Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

4* hotel ud til Donau-floden i Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
26 Anmeldelser
Pris fra kr. 949,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkælelse i Budapest: Bo på det 4-stjernede The Aquincum Hotel Budapest inkl. morgenmad, adgang til wellness, fly tur-retur og transfer

Forkæl jer selv med storbyluksus i Budapest! I bor på det 4-stjernede The Aquincum Hotel Budapest lige ved floden Donau. Gå på opdagelse i den fortryllende by, der byder på et væld af shoppingmuligheder og kulturoplevelser. De sidste 25 år har byen gennemgået en gennemgribende modernisering, og i dag er Budapest en moderne storby i historiske kulisser. Hver morgen vågner I op til en morgenbuffet, og når I vender hjem til hotellet efter en dag i byen, kan I komme helt ned i gear i det store wellnessområde med termiske bade, sauna og boblebad!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Adgang til wellnessområde og lån af badekåbe
 • Transport mellem hotellet og centrum med shuttlebus (afhængigt af tilgængelighed)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
Budapest

Velkommen til Budapest – den smukkeste hovedstad i Østeuropa! Beliggende langs floden Donau med hyggelige øer og grønne parker er denne historiske storby ikke blot fuld af kulturelle oplevelser, men også præget af charmerende naturskønne omgivelser. Gå på shopping på strøget Váci utca, nyd den friske luft i parken på Margaret-øen, se den kæmpemæssige parlamentsbygning, Buda-slottet og den smukke Stefanskirke, eller tag til koncert i det storslåede operahus eller det nybyggede Kunstpalads. Og glem ikke at smage på lokale specialiteter som gulyás, den friturestegte lángos, pølseretten leczo, den flamberede pandekage palacsinta eller en af de mange gode ungarske vine — Mums!

The Aquincum Hotel Budapest****

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Property

Det 4-stjernede The Aquincum Hotel Budapest har en ideel beliggenhed tæt på flere parker og seværdigheder på Buda-siden af byen. Hotellet ligger desuden lige ved floden Donau og tilbyder gode forbindelser til Budapests centrum. Besøg den stemningsfulde Ambrosia Restaurant, der serverer et udvalg af ungarske og internationale retter, og snup en forfriskende drink i baren. For ekstra afslapning kan I glæde jer til at besøge hotellets 1.660 m² store wellnessområde Aphrodite med swimmingpool, termiske bade, sauna, dampbad og boblebad.

 • +10
Læs mere

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelserne er elegant indrettet og har komfortable møbler, aircondition, TV og minibar (mod betaling). Værelserne har også badeværelset med bruser, badekar, hårtørrer, makeup-spejl og toiletartikler.

Deluxe dobbeltværelse

Fra deluxe dobbeltværelserne har I en flot udsigt over floden Donau. Dobbeltværelserne er elegant indrettet og har komfortable møbler, aircondition, TV og minibar (mod betaling). Værelserne har også badeværelse med bruser, badekar, hårtørrer, makeup-spejl og toiletartikler.

Anbefalinger til Budapest
 • Art Nouveau Museet: Den smukke bygning er dedikeret til den ungarske udgave af Art Nouveau-stilen, der var på sit højeste i starten af det forrige århundrede. Her kan I opleve museets unikke samling af malerier, møbler og brugskunst, og i den hyggelige café kan I slutte besøget af med en kop kaffe og et lækkert stykke kage.
 • Táskarádió Eszpresszó: Snup en espresso eller en drink på caféen Táskarádió Eszpresszó, der med sit gennemførte retrointeriør giver fornemmelsen af at træde lige ind i en 60'er-tidslomme.
 • Petöfi Csarnok-loppemarked: I weekenden forvandles Petöfi Csarnok-hallen til et kæmpe loppemarked, hvor I kan erhverve jer alt fra vintagetøj og smykker til gamle bøger og souvenirs fra den kolde krig.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Depositum på 30 € per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Deluxe dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Superior dobbeltværelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Der kan forekomme ventetid i forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet. Ved ankomst til lufthavnen bliver i hentet af en chauffør med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navne

Sted

The Aquincum Hotel Budapest ligger 22 km fra Liszt Ferenc Internationale Lufthavn i Budapest. Hotellet ligger på Buda-siden af byen, ud til Donau-floden og overfor Margaretøen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice