Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i London

 • Storbyferie
 • London
Pris fra kr. 1.089,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Glæd jer til 2, 3 eller 4 overnatninger i altid livlige London inkl. morgenmad & fly fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg

Den engelske hovedstad er en by, der aldrig sover, så uanset om I er til tidlige morgenudflugter, afslappende eftermiddage eller udskejelser i nattelivet, er I kommet til det rette sted. Shop amok i de nyeste trend på Oxford Street, nyd en varm kop afternoon tea eller besøg et galleri i East End. En dynamisk by, ja bestemt, men også en by fyldt med små markeder og lokale særpræg. Tag 2, 3 eller 4 overnatninger på Ibis London Shepherds Bush i London West, som serverer jeres morgenmad, inden jeres oplevelsesrige dag starter!

Inklusive
 • Fly fra Aalborg, Aarhus, København eller Billund til London
 • Håndbagage
London

En storbyferie i London er en ferie uden et kedeligt øjeblik. Det er byen med verdenskendte museer, farverige musicals, de bedste restauranter og en energi uden lige. Metroen, eller 'the tube', som den kaldes, kører jer rundt til alle de store sights. Kig for eksempel på moderne kunst på Tate Modern, se Big Ben tårne sig op over byen, gå på opdagelse blandt forskellige stilarter på Camden Market, og shop til I segner på Oxford Street. På Brick Lane kan I snuppe en pint midt i den unge energi, eller hvad med at tage på genbrugsshopping og alternative klubber i området Shoreditch? På Broadway Market i Hackney kan I smage på lokalt bagværk og kigge på brugskunst – og måske forbrænde lidt af de søde sager med en gåtur i Victoria Park efterfølgende. I London er der nok at glæde sig til!

Ibis London Shepherds Bush***

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Lobby

Ibis Hotel Shepherds Bush ligger i London West, ca. 200 m fra metrostationen Shepherds Bush. Hotellet er indrettet moderne og har sin egen restaurant og bar. Dagligt serveres der en morgenbuffet med traditionelle kontinentale retter. Kensington-området ligger cirka 1 km fra hotellet, og der er også store attraktioner såsom Hyde Park (3,6 km), Buckingham Palace (5,5 km), Piccadilly Circus (6 km) og Big Ben (6,6 km). Alle er lettilgængelige med offentlig transport. Varehuset Westfield Shopping Centre ligger blot 100 m fra hotellet.

 • +5
Læs mere
Double Room

Dobbeltværelse

De moderne og lyse dobbeltværelser er indrettet med dobbeltseng, TV, skrivebord, telefon, radio og badeværelse med bruser og hårtørrer. Yderligere har I muligheden for at lave te og kaffe på værelserne.

Tips til oplevelser i London

 • Livlige markeder med en bred vifte af mad, tøj og gadgets, kan I finde på f.eks. Borough Market. Her er alt mellem himmel og jord!
 • Besøg Londons mest berømte shoppinggade Oxford Street med Harrods og Selfridge - her kan I give garderobeskabet et nyt pust!
 • National Gallery og British Museum har konstant nye udstillinger ved siden af de klassiske samlinger, det er spændende og sjovt!
 • Besøg Royal Kensington Palace, der ligger i naturskønne Kensington Gardens. Her kan I opleve en specieludstilling om prinsesse Dianas tøj og mode.
 • Leder I efter en unik mad- eller cocktail-oplevelse? London er en skattekiste fyldt med fantastiske restauranter, caféer og barer. Både ved Hoxton Square, strækningen langs Themsen ved London Eye og gaderne omkring Portobello Road kan I opleve mange forskellige fristelser.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Gatwick lufthavn til hotellet:
Tag toget mod London Victoria (3 stop) til Victoria Station. Gå til Grosvenor Gardens (Stop Q), og tag bus nr. 148 mod Shepherds Bush (20 stop) til Shepherd's Bush (Stop E). Herfra har I ca. 140 m til jeres hotel. Turen tager ca. 1 time og 10 min og afgår ca. hver halve time.

Fra Stansted lufthavn til hotellet:
Tag toget mod London Liverpool Street (3 stop) og stå af ved Liverpool Street Station. Gå til Liverpool Street Underground Station og tag metroen mod Ealing Broadway (13 stop) til Shepherd's Bush. Herfra har I ca. 300 m til hotellet. Turen tager ca. 1 time og 20 min og afgår ca. hver halve time.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger ca. 52 km nord for Gatwick lufthavn og ca. 80 km syd for Stansted lufthavn. Fra hotellet er der ca. 200 m til metrostationen Shepherds Bush, der gør størstedelen af Londons seværdigheder lettilgængelige for jer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice