Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Sol, all-inclusive & lejebil på Sicilien

 • Solferie
Pris fra kr. 6.219,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en uforglemmelig solferie på Sicilien: 7 eller 14 nætter på 4* hotel med all-inclusive, billeje samt fly-tur-retur fra København el. Hamborg

Tag til Middelhavets største ø, og tilbring 7 eller 14 overnatninger på dejlige Sicilien. I bor på det 4-stjernede Hotel Sikania Resort & Spa, hvor I kan nyde livet med all-inclusive, forkælelse i spaen eller afslapning på den private strand. Med jeres lejebil kan I glæde jer til at tage på opdagelse på denne mangfoldige ø. Følg barokruten fra Ragusa til Noto, slik sol ved den kridhvide klippe Scala di Turchi, og oplev øens bankende hjerte i Palermo. Sicilien venter på jer, så hvad venter I på?

Inklusive
 • Hotel Sikania Resort Sicily: 7 overnatninger
 • All inclusive
 • Fly fra København, Hamborg til Catania tur-retur
 • Lejebil
Oplevelser på skønne Sicilien

Sicilien har en fascinerende historie, som går tilbage til oldtidens Grækenland og Romertiden, og I kan flere steder på øen finde antikke teatre og templer. Vulkanen Etna er et af øens varemærker, og ligger i den nordvestlige del af øen. Etna er med sine 3300 meter Europas højeste aktive vulkan og alene siden år 2000 har Etna været i udbrud 4 gange. Området omkring vulkanen er smukt og frodigt, og I er garanteret en dejlig oplevelse blandt grønne vinmarker og storslået bjerglandskab.

Sicilien har mere end 1000 km kyststrækning, så der er rig mulighed for at tage på oplevelse i jeres lejebil og finde den strand, der passer til jer. Strandene varierer meget, alt efter hvor man er på øen: I kan f.eks besøge stranden Cala Mosche, der ligger som en lille perle i skønne omgivelser. Stranden Sant Vito Lo Capo har lækkert turkis vand og hvide sandstrande, og Cefalu strand ligger ved en af Siciliens hyggeligste byer, og fra stranden får I en smuk udsigt over bugten. I har gode muligheder for at udforske øen i jeres lejebil — så det er bare med at gå på opdagelse i de mange skatte, øen gemmer på.

Hotel Sikania Resort Sicily

 • Hotel
 • Province of Caltanissetta, Italien
Hotel Sikania Resort & Spa

Jeres hotel, Hotel Sikania Resort & Spa, ligger i dejlige omgivelser i Marina di Butera området på Sicilien. Hotellet ligger ca. 3 minutters gang fra stranden, og I kan benytte en sti der fører ned til vandet. Hotellet har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er specielt egnet for børn. I hotellets restauranter finder I italienske retter, og en buffet. I sommermånederne står hotellet for underholdning både for børn og voksne — og I kan afpudse jeres bedste dansetrin både i indendørs og udendørs diskotek og i mini klubben for børn og unge. Nogle værelser er i hotellets sidebygning.

 • +3
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er udstyret med privat badeværelse med hårtørrer. Værelset er derudover indrettet med aircondition, TV, telefon og værdiboks.

3-personersværelse

3-personersværelse

Dette 3-personersværelse er indrettet med aircondition, telefon, værdiboks og TV. Værelset har eget badeværelse med hårtørrer.

Familieværelse

Familieværelse

Dette familieværelse med plads til 4 personer (maks. 3 voksne + 1 barn 0-17 år) er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset TV, værdiboks, telefon og aircondition.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med havudsigt

Dette dobbeltværelse med udsigt til havet er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Værelset har aircondition, TV, værdiboks og telefon.

3-personersværelse

3-personersværelse med havudsigt

Dette 3-personers værelse med udsigt til havet er indrettet med TV, telefon og aircondition. Derudover har værelset privat badeværelse med hårtørrer.

På besøg i Palermo

Palermo, som ligger ca. 180 km fra jeres hotel, er en spændende og pulserende by, der blander historiske bygninger og klassisk italiensk kultur med et moderne storbyliv. Byen byder på et væld af museer, kirker, pladser, butikker og hyggelige parker. Et besøg ved den imponerende Cattedrale di Palermo er helt sikkert en køretur værd. Katedralen er et fantastisk bygningsværk med massevis af mosaikker, og der er en imponerende udsigt fra toppen af katedralen. Katedralen ligger på en hyggelig plads, og her kan I, hvis i trænger til en lille pause, f.eks. prøve den lokale specialitet "Arancini Siciliane" — denne ris-bolle med lækkert fyld fås i alle mulige afskygninger.

Vejret på Sicilien

Laveste og højeste temperaturer på Sicilien:
Januar: 8 °C - 13°C
Februar: 8°C - 13°C
Marts: 9°C - 15°C
April: 11°C - 18°C
Maj: 14°C - 22°C
Juni: 18°C - 25°C
Juli: 21°C - 29°C
August: 22°C - 29°C
September: 19°C - 26°C
Oktober: 16°C - 22°C
November: 13°C - 18°C
December: 10°C - 14°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Ved lån af håndklæder, betales et depositum på 2,50 € per håndklæde
 • Turistskat ca. kr. 23,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse
Min. 4 personer og maks. 3 voksne og 1 barn op til 17 år per Familieværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med havudsigt
Min. 3 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse med havudsigt

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Babyseng

Lej en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i Marina di Butera ca. 18 km fra byen Licata og ca. 120 km fra Airport Catania.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice