Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Skræmmende tidsrejse i Hamburg Dungeon!

 • Storbyferie
 • Hamborg
Pris fra kr. 439,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 4 dage i Hamborg på Park Hotel Hamburg Arena inkl. morgenmad & en dag med skræmmende sjov hos Hamburg Dungeon

Kan vi friste med en lidt anderledes oplevelse på jeres næste ferie? Velkommen til skræmmende Hamburg Dungeon — føl hjertet slå et ekstra slag, og mærk at I er i live! Med 11 shows, rigtige skuespillere og 600 års grusom historie fra Hamborg vil I få en oplevelse, der både får jer til at grine og skrige! I overnatter på Park Hotel Hamburg Arena og starter dagen med hotellets morgenmad. Få en uforglemmelig dag, og gør jer klar til en skræmmende sjov ferie!

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse eller familieværelse (maks. 4 voksne) på Park Hotel Hamburg Arena***
 • 1x adgangsbillet til Hamburg Dungeon per person per ophold
 • Morgenmad
 • Turistskat
Hamburg Dungeon

Levende underholdning, over 600 års historie fra Hamborg og skræmmende sjov venter jer i Hamburg Dungeon i pakhusområdet i Speicherstadt. Professionelle aktører, filmklare kulisser og integrerede special-effekter giver historiske begivenheder liv og bliver pludselig til virkelighed! Mød den hovedløse pirat Klaus Störtebeker, lær om plyndringerne under den store ildebrand i 1842 og hør om den dødbringende pest samt det skræmmende torturkammer. På denne rundtur kommer I gennem 11 levede shows med skuespillere og 2 forlystelser — oplev for eksempel det historiske fangehul, og bliv en del af banden, der smugler stjålne varer og flygter i båd. På turen kommer I gennem Hamborgs mørke korridorer, labyrinten, hospitalet og I vil blive forhørt inden I bliver hængt... sådan næsten da! For tør I tage springet? Hængningen består af en spændende oplevelse, som er hurtigere end tyngdekraften og den ultimative ende på jeres Dungeon-rejse. Det 8 m fritfalds-tårn sender jer ned med 9,8 m per sek. og så i mørke!

Park Hotel Hamburg Arena

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
lobby

I distriktet Stellingen i Hamborg ligger det elegante Park Hotel Hamburg Arena. Hotellet har en restaurant, der serverer regionale og internationale retter samt en bar. Det er i restauranten, at I vil få serveret jeres morgenmad. Yderligere er det muligt at benytte hotellets sauna.

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

I de elegante dobbeltværelser får I masser af naturligt lys fra de store vinduer. Værelserne er indrettet med en komfortabel dobbeltseng, værdiboks, minibar (mod gebyr) og TV. Badeværelserne har enten bruser eller badekar og hårtørrer.

family room

Familieværelse

Familieværelserne er elegant indrettet med en dobbeltseng, værdiboks, minibar (mod gebyr) og TV. Derudover er der en sovesofa, så fire personer kan overnatte på ét værelse. Værelset har eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Hamborg - Nordens perle

Uanset om I er til musicals, shopping, kultur eller kulinariske specialiteter tilbyder Hamburg noget for alle! Blandt de mange spændende seværdigheder må I ikke gå glip af havnen, rådhuspladsen med den tilstødende Jungfernstieg-promenade og det imponerende Speicherstadt. For kulturelskerne tilbyder Hamborg et bredt udvalg af museer i verdensklasse, udstillinger og koncerter med verdensberømte musikere. Hamborg er også et sandt shoppingparadis, hvor I kan finde alt fra de seneste trends til lokalt håndværk. Vil I gerne ud og opleve Hamborgs natteliv, er distrikterne Schanzenviertel og St. Pauli måske noget for jer - her sover byen aldrig! Kom til Hamborg, og oplev alt det byen kan tilbyde jer!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Park Hotel Hamburg Arena. Du indgår derfor direkte aftale med Park Hotel Hamburg Arena. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 4 personer per Familieværelse

Børnerabat

Familieværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Børn mellem 6-11 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Familieværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 3 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 6-11 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 12 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Billet til Hamburg Dungeon

Efter I har foretaget bookingen, modtager I billetten til Hamburg Dungeon per e-mail. Billetten skal udskrives og medbringes som adgangsbevis

Sted

Den nærmeste togstation ligger 1,2 km fra hotellet, og det nærmeste busstoppested ligger kun 120 m fra hotellet. Til Hamborg centrum er der ca. 7 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice