Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Minder for livet: Fortryllende Færøerne

 • Miniferie
 • Thorshavn
Pris fra kr. 6.259,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kultur- og naturoplevelser for livet på Færøerne: 4 nætter på Hotel Streym i Thorshavn med morgenmad, guidet tur til Vågø (Vágar) og fly fra København

Både Lonely Planet og National Geographic har udpeget Færøerne som et af verdens bedste rejsemål. På denne unikke ferie oplever I den nordatlantiske øgruppes uberørte natur og fascinerende kultur — indlogeret i hjertet af Thorshavn. I får desuden lov til at træde i vikingernes fodspor på jeres inkluderede udflugt til Vågø, (Vágar på færøsk), når I besøger øens historiske landsby Sandavág og berømte landsbykirke Miðvág. Frisk havluft, maleriske vandreture, mytiske stenskove og et rigt fugleliv karakteriserer landet, hvis imødekommende lokalbefolkning sætter prikken over i'et. Vælkomin til Føroyar!

Inklusive
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Streym*** (eller tilsvarende)
 • Morgenmad
 • Guidet udflugt til Vågø (Vágar) inkl. transport
 • Fly tur-retur fra København til Thorshavn
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Udflugt til Østerø (Eysturoy) inkl. guide og transport
Færøerne

Færøerne er et helt fantastisk sted! Den første bosættelse på øerne fandt sted omkring år 625, da irske munke slog sig ned og levede som eneboere her, hvorfor den færøske historie og kultur er helt unik. Besøg for eksempel Magnuskatedralen i Kirkjubø, Nordens Hus eller Nationalmuseet, hvor I kan lære meget mere om færingerne.

Dette lille land i det nordlige Atlanterhav, som har flere får end mennesker, består af 18 øer, som er præget af en vild og uspoleret natur med et rigt fugleliv. Den største ø er Streymoy, som huser hovedstaden, Tórshavn. I den nordlige del af Streymoy kan I opleve fantastiske vandfald og 800 meter høje klipper, som falder lodret ned i havet.

Færøerne er desuden kendt for ekstraordinære vejrfænomener, og er I heldige, kan I opleve det spektakulære nordlys i vintermånederne. Vejret på Færøerne er overraskende mildt på grund af Golfstrømmen, men også meget omskifteligt, og det siges, at man kan opleve alle fire årstider på én dag.

Glæd jer til at møde vores nordiske slægtninge og deres pragtfulde nation!

Hotel Streym

 • Hotel
 • Thorshavn, Færøerne
Exterior

Det hyggelige hotel ligger centralt i Thorshavn omkring 350 meter fra færgeterminalen og ca. 500 meter fra hovestadens historiske gamle bydel. Vil I gå langs havet, finder I en smuk sandstrand ca. 15 minutters gang fra hotellet. I får serveret morgenmad hver dag, og ved siden af morgenmadsrestauranten finder I behagelige sofagrupper, hvor I kan se TV og nyde gratis kaffe.

 • +-4
Læs mere
Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det lyse og rummelige dobbeltværelse har eget badeværelse og gulvvarme samt satellit-TV, skrivebord og siddehjørne. Værelset er indrettet med dobbeltseng eller 2 sammenstillede enkeltsenge.

Thorshavn

I bor i hjertet af Færøernes smukke, lille hovedstad Thorshavn på Færøernes største ø Streymoy. Byen oplevelses bedst til fods. Her er et par anbefalinger til jeres sightseeing:

 • Læg mærke til bybilledet i verdens mindste hovedstad! Thorshavn er nemlig kendt for sit idylliske gamle område, Tinganes, der bugner af bjælkehytter, røde træhuse og græsklædte bakker.
 • Glæd jer til at gå på opdagelse i de mange specialbutikker med lokale specialiteter og produkter, slentre nedad Niels Finsens gøta, og besøge Nordic House Cultural Center, som byder på kulturelle oplevelser som teater, dans og musikforestillinger i moderne rammer.
 • H. N. Jacobsens boghandel: En fredet, historisk 3-vinget bygning, som I absolut ikke må gå slip af. Den blev bygget i 1860 og var da et gymnasium, og siden 1918 har den været en elsket boghandel.
 • Skansin - bygget i 1580 af Magnus Heinason, en lokal helt, for at beskytte Færøernes handel mod pirater. Det historiske fort er blevet genopbygget flere gange og nåede sin nuværende form i 1780.
Inkluderet udflugt til Vågø (Vágar)

Inkluderet i jeres ophold er denne spændende, guidede udflugt til øen Vågø. I kører langs kysten til Leynar landsby og gennem den moderne, knap 5 km lange tunnel til Vágar, som øen kaldes på modersmål. Her vil I besøge den berømte bygd Sandavágur (Strandbugten) og landsbykirken, Miðvág. Sandavágur blev grundlagt i vikingetiden. Her kan I se en runesten fra det 13. århundrede og beundre kommunens historiske bygninger. Glæd jer også til at nyde den fantastiske udsigt over Mykines (Myggenæs på dansk), Færøernes vestligste ø. I bliver kørt tilbage til Thorshavn ad betagende bjergveje. Udflugten finder sted på rejsens 2. dag og varer ca. 4 timer. Inkl. guide og entre.

Valgfri udflugt til Eysturoy (tilkøbes i bookingprocessen):

I kører mod nord over broen til øen Eysturoy. Her vil I rejse langs øens vestlige kyst og besøge landsbyen Eiði, som ligger ved foden af Slogan, det højeste fjeld på Færøerne. Herfra fortsætter I til den historiske by Gjógv. Læg mærke til landskabet, og se om I kan spotte de smukke lunder, som landet er så berømt for. På vej til Gjógv vil I også kunne passere Funningur, stedet hvor vikingene først slog sig ned. Udflugten finder sted på rejsens 3. dag og varer ca. 4 timer. Inkl. guide og entre.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet mod gebyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Der afgår offentlige busser fra lufthavnen til Thorshavn. I kan også tage en airport taxi - bestilles dette på forhånd koster det ca. 200 DKK per person. Køreturen tager ca. 45 minutter

Hotel

I bliver indlogeret på Hotel Streym eller et af følgende hoteller af tilsvarende standard:
- Hotel Hafnia
- Hotel Tórshavn
- Hotel Føroyar
- Hotel Havn

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i centrum af Thorshavn omkring 350 meter fra færgeterminalen og ca. 500 meter fra hovestadens historiske gamle bydel. Fra lufthavnen går der både shuttlebus og taxa til Thorshavn, hvilket tager omkring 45 minutter (ca. 50 km).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice