Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familiehytte ved vesterhavet i Hanstholm

 • Miniferie
 • Hanstholm
kr. 2.160,- -36%
Pris fra kr. 1.399,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3-6 dages råhygge for familien i 8-personers hytte på Hanstholm Camping i Nordjylland inkl. guidet ravjagt og slutrengøring. Prisen er per hytte!

Glæd jer til ægte familiehygge ved Vestkysten. Her kan I opleve Noryllands smukke landskab, gå en tur langs stranden på en kold vinterdag samt råhygge med god mad, varm kakao og brætspil hjemme i jeres hytte. I kan også glæde jer til en guidet ravjagt ved havet, hvor I vil høre mere om Nordens guld. I bor 3, 4, 5 eller 6 dage i en 8-personers hytte, så der er plads til at have hele familien med! Ikke langt fra campingpladsen har I kilometerlange sandstrande og frisk havluft, som siges at være kuren på stress og jag. Så glæd jer til en familieferie i den skønne nordjyske natur!

Inklusive
Fantastisk natur, hav og åbne vidder

Området omkring Hanstholm byder på noget af Danmarks smukkeste natur og masser af spændende historie. I kan både udforske naturen langs Vesterhavet og i Nationalpark Thy, der ligger i nærheden. Inkluderet i turen er også en guidet ravjagt ved havet, hvor I kan få mere at vide om Nordens Guld og måske, hvis I er heldige, selv finde en klump af det dyrebare materiale.
Når I besøger Hanstholm, er en tur forbi fyret et must. Fyret understreger byens tætte bånd til havet og guider stadig skibene sikkert i havn. Hanstholm Fyr blev bygget på Hanstholmknuden i 1843 som Danmarks største og kraftigste fyr.
I kan mærke historiens vingesus ved de efterladte bunkere på stranden. Ca. 3 km fra campingpladsen ligger bunkerne, som var med i den gamle, danske film Olsen Banden i Jylland. Ved siden af ligger huset, som også var med i filmen, og som desuden har været med i filmen Babettes gæstebud. Velkommen til Hanstholm!

Hanstholm Camping

 • Camping
 • Hanstholm, Danmark
Hanstholm Camping

Hanstholm Camping inviterer til sjov, leg og hygge for hele familien! Med både børnezoo, legeplads og kilometervis af skøn natur er der noget for enhver smag. Campingpladsen har en butik, hvor I kan købe alle fornødenheder til ferien. Ved ankomst kan I købe et VIC-rabatkort, som giver 25% rabat i den hyggelige restaurant og butikken på campingpladsen. I kan handle ind til madlavningen i diverse butikker i Hanstholm. Ikke langt fra campingpladsen har I stranden og Vesterhavet. De lange sandstrande indbyder til lange gåture og frisk luft. Er I eventyrlystne, kan I endda tilkøbe en tur på hesteryg langs kysten. Har I familiens firbenede ven med, kan I afprøve agility-faciliteterne eller gå tur på hundestranden, som er til fri afbenyttelse.

 • +2
Læs mere

8-personershytte

8 voksne per værelse

8-personershytten er 35 m² stor og har eget køkken udstyret med alt i service, køleskab, kaffemaskine, opvaskemaskine, kogefaciliteter samt varmt og koldt vand. Hytten har 2 separate soveværelser og en hems med i alt 4 enkeltsenge og 2 dobbeltsenge. Yderligere har hytten også et opholdsrum, 2 terrasser, hvoraf den ene er overdækket og eget badeværelse med bruser og toilet. Det eneste I selv skal medbringe er håndklæder, viskestykker, dyner, puder og linned. Dog kan alt lejes på campingpladsen ved forudbestilling. 8-personershytten indbyder til ultimativ familiehygge, hvor I rigtig kan komme hinanden ved, og hvor ingen vil blive distraheret af fjernsynet, da dette ikke er i hytterne.

Danmarks smukkeste cykelsti

Hvis I har cykler med, kan I benytte den lille vej fra campingpladsen, som fører ned til cykelstien. Denne cykelsti er udnævnt af Dansk Cykelunion som Danmarks smukkeste cykelsti, og den fører jer igennem noget af Danmarks smukkeste natur. Fra stranden kan i tage ruten ca. 30 km mod øst til Bulbjerg eller 30 km mod syd til Vorupør. Cykelstien går igennem Nationalpark Thys fantastiske landskab og gennem fredet natur langs vandet — her kan I for alvor nyde den varierende danske natur og stilheden på de store åbne vidder.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Sengelinned kan medbringes eller lejes for 95 DKK per person (betales på destinationen)
 • Håndklæder kan medbringes eller lejes for 25 DKK per stk. (betales på destinationen)
 • Viskestykker, klude osv. kan medbringes eller købes i campingpladsens butik
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hanstholm Camping. Du indgår derfor direkte aftale med Hanstholm Camping. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

Maks. 8 personer per værelse

Tilgængelighed

Hytterne er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Bemærk venligst, at det kun er muligt at medbringe kæledyr ved forespørgsel via vores kundeservice.

Der må medbringes maks. 2 dyr per hytte for 150 DKK per dyr per ophold (betales på destinationen). Der skal medbringes kurv, tæppe og bur til hundene, og dyrene må under ingen omstændigheder være i senge eller møblerne.

Der er agilitybane og hundestrand til fri afbenyttelse (skal aftales på forhånd)

Internet

Der er gratis WiFi på pladsen.

Parkering

Der er gratis parkering ved hytterne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere hytter ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sengelinned

I kan selv medbringe sengelinned eller leje det for 95 DKK per person (betales på destinationen). Dette inkluderer sengetøj, dyne og pude for 1 person. Håndklæder kan lejes for 25 DKK per stk. Kontakt venligst vores kundeservice

I kan også købe viskestykker, klude osv. i campingpladsens butik, hvis ikke I selv medbringer dette hjemmefra.

Slutrengøring

Slutrengøring (200 DKK) er inkluderet i prisen

Sted

Campingpladsen ligger ved Danmarks nordvestlige punkt. Hanstholm Camping ligger knap 25 km fra Thisted og godt 100 km fra Aalborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice