Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Golf og livsnyderi i italienske Piemonte

 • Solferie
 • 2, 4, 5 eller 7 overnatninger
Pris fra kr. 1.129,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kombinér golf og italiensk charme i 3, 5, 6 eller 8 dage på Villa Carolina Resort i Piemonte inkl. morgenmad, 1 flaske vin og rabat på green fees

I de grønne bakker i Monferrato i Piemonte åbner en port sig ind til en lang aveny afskærmet af gamle kastanjetræer. For enden af vejen finder I Villa Carolina Resort, der charmerer de fleste med sine magiske farver og romantiske karisma. Fra jeres værelse kan I gå direkte ud til hele to 18-huls baner, som er skabt I perfekt harmoni mellem landskab og udfordrende golfspil. At spille golf i en hundrede år gammel park, med den betagende natur som kulisse, er noget helt specielt! Men en golfferie i Piemonte byder også masser af kulturoplevelser, afslapning og glimrende mad og vin. Velkommen til Piemonte, hvor golf går hånd i hånd med livsnyderi!

Inklusive
 • 2, 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne og 1 baby 0-2 år) på Villa Carolina Resort
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension)
 • 30% rabat på greenfee på hverdage
 • 20% rabat på greenfee i weekender
 • 1 flaske vin på værelset
 • Parkering
Tilvalg
 • Greenfee til 18 huller (på mandage - torsdage)
 • Greenfee til 18 huller (på fredage - søndage)
 • Greenfee til 9 huller (på mandage - torsdage)
 • Greenfee til 9 huller (på fredage - søndage)
 • Leje af golfbil (1 dag)
Capriata d'Orba og omegn

I den lille by Castelletto d'Orba, med mindre end 2000 indbyggere, hersker der fred, idyl og ro. Byen ligger i regionen Piemonte, der hovedsageligt er kendt for sit landbrug og dyrkning af vin. I området produceres berømte vine som Barbera og Barolo. De omkringliggende områder inviterer til en stor mængde udflugter og aktiviteter som for eksempel vinsmagninger, besøg hos kunsthåndværkere, guidede ture til middelalderslotte samt vandringer eller cykelture rundt i de mange dale. Piemonte-regionen er også kendt for sine helbredende termiske bade, hvor den gamle kurby og spa Acqui Terme, der ligger ca. 26 km fra hotellet, er blandt de mest kendte.

Villa Carolina Resort

 • Hotel
 • Province of Alessandria, Italien
Villa Carolina Golf Resort / outside 1

Omgivet af grønne golfbaner og idylliske farvede huse finder I Villa Carolina Resort. Med karakteristika for en typisk gammel Piemonte-landsby består Villa Carolina Resort af 39 komfortable værelser og er samtidig del af Villa Carolina Golf Club. Golfspillere kan spille 36 huller fordelt på de to 18-hulsbaner Paradiso og Marchesa, men der er også tænkt på ikke-golfspillere. På resortet findes der blandt andet både spa- og wellnesscenter, fitnesscenter samt tennisbaner (alle mod gebyr). 1,5 km fra hotellet findes der en tilhørende udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Morgenmaden serveres på verandaen, og i l'American Bar kan I bestille og nyde en drink på terrassen. Massimo Mentasti, som modtog en Michelin-stjerne i 2014, er chefkok i gourmetrestauranten St. George og serverer retter inspireret fra Piemonte-regionen.

 • +4
Læs mere
Villa Carolina Golf Resort / bedroom

Dobbeltværelse

De moderne dobbeltværelser er ca. 20 m² store og er indrettet med klinkegulve i cremede farver. På værelset finder I en dobbeltseng, aircondition, minibar, fladskærms-TV, skrivebord, værdiboks, gratis WiFi og udkig til den omkringliggende have samt golfbanerne. Badeværelserne er ligeledes moderne indrettet med lyse klinker og bruser, bidet, hårtørrer samt toiletartikler.

Villa Carolina Golf Club

Med mere end 150 golfbaner fordelt over hele landet er golf en meget populær sport i Italien. På Villa Carolina Golf Club finder I et af de få steder, hvor der findes hele to 18-huls baner — La Marchesa og Paradise. Klubben er placeret i nyrenoverede staldbygninger og har opbevaringsskabe, en butik og indendørs træningsområde.

Som gæster på Villa Carolina Resort får I 30% rabat på greenfees på hverdage og 20% rabat på greenfees i weekender (rabatten er allerede inkluderet i de oplyste priser). I har mulighed for at tilkøbe greenfees i bookingprocessen eller på Villa Carolina Golf Club. 1 dags leje af golfbil kan også tilkøbes i bookingprocessen.

 • La Marchesa: Banen består af 18 huller (par 72) fordelt på 110 hektar over en rute på alt 6274 meter. Banen er designet af Cornish & Silva Inc. Golfcourse Architect og byder på både udfordrende og sjove huller spredt ud over et fladt og åbent område.
 • Paradise: Denne bane er ligeledes på 18 huller (par 72) fordelt på 6075 meter. Banen, som er designet af Graham Cooke, er teknisk udfordrende og kræver stor præcision.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Greenfees (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Villa Carolina Golf Resort. Du indgår derfor direkte aftale med Villa Carolina Golf Resort. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 3-12 år: får 50% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 20 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Tilbuddet er inklusive morgenmad. I bookingprocessen er det muligt at tilkøbe halvpension (ekskl. drikkevarer)

Golfudstyr

Det er muligt at leje af golfudstyr for 15 € per person per dag (betales på hotellet)

Priser for greenfees

18 hullers greenfee
Hverdage (mandag - torsdag): 30 €
Weekender (fredag - søndag): 60 €

9 hullers greenfee
Hverdage (mandag - torsdag): 20 €
Weekender (fredag - søndag): 35 €

Sted

Villa Carolina Resort ligger lige under 1400 km fra den dansk-tyske grænse i Flensborg. Fra København er der ca. 1550 km med færgen over Gedser-Rostock. Hotellet ligger 110 km fra Milano.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice