• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Lækker øferie på Malta

 • Solferie
 • 4, 7, 8 eller 10 overnatninger
 • San Pawl il-Baħar
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.729,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 31 gange

Flyv med til Malta og tilbring 4, 7 eller 14 nætter på Sunflower Hotel inkl. halvpension, transfer og fly fra København, Billund eller Hamborg

Middelhavsøen Malta byder på dejlige strande, en enestående natur og et mildt klima året rundt! Her kan I snorkle i det azurblå hav, udforske ruinerne og det smukke landskab samt opleve den vidunderlige hovedstad Valletta. Det tager ikke mere end en time at komme fra den ene ende til den anden, så det er bare om at gå på opdagelse. På denne ferie bliver I forkælet med halvpension, og der er selvfølgelig en pool I kan dase ved. God ferie!

Inklusive
 • Sunflower Hotel Malta: 4, 7 eller 10 overnatninger
 • Med halvpension
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Malta tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Malta

Malta er en vidunderlig lille ø beliggende syd for Sicilien, der tilbyder milde temperaturer og mange solskinsdage. Her vil I finde smuk natur, mange badestrande og en fascinerende historie! Besøg eksempelvis de forhistoriske megalittempler, som er over 5000 år gamle, og mærk den blide brise af historiens vingesus.

Tag også en smuttur til Maltas hovedstad Valletta, hvor I kan beundre artefakterne på det arkæologiske museum, spise på en af de mange hyggelige restauranter, finde souvenirs på markedet eller slappe af i en af de fredelige parker. Når I har fået nok kultur, kan I tage hen på en af de adskillige lækre badestrande og lege i det krystalklare hav og solbade ved strandbredden. I bor tæt på kysten, så I behøver end ikke at gå langt. Om aftenen kan I promenere i byen Bugibba, der ligger tæt på hotellet, og som har adskillige restauranter, barer og butikker. Fra jeres hotel er der også kun 2 km til Maltas Nationale Akvarium, hvor I kan tage på opdagelse i livet under havoverfladen!

Sunflower Hotel Malta

 • Hotel
 • San Pawl il-Baħar, Malta
Hotell

Det 3-stjernede Sunflower Hotel ligger tæt på byen Bugibba i bugten St. Pauls med nem adgang til stranden og det skønne Middelhav. I umiddelbar nærhed finder I også flere busstoppesteder, hvorfra I hurtigt kommer rundt på øen til de mange seværdigheder. Hotellet byder på gratis WiFi, døgnåben reception, restaurant og terrasse, indendørs swimmingpool, spillerum samt udendørs swimmingpool med udsigt over byen. I den tilhørende poolbar kan I nyde en forfriskende drink, mens I daser ved poolen!

 • +6
Læs mere
Dubbelrum

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets standard værelser er indrettet i traditionel maltesisk stil og har egen altan, badeværelse med bruser, hårtørrer, TV, aircondition, værdiboks (kan benyttes mod gebyr), telefon og gratis WiFi.

Sunflower - Superior Room

Superior værelse

4 voksne per værelse

De rummelige superior værelser er indrettet med et traditionelt maltesisk islæt og har egen altan, te- og kaffefaciliteter, TV, aircondition, pengeskab (kan benyttes mod gebyr), telefon, gratis WiFi og badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vejret på Malta

Laveste og højeste temperaturer på Malta:

 • Januar: 9°C - 15°C
 • Februar: 9°C - 15°C
 • Marts: 10°C - 17°C
 • April: 12°C - 19°C
 • Maj: 15°C - 23°C
 • Juni: 19°C - 27°C
 • Juli: 21°C - 30°C
 • August: 22°C - 30°C
 • September: 20°C - 27°C
 • Oktober: 17°C - 24°C
 • November: 14°C - 20°C
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per dag (maks. 5 € per person). Betales på hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 4 personer per Superior værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 3-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 773,- - kr. 1.933,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transporten mellem lufthavnen og hotellet bedes I oplyse jeres mobilnummer, så chaufføren kan komme i kontakt med jer i lufthavnen
Chaufføren er tilknyttet vores partner, LTS Malta, og han vil vente på jer ved ankomsten med et TravelBird-skilt

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpools

Den indendørs og udendørs swimmingpool er åben dagligt fra kl. 10.00 til 18.00
Bemærk, at den udendørs swimmingpool kan være lukket, hvis vejret er dårligt

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger på den nordlige del af Maltas hovedø i byen Qawra. I har gåafstand til bugten St. Paul, og Malta Lufthavn ligger knap 22 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice