Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Total forkælelse i Italien i 2018

 • Wellness
 • Abano Terme
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.799,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Frihed og wellness: 5 eller 7 overnatninger på hotel i Veneto-regionen inkl. helpension, lejebil, adgang til wellness og spa samt fly fra København

Tag på en velværeferie i smukke Italien, og tilbring en lille uge i kurbyen Abano Terme. I har lejebil under hele opholdet, så der er plads til lige dele wellness og sightseeing. Udforsk den vidunderlige Veneto-region, og afslut dagen med afkobling i de termiske bade eller et hvil i saunaen i Hotel Terme Bolognas store wellnessområde. Hotellet sørger også for, at I får serveret helpension, så I skal blot tænke på at slappe af og nyde Bella Italia. Glæd jer til en afslappende ferie, hvor I i helt eget tempo kan udforske regionens perlerække af berømte storbyer som Venedig, Bologna og Verona — la dolce vita er lige rundt om hjørnet!

Inklusive
 • Med helpension
 • Adgang til wellnessområdet (indendørs og udendørs termisk pool, sauna, spabad, spagrotte)
 • Fitnessrum og vandgymnastikhold
 • Cykelleje (afhængigt af tilgængelighed)
 • WiFi
 • Parkering
 • Vandreture (mandag - fredag, undtagen i sommermånederne)
 • Lejebil
 • Fly fra København til Bologna tur-retur
Abano Terme og Veneto-regionen

Hovedbyen i Veneto er fantastiske Venedig, som er egnens storfavorit, men også resten af regionen er med sit miks af natur og kultur noget helt særligt. Høje bjerge, dejlige strande og små byer fyldt med liv er hvad I vil finde i Veneto, og så er der jo også vinen — Soave, Bardolino og Valpolicella er nogle af de mest kendte. Rygtet siger desuden, at italienernes velkendte carpaccio og tiramisu begge er blevet opfundet her i Veneto, så gør jer selv en tjeneste, og smag også på disse lækkerier.

I bor i Abano Terme, Europas ældste kurby, som i mere end 2000 år er blevet besøgt på grund af sine termiske bade — først af pilgrimme og siden af feriegæster. Byen ligger ved foden af de smukke Euganeiske Høje i regionen Veneto og er et populært sted at tage på wellnessferie. Den lille kurby har en afslappende atmosfære, gode shoppingmuligheder og en skøn natur med blomsterfyldte parker og pinjetræer.

Hotel Terme Bologna***

 • Hotel
 • Abano Terme, Italien
Double Standard type: Room

Hotel Terme Bologna ligger i Abano Termes gamle bydel og er elegant indrettet i klassisk italiensk stil. Hotellet har en smuk have med træer og en stor udendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af efter en dag med vandring eller cykling i det naturskønne landskab. I wellnessområdet kan I komme helt ned i gear i den indendørs termiske pool, i saunaen, spabadet eller spagrotten. Mod betaling kan I desuden forkæle jer selv yderligere med en skønhedsbehandling eller en afstressende massage. I spiser jeres inkluderede måltider i hotelrestauranten, som serverer traditionelle italienske og internationale retter.

 • +12
Læs mere

Dobbeltværelse

I bor på et dobbeltværelse med plads til 3 personer. Værelset har altan, satellit-TV, gratis WiFi, værdiboks, telefon samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

Veneto-regionen byder på en masse berømte italienske byer, som I let kan udforske med jeres inkluderede lejebil:

 • Første køretur bør gå til Verona, ca. 70 km fra hotellet. I Verona foregår Shakespeares elskede Rome & Julie. Byen optræder på UNESCO's verdensarvsliste grundet sin historiske og kulturelle betydning for Italien. I sommermånederne opføres der operaer i byens amfiteater, Arena di Verona.
 • Et andet must på rejsen er Castello Scaligero, Malcesines mest berømte landemærke fra det 13. århundrede, som ligger ved Gardasøen ca. 130 km fra hotellet. Slottet er nær Verona og kan således også kombineres med en dagstur til byen.
 • Tag herefter på en dagstur til byen Padova, der ligger 13 km fra hotellet, hvor I kan besøge det 800 år gamle universitet, hvor bl.a. Galileo Galilei underviste fra slutningen af 1500-tallet. Gå en tur i de smalle gader og se de smukke gamle huse, nyd udsigten over Bacchiglione-floden, og gå en tur gennem verdens ældste botaniske have, Orto Botanico. I må endelig gå en tur på pladsen Prato della Valle, der er Italiens største torv, og som er omgivet af en kanal.
 • I kan også køre en tur til fortryllende Venedig, der ligger knap 60 km fra jeres hotel, eller besøge en vingård og smage på prosecco eller valpolicella, der stammer fra Veneto-regionen.
 • I er desuden kun 70 km fra Treviso, den elegante og historiske by, hvor I finder et overvældende udbud museer og klassisk romansk og gotisk arkitektur.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 12 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 8 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Wellnessområdet

Wellnessområdet er åbent dagligt fra kl. 08.00 til kl. 19.30. Bemærk venligst, at den udendørs pool kan være lukket i tilfælde af dårligt vejr.

Bemærk venligst, at det er påkrævet at bære badehætte i hotellets pool

Helpension

Helpensionen omfatter morgenmad samt 3-retters frokost og aftensmad uden drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Bologna ligger i et roligt område og nær en stor park i byen Abano Terme, som ligger i den italienske region Veneto. Fra hotellet er der ca. 70 km til Venedig og ca. 120 km til lufthavnen i Bologna. Der er ca 1400 km fra Flensborg til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice