Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i bedårende Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
Pris fra kr. 1.919,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til Budapest: 2-4 nætter på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, gratis adgang til hotellets wellnessområde & fly fra København el. Aalborg

Er der noget så skønt som en storbyferie? En ferie, hvor man traver historiske gader tynde, spiser godt, nyder kolde øl og drinks og får fyldt kufferten op med masser af gode sager? Det er forkælelse på den rigtig gode måde, og i Ungarns hovedstad kan det endda gøres til priser markant lavere, end vi kender dem herhjemme. I bor på det 4-stjernede hotel Danubius Hotel Flamenco, hvor I også kan nyde jeres morgenmad og slappe af i hotellets sauna og swimmingpool. God tur til bedårende Budapest!

Inklusive
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Budapest tur-retur
 • Velkomstdrink (kaffe, te eller sodavand)
 • Fri adgang til hotellets wellness-område med indendørs pool og sauna
Budapest

En fabelagtig arkitektur, en fascinerende historie og en overflod af både seværdigheder og spisesteder gør det livlige Budapest til en ideel storbydestination. Tag kameraet med på en spadseretur over Szechenyi-broen, som forbinder Buda og Pest, og knips løs af smukke Donau. Besøg også Heltepladsen, der blev anlagt for over 100 år siden for at markere Budapests 1000 års fødselsdag. Kulisserne er storladne og stolte, og mindesmærkerne er mange og rige på historier. Byen er også kendt for sine termiske bade, og i det berømte Gellert-kurbad kombineres velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer. En omgang gullasch fås bedst på de traditionelle værtshuse, men der er også tonsvis af muligheder for at smage på den finere madlavning her i Ungarns hovedstad.

Danubius Hotel Flamenco

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
room

Jeres 4-stjernede hotel ligger grønt på de smukke bakker på Buda-siden af byen ca. 15 minutter fra centrum. Hotellet har restaurant, kaffebar, bar, terrasse, gratis WiFi og et wellnessområde med indendørs pool og fitnessfaciliteter.

 • +-4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er udstyret med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, WiFi, telefon, TV, værdiboks og privat badeværelse.

enkeltværelse

Enkeltværelse

Dette enkeltværelse er udstyret med aircondition, WiFi, telefon, TV, værdiboks og privat badeværelse.

Vi anbefaler

 • Karpatia: Restauranten Karpatia er et af byens ældste spisesteder – og sjoveste! Her er madro en by i Rusland, og husorkesteret spiller alt fra ABBA over folkemusik til klassiske klaverkoncerter, alt imens de ungarnske retter fylder gæsternes maver op.
 • Den ungarske Statsopera: Har I den helt store kulturhat på, så er en aften i operaen en helt særlig oplevelse! Bygningen er kendt som et af de bedste operahuse i verden, og så koster det tilmed langt under halvdelen, end hvad en lignende koncert ville gøre i Danmark.
 • Alexandra Bookcafé: Ligesom resten af Centraleuropa, så er Ungarn, og i særdeleshed Budapest, kendt for sin cafékultur – og Alexandra Bookcafé kan prale af at være en af de allersmukkeste. Under de høje lofter og ornamenterede vægge spilles ofte flygelmusik, og i disse fantastiske rammer smager et stykke kage intet mindre end historisk lækkert!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse
Maks. 1 voksen og 1 barn op til 11 år per Enkeltværelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering kan benyttes mod betaling

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger på Buda-siden af byen, ca. 15 minutter med offentlig transport fra centrum. Fra lufthavnen tager det ca. 40 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice