesvig og Holsten Christian, der senere blev kong Christian 3. af Danmark. Dorothea var dronning af Danmark og Norge fra 1534 til 1559. Hun fik overdraget passende slotte til sit faste ophold i Danmark, og valget blandt andet faldt på Koldinghus. Dronningen blev i Koldinghus til sin død i 1571.

Bemærk venligst, at grundet høj efterspørgsel hos Dronning Dorotheas Badstue anbefales det, at efter I har købt opholdet tager kontakt til Dronning Dorotheas Badstue for at forhører jer om ledighed og booking af eventuelle behandlinger. Bemærk venligst, at der kun er adgang til Dronning Dorotheas Badstue for personer over 18 år.

First Hotel Kolding

 • Hotel
 • Kolding, Danmark
terrace

Det moderne 4-stjernede First Hotel Kolding er centralt beliggende i Kolding. Hotellet ligger i skønne omgivelser ved Slotssøen og blot 650 m fra Koldinghus. Hotellet rummer 132 komfortable værelser, en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad samt et fitnessområde, som I også frit kan afbenytte.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
doubleroom

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 14 m² store dobbeltværelser er indrettet i moderne design og udgør en herlig base for jeres besøg i Kolding. Værelserne har en queen size dobbeltseng, TV, skrivebord samt eget badeværelse.

Kunst, kultur og hygge i Kolding

I naturskønne Kolding i Sydjylland kan I tage en pause fra hverdagen blandt skove og den smukke Koldingfjord. Denne gamle havneby byder på alt fra naturoplevelser til historiske monumenter. Derudover er Kolding også kendt for sin spændende kunstscene og er hjemsted for mange tegnestuer og kunstgallerier. Hvis I er interesseret i kunstmuseer, kan det anbefales at lægge vejen forbi Trapholt (omkring 5 km fra hotellet). Kolding har også sin helt egen Spanske Trappe, og på Marina Syd kan I nyde udsigten over havnen og et dejligt måltid mad på Restaurant Marinaen. Velkommen til Kolding!

 • Koldinghus: Dette imponerende kongelige slot ligger i hjertet af Kolding, kun 650 m fra hotellet. Slottet blev bygget i 1268, ombygget i renæssancestil i 1500-tallet, brændte ned i 1808 og blev restaureret i 1900-tallet. På slottet kan I beundre det gamle interiør, gotiske genstande, historiske danske kunstværker og meget mere. Efter et besøg på Koldinghus kan I gå en tur i den smukke park ved Slotssøen.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner First Hotel Kolding. Du indgår derfor direkte aftale med First Hotel Kolding. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Dronning Dorotheas Badstue

Bemærk venligst, at grundet høj efterspørgsel hos Dronning Dorotheas Badstue anbefales det, at I tager kontakt til Badstuen efter, at I har købt opholdet for at booke plads og booke yderligere behandlinger, hvis I ønsker dette. Der er kun entré til Dronning Dorotheas Badstue på lørdage, hvis I har booket en behandling (mod ekstra gebyr).

Bemærk venligst, at der kun er adgang til Dronning Dorotheas Badstue for personer over 18 år

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 105 DKK per dag. Der findes også gratis parkering nær hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

First Hotel Koldig er centralt beliggende i Kolding kun 50 m fra Kolding banegård, 140 m fra Slotshaven, 500 m fra Koldinghus og 550 m fra Legeparken. Fra hotellet har i blot 850 m til Dorotheas Badestue, og gåturen derhen kan I nyde hele vejen gennem Slotshaven.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice