Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Smukt 4* boutique hotel centralt i Rom

 • Storbyferie
 • Rom
Pris fra kr. 1.859,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Miniferie i herlige Rom: 2, 3 eller 4 nætter på centralt 4* designhotel inkl. adgang til spa, morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Rom er bare noget helt specielt — og på denne ferie bor I lige i hjertet af denne fantastiske storby. Rom er rig på kultur, historie og traditioner, og mellem moderne bygninger og alverdens modebutikker skyder monumenter fra Romerrigets højtid op i landskabet. Rom inviterer jer til at gå på opdagelse i byens finurlige arkitektur og kulturelle perler og til at nyde italienske specialiteter på en af de mange piazzas. I bor på det 4-stjernede designhotel Leon's Place, hvor I også kan nyde jeres morgenmad og tage en slapper i spa-området. Så pak kufferten og nyd livet i Rom!

Inklusive
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Rom, Leonardo da Vinci-Fiumicino tur-retur
 • Adgang til spa-område på hotellet
 • WiFi
Gå på opdagelse i Rom

Velkommen til skønne Rom! Her kan I lade tiden stå stille et par dage, mens I går på opdagelse i byens mange tilbud. Der er masser at se i Rom, og byen emmer af ægte italiensk stemning. Blandt butikker og hyggelige caféer springer fantastiske monumenter frem — Colosseum, Vatikanet, Trevi-fontænen, Pantheon — og ind mellem det hele ligger hyggelige pladser, hvor I kan tage en pause og nyde byens summen. Byens centrum er præget af pulserende liv blandt spændende modebutikker og lækre spisesteder. Smag på Italiens mange specialiteter, og oplev landets traditionsrige og stolte madkultur. I Rom er der noget for enhver smag!

Leon's Place

 • Hotel
 • Rom, Italien
Leon's Place Bar

Det 4-stjernede designhotel Leon's Place er beliggende på den historiske gade Via XX Settembre. Hotellet har til huse i en imponerende bygning fra 1800-tallet og er i dag indrettet i en moderne stil med en morgenmadscafé. Derudover har hotellet også et spa-område, hvor I kan slappe af i de tyrkiske bade, saunaen eller boblebadet.

 • +3
Læs mere
Leon's Place Double Standard Room

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er omkring 16 m² stort. Værelset er indrettet med minibar, værdiboks, telefon, TV og aircondition. Derudover er der et privat badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

TravelBirds tips til Rom
 • Hvis I har lyst til en ægte italiensk frokost, kan I besøge restauranten Al Biondo Tevere. Her serveres klassiske retter som pizza, pasta og skaldyr i smukke omgivelser, og I kan nyde udsigten til Tiberen fra restaurantens hyggelige terrasse.
 • Vatikanstaten er uden tvivl et besøg værd, og I bør lægge vejen forbi Det Sixtinske Kapel. Det er i dette kapel, at der stemmes mellem kardinalerne, når en ny pave skal vælges. Udsmykningen af loftet i kapellet blev udført af kunstneren Michelangelo, og det tog ham ikke mindre end 6 år at færdigøre dette vidunderlige kunstværk. Kig op, og tag jer tid til at opleve de mange detaljer og fantastiske farver i maleriet.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat ca. kr. 45,- per person per nat
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Det 4-stjernede designhotel Leon's Place er beliggende på den historiske gade Via XX Settembre. Hotellet ligger i gåafstand til flere af byens seværdigheder. Der er omkring 1,5 km til CIA lufthavn og ca. 30 km til FOC lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice