Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Udforsk Algarve i Portugal med egen bil

 • Solferie
 • 7 eller 9 overnatninger
 • Lagos
Pris fra kr. 3.149,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk smukke Algarve med 7 overnatninger på Carvi beach Hotel i Portugal med morgenmad eller halvpension, lejebil & fly fra København eller Hamborg

Oplev de smukke klippeformationer, gyldne strande og azurblå bølger i Lagos i Portugal. Det er ikke overraskende, at Algarve er en favoritdestination blandt mange! I bor 7 nætter på Carvi Beach Hotel, hvor I kan vælge mellem morgenmad eller halvpension. Med jeres lejebil kan I udforske det imponerende område, så husk kameraet til denne ferie!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Carvi Beach Hotel***
 • Morgenmad eller halvpension
 • Lejebil (Opel Corsa, Renault Clio eller tilsvarende)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Portugal
Smuk natur i Algarve

Tag på tur i jeres lejebil, og oplev Algarves unikke natur og spændende seværdigheder. Algarve er speciel for sine meget smukke klippeformationer, gyldne strande og azurblå bølger. Specielt Praia do Camilo og Ponta de Piedade er populære klipper. Under jeres ophold bør I også bruge minimum 1 dag inde i Lagos by. Byen er rig på historie! Rundt om den gamle bydel står bymuren fra det 16. århundrede. Den gamle bydel er attraktiv med sine smukke kirker, brostensgader, volde, det mauriske slot og indbydende restauranter.

Carvi Beach Hotel

 • Hotel
 • Lagos, Portugal
Pool

Velkommen ttil Carvi Beach Hotel i Lagos, Portugal! Hotellet er beliggende 100 meter fra stranden. Er I mere til swimmingpool har hotellet også sådan en på taget med tilhørende solterrasse. Forkæl jer selv med en cocktail i hotellets bar ved poolen, og nyd solens varme i Portugal. Hver morgen vil hotellet servere morgenmad i restauranten, hvor I om aftenen kan få regionale og internationale retter.

 • +5
Læs mere
Classic Garden View

Dobbeltværelse med udsigt til haven

De komfortable dobbeltværelser med udsigt til hotellets have er indrettet med dobbeltseng, TV og værdiboks. Værelserne har eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

balkon met zee

Dobbeltværelse med havudsigt

Disse dobbeltværelser har havudsigt fra altanerne. Værelserne er komfortabelt indrettet med en dobbeltseng, værdiboks og TV. Badeværelserne har bruser eller badekar og hårtørrer.

Lagos og omegn

Oplev de idylliske fiskerbyer, surferstrande og naturlige skønheder i området - og så i jeres helt eget tempo!

 • Har I nogensinde rejst til verdens ende? Cabo São Vicente blev i det 14. århundrede kendt for at være verdens ende, eftersom det er det sydvestligste punkt i Europa. Cabo São Vicente ligger ca. 39 km fra jeres hotel!
 • I Monchique-bjergene ca. 45 km nord for Lagos finder I byen Caldas de Monchique. Tilbage i romertiden mente man, at vandet i byen var helbredende, hvilket er en af grundene til, at byen er blevet berømt for sine mange spaer. Caldas de Monchique har bevaret flere vandløb og mindre vandfald, der er med til at give byen sin hyggelige atmosfære.
 • Drømmer I om at surfe på de betagende azurblå bølger? Så kan I tage en tur til Sagres ca. 33 km vest for Lagos. Strandene i Sagres har nogle af de bedste surferbølger i Portugal! Placeringen af disse østvendte strande gør, at de er bedre beskyttet mod de kraftige bølger end de andre strande. Derfor er bølgerne i Sagres velegnet både til begyndere og erfarne surfere!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med udsigt til haven
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med havudsigt

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Forplejning

Vælg mellem morgenmad og halvpension. Aftensmaden består af hotellets buffet med varme og kolde retter, dessert, vand og juice.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Carvi Beach Hotel ligger ca. 92 km vest for lufthavnen, 1,7 km syd for Lagos by og ca. 1,5 km nord for klippeformationerne Ponta de Piedade.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice