Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Unik hytteoplevelse i de østrigske alper

 • Miniferie
kr. 4.020,- -28%
Pris fra kr. 2.899,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Idyllisk træhytteferie i de østrigske alper: Tilbring 4, 5, 6 eller 8 dage på hyggelige Das Almdorf med morgenmad, massage og fondue-middag

Find ro i krop og sjæl med en helt speciel ferie i de østrigske alper. Her vil I få følelsen af at bo i en idyllisk bjerglandsby, mens I tilbringer nogle fredfyldte dage i jeres egen unikke træhytte. Stå op til udsigten over de majestætiske bjergtinder, indånd den friske bjergluft, og fornem den uforstyrrede atmosfære på hotellet. Her vil I få en daglig morgenmad med hjemmelavede produkter og en fondue-middag, som kan nydes i jeres træhytte. Lad batterierne op med massage på hotellet, samvær foran pejsen eller vandreture i de naturskønne omgivelser.

Inklusive
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger i 2-personershytte med eller uden balkon, 3-personershytte (maks. 3 voksne og 1 barn 0-10 år) eller 4-personershytte med balkon på Das Almdorf
 • Morgenmad
 • 1x Bio-energy massage til kvinder (25 minutter)
 • 1x Fodmassage til mænd (25 minutter)
 • 1x Fondue-middag i egen hytte (med ost og kød)
 • Gratis parkering
Harmonisk oplevelse i bjergene

I østrigske Kärnten venter en unik oplevelse på jer. Den klare bjergluft, mageløs natur og flotte panoramaudsigter vil have en afslappende virkning på jeres ophold i alperne. I jeres helt egen træhytte kan I nyde kvalitetstid med hinanden foran pejsen eller tage lange bade i træbadekaret. Hotellets wellnessområde byder jer på velvære og afslapning i saunaen med panoramaudsigt, og I kan benytte jer af den hyggelige hytte med høsengen, hvor I også kan nærstudere stjernehimlen med stjernekikkerten. Selvom den landsbyagtige stemning giver jer lyst til at blive hængende på hotellet hele dagen, indbyder området Kärnten til flere spændende aktiviteter og attraktioner som vandre- og mountainbikeruter eller skioplevelser i de nærliggende skiområder. Tip: På hotellet kan I også købe et Kärnten rabatkort, som giver jer adgang til flere attraktioner som bl.a. museer, kabelbiler, bådture og naturoplevelser.

Das Almdorf

 • Bungalow
 • Feldkirchen District, Østrig
außen

Mellem to bjergtinder i den centrale del af de østrigske Gurktaler alper ligger det hyggelige hotel Das Almdorf. Her er det som at bo i en idyllisk landsby med træhytter, små søer og stier samt de smukkeste panoramaudsigter. I kan også tilkøbe adgang til hotellets wellnessområde, som tilbyder sauna med udsigt til bjergene, afslapningsrum med en høseng og forskellige massagebehandlinger. I de varme måneder kan I svømme i den rolige sø, som ligger i hotelområdet. På hotellet finder I også en restaurant, som serverer østrigske retter med lokale råvarer. I vil også finde aktiviteter for de mindste som spil og tegneredskaber samt mulighed for at kæle for stedets dyr. Nær hotellet ligger skiområderne Bad Kleinkirchheim, Turracher Höhe og Falkert, hvor I kan få fart under skiene i de kolde måneder. Fra hotellet er der ca. 5 km til byen Patergassen og ca. 10 km til byen Bad Kleinkirchheim, hvor I kan finde restauranter, som bl.a. serverer ægte østrigske retter.

 • +-2
Læs mere
winter

2-personershytte

Hotellets 2-personershytte, som er opført i fyrretræ, har en hyggelig stue med en pejs, et køkken med et traditionelt brændekomfur og et soveværelse med en stor dobbeltseng. Badeværelset har bruser, toilet og infrarød sauna samt badekar lavet af træ. I hytten finder I også minibar (mod betaling), radio, WiFi og TV.

sennhütte

2-personershytte med altan

2-personershytten med altan er opført i fyrretræ, og der vil være en lille tilhørende have, hvor I kan nyde morgenkaffen. Hytten har et køkken med et traditionelt brændekomfur, en hyggelig stue med en pejs og et soveværelse med en stor dobbeltseng. Badeværelset har bruser, sauna, badekar lavet af træ, og der vil være et seperat toilet i hytten. I hytten finder I også minibar (mod betaling), radio, WiFi og TV.

seinerzeit

3-personershytte

Hotellets 3-personershytte har to soveværelser med en stor dobbeltseng, et køkken med et traditionelt brændekomfur og en hyggelig stue med en pejs. Hytten har to badeværelser med et træbadekar, bruser og toilet. Hytten er opført i fyrretræ og har desuden minibar (mod betaling), radio, WiFi og TV.

terrace almhüttenchalet

4-personershytte med altan

Den store 4-personershytte, som er opført i fyrretræ, har en stor, lys stue med en pejs og et rummeligt køkken med et traditionelt brændekomfur. Hytten har to soveværelser, det ene med en stor dobbeltseng og en pejs og det andet med en stor dobbeltseng og walk-in-closet. Hytten har store panoramavinduer, en lille have, terrasse med udendørs badekar og altan samt vinkælder. Hytten har to badeværelser med træbadekar, bruser og toilet samt en infrarød sauna og almindelig sauna. I vil desuden finde minibar (mod betaling), radio, WiFi og TV i hytten.

Vi anbefaler
 • Kirketårnet Villach Parish: Det majestætiske Skt. Jakob-kirketårn i byen Villach er 94 m højt og er det højeste kirketårn i hele Kärnten. Bestig de 239 trappetrin i tårnet, og få en smuk udsigt over byen og alperne. Fra hotellet er der ca. 55 km til byen Villach.
 • Tscheppaschlucht Gorge Ferlach: Tag på vandreeventyr i området Tscheppaschlucht Gorge Ferlach. Her vil I finde meterhøje træer, knejsende klipper, sjældne plantearter og smukke vandfald samt hængebroer over floderne. Glæd jer til at se den imponerende natur i Tscheppaschlucht Gorge Ferlach, som ligger ca. 70 km fra hotellet.
 • Søen Ossiachersee: Kom på bådtur blandt bjerge, vandfald og naturreservater. I sejler rundt på søen Ossiachersee, som ligger ca. 40 km fra hotellet. I vil have mulighed for at nyde en kop kaffe eller en isdessert på båden, mens I sejler forbi den betagende natur.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: ca. 2 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Turistskat ca. kr. 15,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per 2-personershytte
Min. 2 personer og maks. 2 personer per 2-personershytte med altan
Min. 3 personer og maks. 4 personer per 3-personershytte
Min. 3 personer og maks. 4 personer per 4-personershytte med altan

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Das Almdorf ligger i det sydlige Østrig nærmere bestemt i byen Patergassen. Fra lufthavnen i Innsbruck er der ca. 350 km og fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.250 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice