• Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse i de magiske norske fjorde

Rundrejse 5 overnatninger Norge

per person fra kr. 5.599,-
baseret på 2 personer

Tag på opdagelse rundt de norske fjorde: 5 nætter i Oslo, Flåm og Bergen inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København samt transport under rejsen

Hårrejsende natur og frisk luft, som I aldrig har oplevet den før. På den legendariske rundtur 'Norge i en nøddeskal' rejser i fra Oslo til Flåm, og fra Flåm til Bergen gennem den spektakulære, uberørte norske natur. I starter i den pulserende hovedstad Oslo, der huser både landets store kulturinstitutioner samt restauranter og shopping. Rejsen fortsætter med toget Flåmsbana, der passerer gennem snoede tunneler ind og ud af sneklædte fjelde i et vildt og smukt bjerglandskab. Det næste højdepunkt er et fjordcruise langs Nærøyfjorden, hvis brusende vandfald og stejle klippesider tårner op langs de smalle passager. I slutter i Bergen, hvor natur og by smelter sammen. Lad rejsen være målet i sig selv, og glæd jer til en uforglemmelig rundrejse i Norge!

Inklusive
 • 5 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
 • 2 overnatninger på Scandic St. Olavs Plass i Oslo
 • 1 overnatning på Flåmsbrygga Hotell i Flåm
 • 2 overnatninger på Zander K Hotel i Bergen
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly fra Copenhagen til Oslo og fra Bergen til Copenhagen
 • Håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet i Oslo
 • Udflugten 'Norge i en nøddeskal' samt velkomstdrink i Flåm
 • Fjordcruise på Nærøyfjorden og al anden transport mellem byerne
 • Transport fra hotellet til Bergen lufthavn
 1. Dag 1 & 2: Moderne og pulserende Oslo

  Velkommen til Norges hovedstad Oslo! Hjemby for Nobels fredspris og med den fineste beliggenhed ud til Oslofjorden. Byen er tilpas stor til at være en storby, men så lille, at den let kan udforskes til fods. Oslo skuffer bestemt ikke historiefanatikere eller kunstelskere og byder på mange kendte seværdigheder som Vigeland Skulpturpark, Vikingeskibsmuseet, Ankershus slot, Munch-museet og Operahuset og selvfølgelig Holmenkollen skibakke. Oslo er helt fremme i skoene, hvad angår moderne gastronomi, og det fremragende New Nordic-køkken kan nydes på en af de mange restauranter. I Oslos trendy kvarter, Grünerløkka, kan I være hip med de hippe, mens I sipper kaffe fra en af de mange hyggelige caféer. I ankommer til hotellet via NSB-tog, hvor I har 2 dage til at udforske norges hovedstad, inden I på dag 3 sætter kursen mod Flåm.

  Oslo Airport -> Scandic St. Olavs plass 49.7 km

  Twin room

  Scandic St. Olavs Plass

  Hotel Oslo, Norge

  Scandic St. Olavs Plass er et af Oslos nyeste hoteller og indrettet i en moderne art deco stil. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for jer, som ønsker at mærke storbyens puls, men samtidig bo i komfortable omgivelser. Hotellet ligger lige rundt om hjørnet fra Oslos hovedgade, Karl Johans Gate samt inden for gåafstand til det kongelige slot og Nationalteatret. Scandic St. Olavs Plass kan også prale af at servere byens bedste morgenmad, efter at de i 2017 vandt konkurrencen Twinings Best Breakfast. I lobbybaren kan I tage en drink inden I tager ud og udforsker Oslo 'by night'. På hotellet findes der også et fitnessrum og sauna, som gæster frit kan benytte.

  Jeres dobbeltværelse er ca. 16-20 m² stort og udstyret med en dobbeltseng, fladskærms-TV og badeværelset med bruser, hårtørrer, toiletartikler og makeup spejl.

  • +7
  Læs mere
 2. Dag 3: Fra Oslo til naturskønne Flåm

  Dag 3 starter med, at I tager toget til Myrdal, som ligger ca. 335 km fra Oslo. Myrdal station ligger i en højde af 867 meter, og her skifter I til den berømte Flåmsbana, der siden 1940 har taget sine passagerer med på en spektakulær togrejse med panoramaudsigt ud over nogle af de vildeste og mest storslåede norske fjordlandskaber. Jernbaneturen betragtes som en af ​​Norges mest bemærkelsesværdige attraktioner og langs den 20 km lange togtur, kan I løbende se floder skære gennem dybe kløfter, vandfald, der løber ned ad af ​​stejle bjergskråninger samt små hytter og gårde, der klæber sig til klippevæggene. I kører igennem 20 tunneler, hvoraf 18 af dem blev bygget med håndkræft, og I gør et foto-stop ved det smukke vandfald Kjosfossen. Endestationen er den lille maleriske landsby Flåm, der ligger længst inde i Aurlandsfjorden.

  Scandic St. Olavs plass -> Flåmsbrygga Hotel 311.7 km

  Exterior

  Flåmsbrygga Hotell

  Hotel Flåm, Norge

  Omgivet af majestætiske bjerge ligger Flåmsbrygga Hotell — kun få skridt fra Aurlandsfjorden og jernebanesporet Flåmsbanen. Hotellet er lille og intimt og har sin egen særprægende stil, der blander referencer fra vikingetiden med moderne norsk træværk, sten og glas. Ægir er navnet på hotellets eget bryggeri, som åbnede i 2007, og den tilhørende pup er en af de største attraktioner i Flåm — og ikke uden grund! Ægirs øl har nemlig vundet både guld-, sølv- og bronzemedaljer i verdensmesterskabet i ølbrygning. En god øl kan kombineres med en frokost eller aftensmad i hotellets Restaurant Flåmstova.

  Dobbeltværelset er 21 m² stort. Værelset har to sammenstillede enkeltsenge, et lille bord, to lænestole, TV, minibar (mod gebyr), kaffe og te-faciliteter samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

  • +3
  Læs mere
 3. Dag 4: Fra Flåm til Bergen over Nærøyfjorden

  På dag 4 fortsætter rejsen med et 2-timers fjordcruise på Nærøyfjorden, som er den smaleste fjordkanal i Europa og er blevet tilføjet på UNESCOs verdensarvsliste. Omgivet af tårnhøje bjerge på op til 1.700 meter er denne vinge af Sognefjorden utrolig smuk. Her hænger små landsbyer og gårde på de stejle, sneklædte tinder. Hvis I er heldige, kan I se geder, der forsigtigt spankulerer på skrænterne og sæler, der basker med lufferne på klippene langs fjorden. Nærøyfjorden er 20 km lang og 250 meter på det smaleste sted. National Geographic Traveller Magazine har ikke været helt galt på den, da de tidligere har tildelt fjordene en prestigefyldt plads på listen over verdens bedste rejseoplevelser — de norske fjorde er helt enkelt en naturoplevelse i verdensklasse! Efter sejlturen tager I med bus til byen Voss, hvorfra I tager med tog til Bergen, hvor I skal overnatte i 2 nætter.

  Flåmsbrygga Hotel -> Zander K Hotel 166.2 km

  Double room

  Zander K Hotel

  Hotel Bergen, Norge

  Zander K Hotel kalder sig selv 'Bergens mest moderne hotel'. Hotellet er indrettet i en sikker stil, der domineres af en palette af sarte farver og skarpe linjer. Zander K Hotel ligger i gåafstand til jernbanestationen og tilbyder gratis cykeludlejning samt adgang til fitnessrummet. I hotellets Matbar finder i god kaffe og enkelte frokostretter baseret på bæredygtige og økologiske råvarer. I løbet af aftenen bliver Matbar til en hyggelig bar, hvor der serveres økologisk vin og øl fra lokale producenter og mikrobryggerier. Velkommen til et moderne hotel for urbane eventyrere!

  Jeres dobbeltværelse er indrettet med nordisk design er 17 m² stort. På værelset findes der en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Der findes endvidere TV, skrivebord samt badeværelse med bruser.

  • +5
  Læs mere
 4. Dag 5 & 6: Natur og kultur i Bergen

  Bergen er Norges næststørste by og med rødder tilbage til vikingetiden, kan man godt sige, at Bergen næsten er som et levende museum. Byen er den eneste by i verden, som er omgivet af 7 bjerge og 7 fjorde. Seværdigheder omfatter den historiske havnepromenade Bryggen, fiskemarkedet, Edvard Grieg museet, Bergen Akvarium samt bymuseet. Brug lidt tid på at vandre gennem boligkvarterene og udforsk de brostensbelagte gader, opdage hip gadekunst, drik en kaffe på en af de mange små caféer og gå rundt blandt de finurlige, farverige husfacader. Fyld lungerne med den friske, norske bjergluft, for på dag 6 går rejsen igen hjem mod Danmark!

  Zander K Hotel -> Bergen Airport 18.6 km

  Double room

  Zander K Hotel

  Hotel Bergen, Norge

  Zander K Hotel kalder sig selv 'Bergens mest moderne hotel'. Hotellet er indrettet i en sikker stil, der domineres af en palette af sarte farver og skarpe linjer. Zander K Hotel ligger i gåafstand til jernbanestationen og tilbyder gratis cykeludlejning samt adgang til fitnessrummet. I hotellets Matbar finder i god kaffe og enkelte frokostretter baseret på bæredygtige og økologiske råvarer. I løbet af aftenen bliver Matbar til en hyggelig bar, hvor der serveres økologisk vin og øl fra lokale producenter og mikrobryggerier. Velkommen til et moderne hotel for urbane eventyrere!

  Jeres dobbeltværelse er indrettet med nordisk design er 17 m² stort. På værelset findes der en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Der findes endvidere TV, skrivebord samt badeværelse med bruser.

  • +5
  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne). Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellerne råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hotellerne

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellerne i Oslo og Bergen (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport på rejsen

Transporten fra Oslo Lufthavn til hotellet foregår med NSB-toget og tager ca. 25 minutter. Toget afgår fra lufthavnen og kører til Oslo hovedbanegård, hvorfra I kan gå til hotellet. Bemærk venligst, at jeres billet ikke er gyldig til Airport Ekspress-toget.

Dag 3 rejser I fra Oslo med NSB-toget til Myrdal kl. 08.25. Ankomst i Myrdal kl. 12.58. Fra Myrdal tager I Flåmsbanen til Flåm kl. 13.05. Ankomst i Flåm kl. 13.55. Togstationen i Oslo ligger inden for gåafstand fra hotellet. Bemærk, at nogle togafgange fra Oslo til Myrdal kræver togskift på vejen. Ved togskifte i Myrdal går I over til den modsatte perron.

Dag 4 rejser I i løbet af eftermiddagen med båd fra Flåm til Gudvangen. Fjordcruiset tager 2 timer. Fra Gudvangen tager I med bus til Voss. Busturen tager ca. 1 time. Fra Voss skal I videre med NSB-toget til Bergen. Denne tur tager ca. 80 min.

På dag 6 rejser I med lufthavnsbussen til fra Bergen til lufthavnen. I finder bussen bagved centralstationen, som ligger i gåafstand fra hotellet.

Bemærk venligst, at alle rejsetider kan ændres. Endelige rejsetider bliver bekræftet sammen med jeres rejsedokumenter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse