Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Besøg Helsinki og de tusind søers land

 • Storbyferie
 • Helsinki
Pris fra kr. 4.219,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo 2, 3 eller 4 nætter i hjertet af Helsinki inkl. morgenmad, velkomstdrink og fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg

Sæt hverdagen på pause i kulturelle og charmerende Helsinki. Hovedstaden i de tusind søers land byder på masser af spændende arkitektur, charmerende byliv og banebrydende design. I bor 2, 3 eller 4 overnatninger centralt i byen på det moderne boutique hotel Hotel Fabian, hvor I også kan nyde jeres morgenmad og en mousserende velkomstdrink. Glæd jer til at tage på opdagelse i byen og til at opleve kombinationen af pulserende storby og fantastisk natur. I kan flyve fra København, Billund eller Hamborg. God tur til Helsinki!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Et glas mousserende vin ved ankomst
 • Leje af cykel i 4 timer (afhængigt af tilgængelighed)
På besøg i Helsinki

Den finske hovedstad er moderne design og innovativ arkitektur, brandvarme saunaer, madmarkeder og åndelige kirkerum: Et mekka af sanselige storbyoplevelser og brede fortove! Gå en tur i det grønne Esplanaden, eller besøg havneområdet, og bemærk den urbane kontrast af gammelt og nyt. I kan også slappe af med en snack foran den enorme domkirke, tage på berømt kunstmuseum eller fylde maverne op med alt lige fra friskfanget, finsk fisk til gourmetpizza. Helsinkis herligheder er mange — og det er om at opleve dem, inden I igen flyver tilbage til dagligdagen!

Hotel Fabian

 • Hotel
 • Helsinki, Finland
Lobby

Hotel Fabian tilbyder en dejlig base for jeres ferie i Helsinki. Det elegante boutique hotel er indrettet med en lounge og en bar, hvor I kan nyde en drink efter dagens oplevelser. Derudover har hotellet en morgenmadsrestaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmadsbuffet, der bliver serveret på hverdage mellem kl. 07.00 og 10.00 og i weekender og på helligdage mellem kl. 07.30 til 11.00, så I kan sove lidt længere.

 • +5
Læs mere
Comfort Room

Komfortværelse

Dette rummelige komfortværelse er ca. 24 m² store. Værelset er indrettet med aircondition, en værdiboks og en minibar (mod betaling). Derudover har værelset et privat badeværelse med hårtørrer og miljøvenlige toiletartikler.

Style Room1

Style dobbeltværelse

Dette rummelige style dobbeltværelse er mellem 22 og 37 m² stort, så I har masser af plads til at slappe af på. Værelserne har aircondition, en elkedel, en værdiboks og en minibar (mod betaling). Det private badeværelse har badekåbe, hårtørrer og miljøvenlige toiletartikler.

TravelBirds tips til Helsinki
 • Tag på opdagelse i byens kvarterer: Kallio-kvarteret byder på en afslappet atmosfære i et ellers livligt bybillede. Her finder I både caféer, barer og masser af kultur. Punavuori-kvarteret kaldes byens designdistrikt og bugner af finske, nordiske og internationale designerbutikker. Distriktet er specielt populært for genbrug- og vintageelskere. Gå også en tur i kvartererne Ullanlinna og Eira, hvor I kan værdsætte de gamle bygningers smukke arkitektur og slappe af i de grønne områder.
 • Besøg byens museer: Blot 400 meter fra hotellet ligger Design Museum Helsinki, hvor I finder udstillinger inspireret af den traditionelle finske designkultur. Her udstilles alt fra tøj til interiør. Det er også værd at slå et smut forbi kunstmuseet Ateneum, som er beliggende i en imponerende renæssance-bygning. Museet huser kunstværker helt tilbage fra det 19. århundrede til i dag fra både finske og internationale kunstnere. Besøg også nationalmuseet, Kiasma Museum of Natural History og friluftsmuseet Seurasaari.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Komfortværelse
Maks. 3 personer per Style dobbeltværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Almindelig rabat

ugyldig

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Det er muligt at parkere på offentlige parkeringspladser tæt ved hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Fabian ligger centralt i Helsinki tæt på byens seværdigheder og omkring 20 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice