Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sne og hytte for hele familien

 • Skiferie
Pris fra kr. 7.269,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd vinteren i smukke Norge: I bor 5 el. 7 dage i fuldt udstyret hytte til 8 eller 12 personer i Valdres inkl. slutrengøring. Prisen er per hytte!

Glæd jer til en hyggelig vinter i Norge! Tag hele familien eller vennerne med til vinterparadiset Valdres, og nyd de norske vinterlandskaber. I bor i egen hytte med plads til op til 8 eller 12 personer. Hytterne er fuldtudstyret med køkken og pejs, så der er lagt op til nogle hyggelige timer med brætspil, god mad og varm kakao, mens snefnuggene daler ned udenfor. I området omkring hytterne finder I vidunderlige vinterlandskaber, fantastisk natur og masser af gode langrandsløjper i Vaset-skiområde. Så find hyggehumøret og de varme sweatre frem — Norge venter på jer! Prisen er per hytte.

Inklusive
 • Slutrengøring af hytte
 • WiFi i hytterne
 • Parkering
Vinterlandskaber i Valdres-regionen og Vaset-skiområde

Velkommen til Valdres! Denne smukke region strækker sig fra de eventyrlige dale sydpå til Jotunheimens spektakulære bjergkæder i nord. Valdres tilbyder et stort antal udendørsaktiviteter hele året rundt, og uanset om I er på udkig efter en aktiv eller afslappende ferie, er der noget for hele familien her. Fjeldlandsbyen Vaset, hvor Gomobu Fjeldstue ligger, er et af de smukkeste områder i regionen. De åbne vider giver området et harmonisk og glansbilledelignende udtryk, og de sneklædte bakker og træer ligner et sandt vinterparadis. Her kan hele familien hygge sig med gåture, leg eller ski i de sneklædte omgivelser, og efter en dejlig dag i den friske norske natur, venter der masser af herlige timer med dejligt samvær i hytten!

Gomobu Fjellstue

 • Hotel
 • Nord-Aurdal, Norge
Front

De hyggelige hytter ligger i skønne omgivelser i Valdres-regionen omkring 2 km fra Vaset Ski Center. Ved hytterne finder I en legeplads, en restaurant og en bar — derudover er alle hytterne udstyret med eget køkken. Personalet hjælper gerne med gode råd til vandreruter og sælger også liftkort til Vaset-skiområdet, der er et paradis for langrandsløbere.

 • +2
Læs mere
lodge dinning room/kitchen

8-personers hytte

Denne hyggelige hytte har plads til op til 8 personer. Hytten er omkring 67 m² og er indrettet med 3 soveværelser. Hytterne har eget køkken med opvaskemaskine, køleskab, fryser og komfur. Derudover har hytterne en pejs samt et TV og privat badeværelse med sauna.

Lodge living room2

12-personers hytte

Denne hyggelige hytte kan rumme op til 12 personer. Hytten er omkring 67 m² og er indrettet med 3 soveværelser. Hytterne har eget køkken med opvaskemaskine, køleskab, fryser og komfur. Derudover har hytterne en pejs samt et TV og et hyggeligt siddeområde. Hytterne har privat badeværelse og egen sauna.

TravelBird Tips til området
 • Udover sin smukke natur er Valdres kendt for sin rige kulturarv. I området finder I ikke mindre end seks af Norges historiske og fascinerende stavkirker.
 • Besøg Valdres Museum, som fortæller om områdets historie. Museet modtog prisen som "Årets Museum" i 2013.
 • Området her er fantastisk til langrandski og masser af timer på fjeldet i den fantastiske natur. Derudover kan I også afprøve andre vinteraktiviter som isfiskeri, skøjteløb og hundeslæde-kørsel.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Gomobu Fjellstue. Du indgår derfor direkte aftale med Gomobu Fjellstue. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

Maks. 8 voksne og 1 baby op til 2 år per 8-personers hytte
Maks. 12 voksne og 1 baby op til 2 år per 12-personers hytte

Tilgængelighed

Hytterne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i hytterne

Parkering

Gratis parkering

Ski i Vaset-skiområde

Vaset-skiområde er et sandt paradis for folk, der bruger deres skiferie på langrend. Personalet ved Gomobu fjeldhytte hjælper gerne med gode råd til langrendsruter i området og sælger også liftkort til Vaset-skiområdet.

Sted

De hyggelige hytter ligger i skønne omgivelser i Valdres-regionen omkring 2 km fra Vaset Ski Center. Hytterne ligger ca. 200 km nordvest for Oslo og 800 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice