Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Udforsk Gardasøens herligheder

 • Solferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Province of Brescia
8 Anmeldelser
kr. 1.431,-
Pris fra kr. 789,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lev livet ved Gardasøen! 4, 5 eller 8 dage på Hotel Elisa inkl. halvpension, velkomstdrink, olivenoliesmagning og fri adgang til swimmingpool

Glæd jer til en skøn solferie ved Gardasøen, hvor der venter jer 4, 5 eller 8 dage med smuk natur, italiensk mad og kvalitetstid med hele familien! I bor på et hyggeligt hotel med udsigt over Gardasøen og bjergene, og efter morgenmaden kan I gå på opdagelse i det norditalienske landskab. Under opholdet forkæles I med halvpension og en velkomstdrink ved ankomst samt en olivenoliesmagning i nabolaget. Efter en dag fyldt med oplevelser, kan I tage jer en dukkert i poolen eller slappe af med en drink på terrassen — der er lagt op til en skøn ferie ved Gardasøen!

Inklusive
 • Hotel Elisa: 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Velkomstdrink
 • Olivenoliesmagning (på torsdage og lørdage)
 • 1 times adgang til hotellets tennisbane
 • Fri adgang til hotellets udendørs swimmingpool
 • Gratis parkering
 • Daglig shuttle-bus til Gardasøen (mere information oplyses ved ankomst)
Gardasøen og Gardola

Den lille landsby Gardola ligger i det grønne, bakkede landskab ved Gardasøens nordvestlige bred, og fra hotellet er der kun 1,5 km byen. Området er kendt for sine olivenlunde, hvor der produceres udsøgt olivenolie. I Gardolas hyggelige bymidte ligger der flere hyggelige caféer og pizzarier, og I har ikke langt til søens bred, hvor I finder lækre strande og masser af sjove vandsportsaktiviteter for hele familien. Området omkring Gardasøen er ideelt til udflugter både i naturen og i de omkringliggende landsbyer. I vil bo ca. 6 km fra Gardasøen, og glæd jer til være omgivet af de smukkeste bjerge og dybe dale. Omgivelsernes skønhed vil overvælde jer!

Hotel Elisa

 • Hotel
 • Province of Brescia, Italien
 Hotel Elisa pool

Hotel Elisa ligger ca. 6 km fra Gardasøen og ca. 1,5 km fra byen Gardolas bymidte. Hotellet ligger i en højde på 600 m, hvor I vil have en dejlig udsigt til Gardasøen og bjergene fra hotellets terrasse. Det er også på terrassen, at I kan slappe af på solsengene ved poolen, og i hotellets restaurant serveres den daglige morgenmad, samt en 3-retters menu om aftenen. På hotellet finder I også en børnepool, en legeplads og 3 tennisbaner.

 • +1
Læs mere
 Hotel Elisa room

Dobbeltværelse med bjergudsigt

Hotellets lyse dobbeltværelse med bjergudsigt har plads til maks. 2 voksne og er udstyret med en dobbeltseng. Værelset har eget badeværelse med hårtørrer og der er desuden telefon, TV og WiFi.

 Hotel Elisa bed purple

3-personersværelse med altan

Dobbeltværelset med altan har udsigt til Gardasøen og har plads til maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år. Værelset er udstyret med en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning samt eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er der TV, telefon og WiFi.

 Hotel Elisa bed grey

4-personersværelse med altan

På hotellets familieværelse med altan er der udsigt til Gardasøen. Der er plads til maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år på dette familieværelse. Værelset er udstyret med en dobbeltseng og en enkeltseng, og der er mulighed for en ekstra opredning. Der er eget badeværelse med hårtørrer, og desuden finder I TV, telefon og WiFi på værelset.

Vi anbefaler
 • Strada del Vino: Vinelskere bør lægge vejen forbi Strada del Vino, som har mere end 60 vinmarker og vinkældre. Se de stolte vinranker side om side, og smag på de velsmagende dråber.
 • Verona: Det er også oplagt at tage en dagstur til romantiske Verona, som ligger ca. 120 km fra hotellet. Byen er spækket med smukke paladser, imponerede kirker og hyggelige caféer. Gå ikke glip af gravstederne for den berygtede Scaligeri-familie, eller Casa di Giulietta, hvor Julie stod på sin balkon, mens Romeo erklærede hende sin kærlighed.
 • Limone sul Garda: Byen er en tidligere fiskerby på den nordvestlige bred af Gardasøen, med citrontræer så langt øjet kan se — deraf navnet. Citrontræerne var førhen byens vigtigste indtægtskilde, og i dag står de stadig smukt og velduftende til glæde for lokale og besøgende.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: ca. 8 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Turistskat ca. kr. 8,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med bjergudsigt
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per 3-personersværelse med altan
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år per 4-personersværelse med altan

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: overnatter gratis
Børn mellem 7-12 år: får 50% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis på hotellet (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Olivenoliesmagning

Olivenoliesmagningen finder sted på torsdage eller lørdage under jeres ophold. Stedet, hvor olivenoliesmagningen foregår, ligger ca. 1 km fra hotellet.

Adresse:
Oleificio Biologico di Tignale
Via Alessandro Manzoni 1,
25080 Tignale BS
Italien

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmadsbuffet og 3-retters middag (ekskl. drikkevarer)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger ca. 1,5 km fra den nærmeste by Gardola og ca. 6 km fra Gardasøen. Fra hotellet er der ca. 15 km til den hyggelige by Campione, som ligger på Gardasøens nordvestlige bred. Kører I fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.380 km til hotellet, og fra den nærmeste lufthavn i Verona er der ca. 120 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice