Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Nyt skihotel i østrigske Nassfeld

 • Skiferie
Pris fra kr. 1.499,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Skiferie i 5, 6 eller 8 dage på det nye centrale skihotel Franz Ferdinand Mountain Resort østrigske Nassfeld inkl. halvpension, sauna & dampbad

Det nye skihotel Franz Ferdinand Mountain Resort åbner den 7. december 2017 lige til skisæsonens start! I bor direkte ud til liftstationen i Nassfeld, der er det perfekte sted for jer som gerne vil hurtigt ud på ski og snowboard! Hotellet tilbyder ikke kun stilfulde værelser men også adgang til klatrevæg, saunaområde og halvepension. I vil tilbringe 5, 6 eller 8 dage i skiområdet med mere end 110 km pister — så hvad venter I på?

Inklusive
 • 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse eller familieværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-14 år) på Franz Ferdinand Mountain Resort
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Gratis adgang til sauna og dampbad
 • Gratis parkering
Skiferie i Nassfeld

Nassfeld er et af de 10 bedste skiområder i Østrig. Det tilbyder ideelle muligheder for sjov i sneen med familien! Nassfeld er beliggende i 610 meters højde i Kärnten-regionen på grænsen til Italien og tilbyder 110 km pister, en snowpark og 30 skilifter. Takket være det skønne klima er der ofte sne og sol samtidigt - faktisk har Nassfeld ca. 100 solskinstimer mere om året end de østriske Alper. I skiområdet Nassfeld er der 25 hytter og restauranter på pisterne. For børnene er der 3 øvebakker, og yderligere tilbyder området også 3 skiskoler.

Franz Ferdinand Mountain Resort

 • Hotel
 • Hermagor District, Østrig
M+ Room

I den østrigske by Tröpolach finder I Franz Ferdinand Mountain Resort, som tilbyder jer faciliteterne og den perfekte beliggenhed til en skøn skiferie! I dalen ved siden af hotellet finder I liftstation Nassfeld. Hotellet har en restaurant, hvor I kan nyde jeres daglige morgenmad, og om aftenen vil I få serveret traditionelle østrigske retter. Yderligere har hotellet en døgnåben reception, og I kan leje jeres ski- og snowboardudstyr direkte på hotellet. Så gør jer klar til en skiferie med alt, hvad I behøver indenfor rækkevide!

 • +6
Læs mere
M Room

Dobbeltværelse

De moderne dobbeltværelser er 21 m² store. De er indrettet med dobbeltseng, TV med satellitkanaler, plads til skiudstyr og tørreskab til skistøvler. Badeværelserne har bruser eller badekar.

M+ Room

Stort dobbeltværelse

De store dobbeltværelser er 24 m² store og designet i en moderne, lys stil. Badeværelserne har bruser eller badekar. Værelserne har dobbeltseng, TV med satellitkanaler, plads til skiudstyr og tørreskab til skistøvler.

Family Room

Familieværelse

De rummelige familieværelser er moderne indrettet og har fladskærms-TV med satellitkanaler samt eget badeværelse med bruser eller badekar. I entréen står en tørremaskine til skistøvler. På familieværelserne er der plads til at opbevare jeres skisudstyr.

Praktisk information om Nassfeld
 • 110 km pister i alt (maks. højde 2.200 m)
 • 5 pister for begyndere
 • 18 pister for erfarne
 • 6 pister for avancerede
 • Det er muligt at købe liftkort ved liftstationen Millennium-Express in Tröpolach ved siden af hotellet. Kontoret har åbent fra kl. 08.30 til 16.00.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 19 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Liftkort
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Stort dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per Familieværelse

Børnerabat

ugyldig

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

I hotellets restaurant får I serveret jeres morgenmad og aftensmad, som består af regionale og sæsonbetonede retter.

Ingen snegaranti (kun ved skitilbud)

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.300 km til Franz Ferdinand Mountain Resort. Vælger I at flyve til Østrig er Klagenfurt Airport (KLU) den nærmeste lufthavn med ca. 90 km til hotellet. Hotellet er beliggende ca. 210 km syd for Salzburg og 12 km fra den italienske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice