Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Julestemningen venter i Næstved

 • Miniferie
 • Næstved
Pris fra kr. 859,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Romantisk jule-getaway? Få 2 dage på det historiske Hotel Vinhuset i hjertet af Næstved inkl. morgenmad, 3-retters a la carte-middag og velkomstdrink

Bliv fortryllet af julemagien i Næstved på skønne Sydsjælland! Her kaster julelysene romantiske skær og varmer hvert et vinterkoldt hjerte. I bor på det charmerende Hotel Vinhuset midt i Næstved. I får serveret jeres 3-retters a la carte-middag i den historiske hotelrestaurant Vinhuskælderen, der daterer helt tilbage til 1400-tallet. Glæd jer til at nyde den søde juletid på en slentretur i den hyggelige købstad, og nyd et glas gløgg med æbleskiver til på en af byens mange caféer. Trænger I til at forsøde opholdet med endnu mere julestemning? Så besøg Lundegaardens julemarked. Rigtig glædelig jul!

Inklusive
 • 1 overnatning i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Vinhuset***
 • Morgenmad
 • 3-retters middag a la carte middag i hotellets restaurant Vinhuskælderen
 • Velkomstdrink
Næstved

Velkommen til Sydsjælland! I er havnet i Næstved, Sjællands femtestørste by, ved Susåens udløb. Næstved blev grundlagt i 1135 og var i middelalderen en vigtig købstad for Danmark. Byen har mange velbevarede bygninger fra middelalderen og byder i dag på et væld af hyggelige butikker og caféer. Jeres hotel ligger blot et par minutters gang fra Axeltorv, byens hjerte, hvor I blandt andet kan beundre den berømte statue 'Slattenpatten' af Bjørn Nørgaard.

Der er også masser af muligheder for nyde det frostklare vintervejr med lange gåture i området. Besøg Herlufsholmskoven eller det smukke Gavnø Slot med den imponerende blomsterpark. Når vejret tillader det, kan I fra Munkebakkens udsigtstårn på en klar dag se hele Næstved og Karrebæksminde. Munkebakken er også hjemsted for Jens Andersens bronzeskulpturerer af de 7 munke, som fortæller hver sin historie. Sidst men ikke mindst må I ikke gå glip af de to middelalderkirker Sct. Mortens Kirke og Sct. Peders Kirke med deres smukke kirkerum.

Hotel Vinhuset

 • Hotel
 • Næstved, Danmark

Det smukke Hotel Vinhuset ligger midt i Næstveds gamle bydel og få skridt fra byens torv, Axeltorv. Hotellet har eksisteret siden 1778 og gennemgik en omfattende renovering for få år siden, så I er sikret et ophold i charmerende og moderne omgivelser. Hotellet har to restauranter, Bytinget og Vinhuskælderen, der ligger i 600 år gamle lokaler og oser af middelalderlig atmosfære. her spiser I jeres inkluderede morgenmad og middag. Hotel Vinhuset bidrager desuden til et bæredygtigt miljø samt nedbringe CO2-udledningen ved at bruge miljøvenlige rengøringsmidler og affaldssortering.

 • +3
Læs mere
room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er indrettet i art deco-stil og udstyret med to sammenstillede enkeltsenge eller en halvandenmandsseng. Værelset har eget badeværelse med toilet samt skrivebord og TV.

Jul i Næstved

Næstved er en spændende dansk by, som byder på lige dele middelalderhistorie og samtidskunst samt naturskønne omgivelser. Og så er byen fuld af julestemning i november og december måned. Glæd jer til at se julelysene i centrum og til at nyde et glas gløgg, mens I slentrer henad bykernens brostensbelagte gader.

Julemarked på Herregården Lundegaard:

 • Besøg det hyggelige julemarked i Holmegaard i weekenden den 25.-­26. november 2017. Her finder I et imponerende udvalg af juledekorationer, nisser, træfigurer, keramik, håndværk og meget mere — så I er helt klar til at fejre den søde juletid. Markedet holdes i herregårdens gamle stald og lade, hvilket sætter prikken over i'et på julestemningen. Markedet er åbent mellem kl. 10.00 og kl. 17.00 og er en pragtfuld oplevelse for enhver, hvis hjerte brænder for den kærlige højtid. Her kan I desuden finde årets juletræ, købe gløgg og spise æbleskiver.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Vinhuset. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Vinhuset. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

ugyldig

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe små hunde for 200 DKK per hund per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Der er gratis offentlig parkering nær hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Opholdet omfatter morgenmad og 3-retters a la carte-middag ekskl. drikkevarer i hotelrestauranten Vinhuskælderen

Sted

Hotel Vinhuset ligger på Sydsjælland midt i Næstveds gamle bydel få skridt fra Axeltorv og ca. 10 minutters gang fra Næstved Station. Ankommer I i bil, tager turen lige over en time fra København (ca. 95 km) og omkring 3 timer fra Aarhus (ca. 250 km).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice