Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommeridyl i Østrig med all-inclusive

 • Solferie
6 Anmeldelser
kr. 2.419,- -40%
Pris fra kr. 1.469,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sommer i Østrig: 6 el. 8 dage i skønne omgivelser på Alpenhotel Marcius i Nassfeld med all-inclusive light, adgang til wellness og rabatkort

Den perfekte ferie for hele familien! I bor 6 eller 8 dage blandt Østrigs betagende natur på Hotel Alpenhotel Marcius, hvor der er værelser med plads til hele familien. Dette område i Østrig er især kendt for sine fantastiske naturomgivelser, som byder på oplevelser for hele familien. Hvad end det er vandreture, cykelture eller en dukkert i søen, så har I rig mulighed for det her! Oven i købet har I all-inclusive light på hotellet, hvor der også er gratis adgang til wellness-faciliteter, og med jeres inkluderede Nassfeld Plus Rabatkort får I masser af rabatter til sjove aktiviteter i området. Velkommen til de østrigske bjerge!

Inklusive
 • Med all-inclusive light
 • Adgang til wellness-område
 • Nassfeld Plus Rabatkort
 • Velkomstdrink
 • Adgang til wellness-område
 • Nassfeld Plus Rabatkort
Ferie i Kärnten

I den sydlige del af Østrig ligger regionen Kärnten. Området har et dejligt og mildt klima hele året rundt pga. sin placering mellem Alperne mod nord og Adriaterhavet mod syd. Desuden byder denne natursmukke region på mange søer og smukke landsbyer med romantiske torve, terrasser og butikker. Tag familien med på en vandre- eller cykeltur, og glæd jer til fantastiske panoramaudsigter.

Alpenhotel Marcius

 • Hotel
 • Hermagor District, Østrig
Hotel

Vågn op i smukke Kärnten, indånd den friske alpeluft og nyd naturen i al sin pragt — det er hvad der venter jer på det hyggelige Alpenhotel Marcius. På hotellet kan I nyde all-inclusive, som dækker over både lokale og internationale retter. Om I er til en afslappende picnic-tur i bjergene eller fart på mountainbike igennem skovene, så er der aktiviteter nok. Men hvis I foretrækker afslapning, så på med badetøjet og snup en dukkert i den flotte indendørs swimmingpool, eller find energien igen i den finske sauna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Single room

Enkeltværelse

Hotellets enkeltværelser er udstyret med TV samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer og separat toilet.

Double room 2

Dobbeltværelse

Hotellets dobbeltværelser kan rumme maks. 2 personer og er indrettet med en dobbeltseng og TV, hårtørrer, badeværelse med bruser samt et separat toilet.

double room Standard (+1)

Standard dobbeltværelse med 1 ekstraseng

Standard dobbeltværelset er indrettet med en dobbeltseng og en ekstraseng. Værelset er udstyret med TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer og separat toilet.

double room

Standard dobbeltværelse med 2 ekstrasenge

Standard dobbeltværelset er udstyret med en dobbeltseng og 2 ekstrasenge, sofa, TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer samt separat toilet.

Comfort

Komfort dobbeltværelse med 2 ekstrasenge

Komfort dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng og to ekstrasenge, TV, hårtørrer, badeværelse med bruser og et separat toilet.

Family

Familieværelse

Familieværelserne er udstyret med TV, hårtørrer, badeværelse med bruser og et separat toilet. Familieværelserne ligger i en sidebygning til hotellet.

All-inclusive light inkluderer:
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad
 • Kl. 12.00-13.00: Snacks
 • Kl. 15.00-16.00: Kaffe og kage
 • Kl. 18.00-20.00: Aftenbuffet
 • Kl. 10.00-22.00: Vand, te, sodavand, vin, øl, vodka og whisky
Nassfeld Plus Rabatkort

I dette ophold er inkluderet et Nassfeld Plus Rabatkort. Med dette kort kan I tage på spændende udflugter enten gratis eller med rabat. Kortet giver adgang til forlystelsesparker for børn, guidede vandreture eller cykelture, sejlsport, svævebaner, gratis bustransport og adgang til vandland og museer. I modtager mere information om kortet ved ankomst til hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,70 € per person over 17 år per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 voksen og 1 barn op til 15 år per Enkeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 15 år og 1 baby op til 2 år per Standard dobbeltværelse med 1 ekstraseng
Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 1 barn op til 15 år og 1 baby op til 2 år per Standard dobbeltværelse med 2 ekstrasenge
Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 1 barn op til 15 år og 1 baby op til 2 år per Komfort dobbeltværelse med 2 ekstrasenge
Min. 4 personer og maks. 6 voksne og 1 baby op til 2 år per Familieværelse

Børnerabat

Enkeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 1 fuldtbetalende person:
Børn mellem 0-12 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 13-15 år: får 50% rabat per ophold
Familieværelse, Komfort dobbeltværelse med 2 ekstrasenge, Standard dobbeltværelse med 1 ekstraseng, Standard dobbeltværelse med 2 ekstrasenge: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 13-15 år: får 50% rabat per ophold

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er gratis at parkere ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness-område

Hotellets wellness-område er åbent mellem kl. 8.00 og kl. 22.00. Det er muligt at tilkøbe behandlinger på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

I den sydlige del af Østrig ligger hotellet Alpenhotel Marcius i eventyrlige omgivelser i Kärnten, omgivet af flotte bjerge mod nord og det smukke Adriaterhav mod syd. Hotellet ligger omkring 1200 km fra Flensborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice