• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Lunere himmelstrøg på Fuerteventura

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Corralejo
Pris fra kr. 4.159,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Tag en tur til Fuerteventura i det kanariske ørige i 7, 10 eller 14 nætter på 4* hotel inkl. transfer, halvpension & fly fra Hamborg

Forestil jer et 4-stjernet hotel ved havet, hvor I har en fantastisk udsigt over området, ophold med halvpension og en lækker swimmingpool at dykke i... alt dette kan I få med 7, 10 eller 14 overnatninger på The Corralejo Beach Hotel på Fuerteventura i Spanien! Med det behagelige klima får I varmen hele året rundt på De Kanariske Øer. Så lad jer overraske af øens smukke natur, lækre tapas og lad den spanske sol give jer ny energi!

Inklusive
 • The Corralejo Beach: 7, 10 eller 14 overnatninger, med halvpension
 • Fly fra Hamburg til Fuerteventura og fra Fuerteventura til Hamburg
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
 • Håndbagage
Fuerteventura & Corralejo

Fuerteventura er af vulkansk oprindelse, hvilket er genkendeligt, når I ser de gamle vulkanske kratere og rødbrune ørkenlandskaber. Fuerteventura er den næststørste ø i øgruppen De Kanariske Øer ud for Afrikas vestkyst. Øen har storslåede landskaber, endeløse kystlinjer og sorte vulkanske strande samt smukke hvide sandstrande. I bor på den nordøstlige del af øen tæt på strand, natur og by! Så tag med til Fuerteventura, hvor I kan slappe af og få nye oplevelser på samme tid!

The Corralejo Beach Hotel

29 Anmeldelser
 • Hotel
 • Corralejo, Spanien
hotel view

The Corralejo Beach Hotel er beliggende i La Oliva på den nordøstlige kyst af Fuerteventura. Det komfortable 4-stjernede hotel har en gårdhave, swimmingpool, fitnesscenter, buffetrestaurant og en bar ved poolen. Det er i restauranten, at I vil få serveret jeres morgenmad og aftensmad under opholdet. Ca. 4 km syd for hotellet finder I de paradisiske strande Grandes Playas og nationalparken Corralejo.

Læs mere
Deluxe room

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable superior dobbeltværelser er 27 m² store og indrettet med dobbeltseng, altan eller terrasse, opholdsområde med sovesofa, TV, aircondition og et lille køleskab. Badeværelset har brusebad, hårtørrer, makeupspejl og toiletartikler. På værelserne er der en elkedel så I har mulighed for at lave kaffe og te. Yderligere kan I anvende brødrister, mikroovn, køkkenredskaber, elektrisk komfur og værdiboks på værelset mod ekstra gebyr.

Suite

Suite

3 voksne per suite

De elegante suiter er 32 m² store og indrettet med dobbeltseng, altan eller terrasse, opholdsområde med sovesofa, TV, aircondition og et lille køleskab. På værelserne er der en elkedel så I har mulighed for at lave kaffe og te. Yderligere kan I anvende brødrister, mikroovn, køkkenredskaber, elektrisk komfur og værdiboks på værelset mod ekstra gebyr. Badeværelset har brusebad, hårtørrer, makeupspejl og toiletartikler.

Oplev Fuerteventura

I Corralejo by omkring den gamle havn kan I finde mange restauranter, caféer og butikker. De mange fiskerbåde og sejlbåde, der er fortøjret i havnen, skaber den hyggelig atmosfære. For jer, der elsker sol, sand og vand, bør I besøge den såkaldte Flag Strand, som er en langstrakt hvid sandstrand bag klinterne i Corralejo. Her er der rig mulighed for at afprøve diverse vandsports! Det krystalklare vand inviterer jer til en dukkert, og fra standen har I en smuk udsigt over havet og øen Isla de Lobos, der så smukt ligger i baggrunden.

Temperaturer på Fuerteventura

Januar: 14℃ - 21℃
Februar: 15℃ - 21℃
Marts: 16℃ - 23℃
April: 16℃ - 23℃
Maj: 17℃ - 24℃
Juni: 19℃ - 26℃
Juli: 20℃ - 26℃
August: 21℃ - 27℃
September: 21℃ - 27℃
Oktober: 20℃ - 25℃
November: 17℃ - 23℃
December: 16℃ - 22℃

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Suite
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 7-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

kr. 1.512,- - kr. 3.024,- på hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 5 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen består af hotellets morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra lufthavnen til The Corralejo Beach Hotel er der ca. 37 km. Fra hotellet er der ca. 50 m til centrum af Corralejo, 20 m til den nærmeste strand og 4 km til de paradisiske strande Grandes PLayassamt nationalparken Corralejo.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice