Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kulinarisk minirundrejse på Vestkysten

 • Rundrejse
 • Danmark
Pris fra kr. 1.799,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Den jyske Vestkysts herligheder: 3-5 dage på Hotel Fjordgården i Ringkøbing & Hotel Thinggaard i Hurup inkl. morgenmad, wellness & 2x 5-retters middag

Drømmer I om at køre afsted i bilen, sætte yndlingsmusikken på spilleren og bare nyde livet på den danske landevej? Nu har I chancen! På denne kulinariske rundrejse i vidunderlige Vestjylland kan I tage på opdagelse i Danmarks spændende natur, kultur og historie — og I vælger selv om I vil rejse 3 eller 5 dage. Første stop er på Hotel Fjordgården i Ringkøbing, hvorefter turen går videre til Hotel Thinggaard ved Hurup i Thy. På hotellerne kan I nyde jeres morgenmad, og I vil også blve forkælet med 2x 5-retters middage — én hvert sted. Så pak bilen, find traveskoene frem, og glæd jer til gastronomisk forkælelse samt masser af dansk idyl langs den jyske Vestkyst!

Inklusive
 • Rundrejse ved den jyske Vestkyst:
 • 1 eller 2 overnatninger på Hotel Fjordgaarden
 • 1 eller 2 overnatninger på Hotel Thinggaard
 • Morgenmad
 • 2x 5-retters middage (ekskl. drikkevarer)
 • Adgang til wellness-området på Hotel Fjordgaarden
Rejseplan

Dag 1: Hyggelige Ringkøbing & Vestkyst-idyl

Velkommen til den jyske vestkyst! Første stop på turen er på Hotel Fjordgården i skønne Ringkøbing. Området her indbyder til lange gåture i den fantastiske natur ved Ringkøbing Fjord og ved Vesterhavet. I kan gå på opdagelse i Danmarks historie og besøge bunkerne ved kysten i Søndervig. I løbe... Læs mere

Hotel Fjordgården

Dag 2: Hurup, bølgebrus & Thy Nationalpark

Næste stop på turen er Hotel Thinggaard i Hurup. Den lille stationsby Hurup bestod i 1682 af 6 gårde og 3 huse med tilhørende jord, men i dag er byen kommet på landkortet — ikke blot fordi dansktopstjernen Johnny Hansen fra Kandis er opvokset og bor i byen, men på grund af byens skønne placeri... Læs mere

Hotel Thinggaard
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Adgang til wellness-området på Hotel Thinggaard (kan tilkøbes på hotellet)
 • Drikkevarer til de 2x 5-retters middage
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellerne råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering på begge hoteller

Sted

Det hyggelige Hotel Fjordgården ligger ud til Danmarks smukke vestkyst, og under 2 kilometer fra Ringkøbing Museum. Fra København har I cirka 369 kilometer hertil, mens Århus er beliggende cirka 140 kilometer væk.

Hurup Thy ligger idyllisk i den nordvestlige del af Jylland nær Thisted. Nationalpark Thy ligger kun 10 km fra hotellet, og hotellet ligger lige overfor togstationen i Hurup Thy.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice