Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Kurbad & lejebil i italiensk perle

 • Wellness
 • Viterbo
Pris fra kr. 2.459,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5 eller 7 overnatninger på 4* hotel i Viterbo inkl. morgenmad, lejebil, adgang til termisk kurbad, velkomstdrink samt fly tur-retur

Tag på wellness-ferie i den skjulte, italienske perle Viterbo. Byen ligger i Lazio-regionen ca. 80 km fra Rom og betager sine besøgende med smukt dekorerede kirker, paladser og torve. Morgenmaden nyder I på det 4-stjernede Hotel Mini Palace, og med jeres lejebil venter en verden af frihed lige uden for hoteldøren! Blandt andet skal I besøge de termiske kurbade, Terme dei Papi, hvis varme kilder siges at have postitiv effekt på helbredet. Skvulp rundt i det 2000 m² store varme bassin ligesom fortidens paver og store personligheder gjorde for flere hundrede år siden. En afslappende ferie fyldt med det bedste fra Italien, afstressende kurbad og frihed med jeres lejebil!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra Hamborg/København/Billund til Rom og fra Rom til Hamborg/København/Billund
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • 1 dags adgang til kurbadet Terme dei Papi
Charmerende Viterbo og omegn

Tag på en tur til fortiden, og bliv suget ind i byens smalle gader og besøg da storslåede pladser. Centrum af Viterbo er en af de bedst bevarede middelalderbydele i Italien. I Viterbo kan I selvfølgelig også nyde det storslåede, og aldrig skuffende, italienske køkken og den lokale vin. Med jeres lejebil er det nemt at tage på dagsture rundt i området. Tag for eksempel til den fredsommelige 'døende by', Civita di Bagnoregio, eller den henrivende have Vignanello fra begyndelsen af det 17. århundrede. Viterbo og omegn venter på at blive udforsket!

Hotel Mini Palace

 • Hotel
 • Viterbo, Italien
Lobby1

Hotel Mini Palace ligger i centrum af Vinterbo tæt på Porta Romana og ved siden af Tuscia universitetet. Hotellet er indrettet i glamourøs stil med blanke træ- og stengulve, bløde sofaer, ægte tæpper og overdådig kunst. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet, og i restauranten kan I nyde en morgenbuffet. Hotellet ligger ca. 1 km fra kurbadet Terme dei Papi.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er udstyret med en dobbeltseng, TV, minibar, aircondition, telefon og badeværelse med bruser. Værelset har endvidere egen altan.

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Det komfortable enkeltværelse er indrettet i cremede farver og er udstyret med en dobbeltseng, egen altan, TV, minibar, aircondition, telefon og badeværelse med bruser.

3-personersværelse

3 voksne per værelse

De rummelige 3-personersværelser har en dobbeltseng og en enkeltseng. Værelserne er udstyret med skrivebord, TV, minibar, aircondition, telefon og badeværelse med bruser. Fra værelset kan I gå ud på jeres egen altan.

4-personersværelse

2 voksne per værelse

De 25 m² store 4-personersværelser har en dobbeltseng og en sovesofa. Der findes endvidere egen altan, skrivebord, aircondition, TV, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer.

TravelBird anbefaler
 • Civita di Bagnoregio: Ca. 30 km fra Viterbo ligger den charmerende bjergby Civita di Bagnoregio, som blev grundlagt af etruskerne for omkring 2500 år siden. Placeret på en bakke får I herfra en spektakulær udsigt over det lokale område og Tiberens dal. Glem ikke at strejfe rundt i byens smalle gader, og nyd den fredelige atmosfære.
 • De varme kilder i Bagnaccio: Hvis I ikke har fået nok af varme kilder og velvære i Terme dei Papi, så søg mod Bagnaccio. Kilderne finder I ca. 7 km fra hotellet og ligger placeret i det åbne, rustikke landskab. Både lokale og eventyrlystne turister tiltrækkes til Bagnaccios varme kilder. Tag et håndklæde under armen, og slap af i bassiner, der er udformet af hvidt ler!
 • Rom: Som kontrast til Viterbos fredelige atmosfære, kan I tage en dagstur til evigt summende og spændende Rom. Ca. 80 km fra hotellet finder I Italiens smukke hovedstad, som aldrig skuffer!
Terme dei Papi

Under jeres ophold skal I besøge de termiske bade Terme dei Papi, som siden oldtiden har været kendt for sin gavnlige indvirkning på helbredet. Terme dei Papis monumentale, termiske pool på over 2.000 m² fyldes af op til 40 grader varmt vand fra Bullicame-kilden. Vandet fra kilderne er rigt på svovlholdige salte, calciumbikarbonat samt magnesium og har i flere århundreder været værdsat for dets terapeutiske egenskaber. I andre bassiner bobler sjældne former for mudder — den ene er den grå lavamudder, og den anden en hvid mudder, der anvendes til ansigtsbehandlinger. Det termiske mudder siges at gøre huden babyblød! I får adgang til Termi dei Papi 1 dag og kurbadet ligger ca. 5 km fra hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 9 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 person per Enkeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år per 4-personersværelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 5 € per dag (betales på hotellet)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I kører i jeres lejebil fra lufthavnen til hotellet. Fra Rom-Ciampino Lufthavnen er der ca. 96 km til hotellet og fra Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavnen ca. 87 km

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Terme dei Papi

I kan benytte jeres adgangsbillet til Terme dei Papi på en valgfri dag under jeres ophold (bemærk dog at kurbadet er lukket på tirsdage). I vil modtage jeres værdibevis på hotellet ved indtjekning.

Åbningstider Terme dei Papi:
Mandag kl. 09.00 - 19.00
Tirsdag Lukket
Onsdag til fredag kl. 09.00 - 19.00
Lørdag kl. 09.00 - 01.00
Søndag kl. 09.00 - 19.00

Fra 17. maj 2018 holder Terme dei Papi åbent til kl. 20.00 (lørdage forstsat til kl. 01.00)

Særskilte kurbehandlinger skal bestilles direkte hos Terme dei Papi
Kurbadet kræver at man medbringer badetøj, tøfler og badekåbe

Børn

Bemærk venligst at børn under 16 år kun har adgang til den store termiske pool og ikke andre faciliteter på Terme dei Papi

Sted

Fra Rom-Ciampino Lufthavn er der ca. 96 km til hotellet og fra Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn ca. 87 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice