Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Museum Jorn og middag i Silkeborg

 • Miniferie
 • Silkeborg
Pris fra kr. 899,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 2-3 dage på Hotel Dania i herlige Silkeborg med morgenmad, en 2-retters middag, og adgangsbillet til Museum Jorn

Trænger I til en fredfyldt ferie i naturskønne omgivelser og inspirerende kunstoplevelser? I jyske Silkeborg kan I få dette og mere til. Oplev Silkeborg Søernes beroligende vand, byens jordnære atmosfære og den imponerende kunstscene. Med dette ophold får I tid og ro til at nærstudere Asger Jorns mesterlige kunstværker, som er samlet på Museum Jorn. Under besøget kan I beundre de maleriske kreationer, men også lære om Asger Jorns eksperimenterende og legende tilgang til kunsten. I vil bo på det historiske Hotel Dania, hvor I vil nyde en daglig morgenmad, eftermiddagskaffe og småkager ved ankomst, og en 2-retters middag på ankomstdagen.

Inklusive
 • Med morgenmad
Naturskønne Silkeborg

Midt i Jylland ligger den underskønne naturperle, Silkeborg. Byen og de omkringliggende omgivelser byder jer på en pragtfuld natur med masser af aktivitetsmuligheder og oplevelser for hele familien. Silkeborg Søerne er det perfekte sted for sejlads i kano eller båd. I kan også tage en sejltur med Hjejlen, som er verdens ældste originale kulfyrede hjuldamper i drift. Hjejlen sejler jer fra Silkeborg til Himmelbjerget og herefter videre til den lille stationsby Laven. Silkeborg-området byder også på adskillige vandre- og cykelruter, hvorfra I kan nyde den smukke natur. Desuden finder I i området en række golfbaner, hvor golfentusiasterne nok skal få lysten styret. For de historie- og kunstinteresserede er det også værd at besøge Midtjyllands Kunst Center, KunstCentret Silkeborg Bad og Papirmuseet.

Hotel Dania, Silkeborg

 • Hotel
 • Silkeborg, Danmark
Front

Det 4-stjernede Hotel Dania ligger centralt på torvet i Silkeborg. Hotellet blev grundlagt helt tilbage i 1848 og har dermed været en del af byens historie lige fra begyndelsen — i dag er hotellet Silkeborgs ældste virksomhed. Flere kunstnere, forfattere, politikere og kongelige som H. C. Andersen, Herman Bang, Asger Jorn, Dronning Margrethe og Prins Henrik har gennem årene besøgt Hotel Dania, hvilket har været med til at sætte præg på den gamle bygnings historie. Selvom hotellet løbende er blevet renoveret og moderniseret, har man formået at bevare husets gamle sjæl og hyggelige atmosfære. I hotellets Brasserie & Restaurant Underhuset kan I nyde den daglige morgenmad og en 2-retters middag på ankomstdagen, hvor I vil få serveret retter sammensat af årstidernes friske råvarer. Velkommen til Hotel Dania!

 • +2
Læs mere
Double room 2

Dobbeltværelse

Hotellets klassiske dobbeltværelser er ca. 22 m² stort, og har udsigt til byens torv eller den hyggelige park. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og der er mulighed for en ekstra opredning. Dobbeltværelserne inderholder desuden TV, telefon og WiFi samt et badeværelse med hårtørrer.

Museum Jorn

I Silkeborg ligger Museum Jorn, hvor I kan opleve kunstudstillinger af den berømte og folkekære billedekunstner, Asger Jorn. Udover at museet indeholder kunstnerens egne værker, kan I også se en imponerende samling af international kunst. Denne samling startede Asger Jorn i begyndelsen 1950'erne og blev ved indtil hans død i 1973. Asger Jorn nåede at samle 5.500 værker af kunstnere, som han var inspireret af. I hans samling er der fremtrædende skikkelser som fx Max Ernst, Francis Picabia, Fernand Léger og Pablo Picasso. Efter Asger Jorns død blev samlingen udvidet, og i dag tæller den over 20.000 værker, hvilket gør samlingen til en af Danmarks fem største kunstsamlinger.

Museum Jorns åbningstider:

23. januar - 9. februar 2018
Mandag: Lukket
Tirsdag - fredag: kl. 10.00 - 17.00
Lørdag og søndag: kl. 10.00 -17.00

10. februar - 10. juni 2018
Mandag: lukket (pånær uge 7, 13, 14 og 21)
Tirsdag - onsdag: kl. 10.00 -17.00
Torsdag: kl. 10.00 -21.00
Fredag og lørdag: kl. 10.00 -17.00
Søndag og helligdage: kl. 10.00 - 17.00

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Dania. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Dania. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 1 kæledyr på maks. 15 kg for 200-300 DKK per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 80 DKK per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Adgangsbillet til Museum Jorn

Adgangsbilletten til Museum Jorn vil I få udleveret ved ankomst på hotellet

Sted

Hotel Dania ligger midt i Silkeborg, hvorfra I nemt kan komme rundt i byen og tage på udflugt i den smukke natur med de mange søer. Museum Jorn ligger ca. 1,5 km fra hotellet, og til Himmelbjerget er der ca. 20 km. Fra København er der ca. 300 km til hotellet, og fra Aalborg er der 150 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice