Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo 250 meter fra Trevi-fontænen i Rom

 • Storbyferie
 • Rom
Pris fra kr. 1.809,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo i hjertet af fantastiske Rom: 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Quattro Fontane inkl. morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Rom er bare noget helt specielt — og på denne ferie bor I lige i hjertet af denne fantastiske storby. Rom er rig på kultur, historie og traditioner, og mellem moderne bygninger og alverdens modebutikker skyder monumenter fra Romerrigets tid op i landskabet. Rom inviterer jer til at gå på opdagelse i byens finurlige arkitektur og kulturelle perler og til at nyde italienske specialiteter på en af de mange piazzas. I bor på Hotel Quattro Fontane blot 250 meter fra Trevi-fontænen. Så tag en pause fra hverdagen, og glæd jer til at nyde livet i Rom!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Quattro Fontane***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
Gå på opdagelse i Rom

Velkommen til skønne Rom! Her kan I lade tiden stå stille et par dage, mens I går på opdagelse i byens mange tilbud. Der er masser at se i Rom, og byen emmer af ægte italiensk stemning. Blandt butikker og hyggelige caféer springer fantastiske monumenter frem — Colosseum, Vatikanet, Trevi-fontænen, Pantheon — og ind mellem det hele ligger hyggelige pladser, hvor I kan tage en pause og nyde byens summen. Byens centrum er præget af pulserende liv blandt spændende modebutikker og lækre spisesteder. Smag på Italiens mange specialiteter, og oplev landets traditionsrige og stolte madkultur. I Rom er der noget for enhver smag!

Hotel Quattro Fontane

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel Quattro Fontane

Det charmerende Hotel Quattro Fontane er beliggende i hjertet af Rom. Hotellet har til huse i en smuk historisk bygning, der kan dateres tilbage til slutningen af 1800-tallet. Hotellet har en hyggelig lounge, og på førstesalen får I hver morgen mellem kl. 07.00 og 10.30 serveret en kontinental morgenmadsbuffet.

 • +4
Læs mere
Hotel Quattro Fontane ROOM

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De hyggelige dobbeltværelser er indrettet i klassisk italiensk stil. Værelserne har en dobbeltseng, TV, værdiboks, minibar (mod gebyr), aircondition, telefon og eget badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler.

TravelBirds tips til Rom

 • Hvis I har lyst til en ægte italiensk frokost, kan I besøge restauranten Al Biondo Tevere. Her serveres klassiske retter som pizza, pasta og skaldyr i smukke omgivelser, og I kan nyde udsigten til Tiberen fra restaurantens hyggelige terrasse.
 • Vatikanstaten er uden tvivl et besøg værd, og når I er på disse kanter, bør I lægge vejen forbi Det Sixtinske Kapel. Det er i dette kapel, at der stemmes mellem kardinalerne, når en ny pave skal vælges. Udsmykningen af loftet i kapellet blev udført af kunstneren Michelangelo, og det tog ham ikke mindre end 6 år at færdigøre dette vidunderlige kunstværk. Kig op, og tag jer tid til at opleve de mange detaljer og fantastiske farver i malerierne.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: ca. 30 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Roma Ciampino lufthavn til hotellet er det nemmest og hurtigst at tage en taxa. Vælger I at tage offentlig transport, kan I tage tage bus nr. 720 til Laurentina (MB), derefter metro MEB Rebibbia til Termini, hvorfra I tager metro MEA Battistini til Barberini.

Fra Leonardo da Vinci International Airport til hotellet kan I tage toget RV3305 Roma Termini til stoppet Roma Termini. Fra metrostationen Termini tager I metro MEA Battistini til Barberini.

Fra metrostationen Barberini er der ca. 100 m til hotellet.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra Hotel Quattro Fontane er der ca. 100 m til metrostationen Barberini, 700 m til Trevi-fontænen, 950 m til den Spanske Trappe og 400 m til Quirinale Paladset.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice