Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Sne, nordlys & slædetur i finske Lapland

 • Miniferie
 • Kuusamo
Pris fra kr. 5.879,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Vintereventyr i finske Lapland: 4 nætter på 4* hotel inkl. morgenmad, slædetur under stjernerne, transfer & fly tur-retur fra København el. Hamborg

Glæd jer til mørke vinterdage, sne der knitrer under støvlerne og endeløse snelandskaber. I det finske Lapland venter jer et sandt vinterparadis af iskrystaller, glimtende stjerner, og hvis I er heldige — nordlys! I bor 4 overnatninger på det 4-stjernede hotel Cumulus Resort Rukahovi i Ruka, hvor I også kan nyde jeres morgenmad, inden I tager på opdagelse. Med i denne rejse er også en slædetur under den ekstra klare stjernehimmel, og hvis vejret tillader det, kan I også se nordlyset danse i mørket. Så pak de varme sweatre, og glæd jer til et fantastisk eventyr i Finland!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Kuusamo tur-retur
Tilvalg
 • Husky hundeslædetur
 • Nordlystur med snesko
 • Sauna-tur og mad
Sneeventyr i finske Lapland

Velkommen til Ruka og den nordlige del af Finland — det såkaldte finske Lapland. Her er stjernerne på nattehimmelen krystalklare og luften ekstra frisk. I dette særlige område har I mulighed for at se nordlyset danse over himmelen. Naturfænomenet nordlys kan opleves på særligt kolde nætter, og det er helt bestemt værd at vente på — lysene skaber sand magi, der kan være vanskelig at forklare med ord.

Nær Ruka finder I også et populært skiområde, hvor I har mulighed for at leje ski og udforske naturen fra løjperne. Skiområdet har 34 skiløjper og 21 lifter, så der er lidt for både nybegyndere og øvede skiløbere. I har også rig mulighed for at opleve den fantastiske natur til fods. I kan f.eks. besøge Oulanka National Park, som ligger på grænsen mellem Finland og Rusland. Her kan I opleve de sneklædte landskaber og de imponerende fyrreskove, vandfald og høje bjerge. I kan også prøve alverdens aktiviteter i området så som snescooter eller isfiskeri. God tur til Finland!

Cumulus Resort Rukahovi****

 • Hotel
 • Kuusamo, Finland
Exterior

Det 4-stjernede Cumulus Resort Rukahovi ligger lige i hjertet af Ruka, tæt på restauranter, barer og skisportsstedet i Ruka. På hotellets restaurant kan I få afprøvet jeres bedste dansetrin, når der spilles op til dans, og når I skal slappe af, kan I lade batterierne op i wellness-området. I nyder også jeres morgenmad i hotellets restaurant, inden i begiver jer ud på dagens oplevelser.

 • +-4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

De komfortable værelser er cirka 19 m² store og er indrettet i varme toner med træmøbler. På værelset finder I to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt et TV. Det private badeværelse har hårtørrer.

Slædetur under stjernerne

Slædetur med chance for at se nordlys: Glæd jer til en guidet slædetur i det fantastiske vinterlandskab. Nyd stjernernes funklende skær og hvis I er heldige kan I se nordlyset danse over himmelen.
Udflugten finder sted på onsdage og fredage kl 19.00 og tager ca. 3 timer.
Bemærk venligst, at der ikke er nogen garanti for at se nordlys, da fænomenet kun optræder under bestemte vejrforhold.

Derudover er der mulighed for at tilvælge udflugter:

 • Husky hundeslædetur - finder sted på mandage, onsdage og torsdage. Her besøger I en Husky hundefarm hvor I kan møde de søde og arbejdsomme hunde. Herefter kommer I på en slædetur med hundene, og en kaffepause er også inkluderet. Turen tager omkring 2 timer.
 • Nordlystur med snesko - finder sted på tirsdage og torsdage. På denne smukke gåtur gennem snelandskabet følger i rensdyrspor og ser på den fascinerende natur. Hvis himmelen er klar, kan I beundre stjernerne — og måske endda se nordlys.
 • Saunatur - finder sted på onsdage og fredage. Oplev den traditionelle finske sauna. Her vil en guide forklare mere om saunaens historie og betydning i det finske samfund. Te og snacks er også inkluderet under oplevelsen. Efter en tur i saunaen kan I nyde en traditionel middag fra det finske Lapland. Hele eventet tager omkring 5-6 timer.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I modtager yderligere information omkring transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice