Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Klassisk kroophold i Sdr. Omme

 • Miniferie
 • Sønder-Omme
Pris fra kr. 699,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo 2-3 dage på den traditionsrige Sdr. Omme Kro og Hotel inkl. morgenmad, kaffe og kage samt en 4-retters middag med ad libitum husets vin og øl

Hist hvor vejen slår en bugt... ja, der finder I landevejskroen Sdr. Omme Kro, som siden 1780 har været kongeligt priviligeret. Når roen indfinder sig i denne lille, sydjyske by, er det næsten som, at tiden et kort øjeblik er gået i stå. Kroen ligger med den idylliske Omme Å som nabo, og den danske natur er vitterligt lige uden for døren. Jeres ophold starter med kaffe og kage på ankomstdagen, og samme aften får I serveret en 4-retters middag inklusive ad libitum husets vin og øl. Tag et smut til Sønder Omme og de gode gamle dage med et traditionsrigt kroophold — mere dansk bliver det ikke!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Kaffe og kage ved ankomst (kl. 15.00 - 16.00)
 • 4-retters middag på ankomstdagen (kl. 18.00)
 • Ad libitum husets vin og øl under middagen
Sønder Omme og omegn

Sønder Omme er en naturskøn by, der er omringet af smukke hedelandskaber, plantager og marker. Der er dermed rig lejlighed til at nyde godt af den danske natur. I kan blandt andet prøve kræfter med lystfiskeri ved Omme Å, tage på opdagelse på naturstierne ved den jyske hede, og slå et smut forbi den lokale kirke, som i daglig tale kaldes 'Lange Maren'. Sdr. Omme Kro & Hotel er desuden det perfekte udgangspunkt for en lang række aktiviteter i nærområdet. 32 km fra kroen finder I eksempelvis den store Givskud Zoo og LEGOLAND® ligger kun 23 km væk. Desuden findes der adskillige golfbaner i området, og på Museumsgården Karensminde kan I lære mere om, hvordan et landbrug blev drevet i 1700- og 1800-tallet.

Sdr. Omme Kro & Hotel

 • Hotel
 • Sønder-Omme, Danmark
Hotel

Den traditionsrige, danske Sdr. Omme Kro & Hotel ligger i skønne omgivelser på den jyske hede. Kroen er omdrejningspunkt for lokalsamfundets mange højtider og fejringer og har siden 1780 været kongeligt priviligeret. Dermed blev kroen en del af det rige netværk af landevejskroer, der sikrede vejfarende en fredelig rejse rundt i det danske land. Et fredeligt ophold kan fås endnu den dag i dag! Hotellets beliggenhed inviterer til et par dage i fred og ro, tæt på den danske natur. I restauranten serverer 'kromutter og krofatter' solide retter, hvor de danske og lokale råvarer spiller hovedrollen. Er vejret til det, kan I nyde en drink på terrassen i kroens have, hvor der er udsigt til Omme Å.

 • +4
Læs mere
Doubleroom1

Dobbeltværelse

Størstedelen af kroens dobbeltværelser fremstår i traditionel kro-stil og har udkig til Omme Å. Værelserne har gratis WiFi, kabel-TV, skrivebord og stol samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Sdr. Omme Kro. Du indgår derfor direkte aftale med Sdr. Omme Kro. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 10 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:

Børn mellem 0-3 år: Overnatter gratis i forældres seng. Bemærk venligst, at tilbuddet dermed ikke inkluderer morgenmad, kage og 4-retters middag for børn i alderen 0-3 år

Børn mellem 4-10 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris. Bemærk venligst, at prisen for børn i alderen 4-10 år er for opredning og morgenmad og eksklusive kage og 4-retters middag

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Kroen råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr på maks. 20 kg kan medbringes for 500 DKK per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på kroen

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Sdr. Omme Kro & Hotel ligger tæt på blandt andet LEGOLAND®, Givskud Zoo og Omme Å. Der er lige knapt 100 km fra Århus og 260 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice