Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Lejebil og lokal vin på frodige Sicilien

 • Solferie
 • 5, 7 eller 10 overnatninger
Pris fra kr. 3.039,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sicilien: 5, 7 eller 10 overnatninger på Hotel La Terra dei Sogni med morgenmad, en flaske lokal vin, cykelleje, lejebil og fly tur-retur

Sicilien er Middelhavets perle og har sin helt egen charme, som ikke kan opleves andre steder i Italien. Sol, strand og delikat mad er Siciliens specialer, men øen byder også på skjulte skatte blandt historiske teatre, farverige byer og storslået vulkanlandskab. Med et ophold på hotel La Terra dei Sogni kan I slappe af ved poolen, skåle med hinanden i lokal vin eller tage på cykeltur i nærområdet. I flyver fra København eller Hamborg og har en lejebil til rådighed, så I selv kan sætte tempoet på jeres ophold i det sicilianske.

Inklusive
 • Hotel La Terra dei Sogni: 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Med morgenmad: (mulighed for opgradering til halvpension)
 • Fly fra Hamborg, København til Catania tur-retur
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • Gratis parkering
 • Klassisk italiensk aperitif
 • Besøg til planteskolen Bonaccorso Plants
 • Cykelleje under hele opholdet
 • 1 flaske vin (Nero d'Avola eller Etna Rosso DOC)
 • En let frokostanretning - vælg mellem Pasta alla Norma, en blandet salat eller tallerken med oste og pølser (kun tilgængelig ved mere end 7 nætter)
 • Adgang til hotellets udendørs swimmingpool
 • Sen check-ud til kl. 22.00 (afhængigt af tilgængelighed)
Tilvalg
 • Halvdagsudflugt i jeep til vulkanen Etna fra kl. 9.00-14.00
 • Middag med 3-retters á la carte-menu og dessert
 • Middag med 2-retters á la carte-menu og dessert
Sicilien

Lige ud for "tåen" af den italienske "støvle" finder I Italiens perle og Middelhavets største ø: Smukke Sicilien. Øen har en fascinerende historie, som går tilbage til oldtidens Grækenland og romertiden, og I kan flere steder på øen finde antikke teatre og templer. Tag hinanden i hånden, og nyd en slentretur under oliventræer på den lokale planteskole ved hotellet, Bonaccorso Plants, som byder på et væld af velduftende blomster. Snup lejebilen, og kør en tur til den historiske havneby Catania. Her kan I se byens smukke, gamle katedral og smage på friskfanget fisk på en af byens lokale fiskerestauranter. I må heller ikke gå glip af en tur ud i Siciliens fantastisk varierende natur, som byder på smukke sandstrande til den ene side og frodige vinmarker og imponerende bjerglandskab til den anden.

Hotel La Terra dei Sogni

 • Hotel
 • Province of Catania, Italien
Hotel 2

Det romantiske hotel La Terra dei Sogni ligger på øens nordøstlige spids i et naturskønt område med udsigt over Mount Etna tæt ved det Ioniske Hav. Hotellet er indrettet i siciliansk stil, og der er udendørs swimmingpool samt en hyggelig restaurant og bar, hvor I kan smage på lokale vine. Tag på tur i omgivelserne omkring hotellet, som byder på appelsinplantager, vinmarker og bjerglandskab.

 • +2
Læs mere
double room

Standard dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Standard dobbeltværelserne er 15 m² store og indrettet enkelt i siciliansk stil. På værelserne har I en dobbeltseng, TV, værdiboks, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

superior room

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets superior dobbeltværelser indeholder en dobbeltseng, TV, værdiboks, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne er 16 m² store, og I har desuden gratis WiFi og en lille terrasse eller balkon med udsigt til havet eller vulkanen Etna, hvor I kan nyde den sicilianske sol.

Start lejebilen og kør til
 • Messina: Byen ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, og til den hyggelige havneby er der 65 km. Messina ligger lige ud for det italienske fastland og er Siciliens tredje største by. Byen byder på en smuk domkirke, Orione-springvandet og kirken Santissima Annuziata dei Catalani.
 • Siracusa: Besøg den charmerende by Siracusa, som ligger ca. 100 km syd for hotellet. Her vil I kunne opleve den gamle bydel Ortiga, hvor I gennem de brostensbelagte gader kan se store paladser og elegante facader. Byen er også en arkæologisk perle, og her kan I på museet Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi se genstande fra stenalderen til den byzantinske tid.
 • Ragusa: Se den enestående barokby, som ligger ca. 145 km fra hotellet i det sydligste Sicilien. Ragusa byder på imponerende arkitektur, god italiensk mad og en afslappende stemning i bybilledet. Byen er kommet på UNESCOs verdensarvsliste, da byen blev genopbygget i et specielt barokudtryk efter et jordskælv i det 17. århundrede.
Halvdagstur til vulkanen Etna

Tag med på en spændende halvdagstur i jeep til Mount Etna. Vulkanen er med sine 3300 meter Europas højeste, og alene siden år 2000 har Etna været i udbrud 4 gange. Området omkring vulkanen er smukt og frodigt, og I er garanteret en dejlig udflugt blandt grønne vinmarker og et storslået bjerglandskab. I bliver samlet op på hotellet kl. 9.00, og det første stop på udflugten er ved Monti Silvestri, som er to store og imponerende kratere. Herefter skal I på en lille vandretur til den hesteskoformede dal Bove, som er skabt under Etnas udbrud. Inden den inkluderede frokost på turen besøger I også en af de interessante lavagrotter. Efter frokosten går turen tilbage mod hotellet, og I er hjemme igen ca. kl. 14.00. Udflugten er valgfri og kan tilkøbes i bookingprocessen.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Nissan Micra, VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi dig at tage kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Standard dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.223,- - kr. 3.311,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Valgfrie middage

I bookingprocessen er det muligt at tilkøbe en middag med 2-retters á la carte-menu og dessert eller 3-retters á la carte-menu og dessert. Middagen serveres i hotellets restaurant og er ekskl. drikkevarer

Forplejning

Halvpensionen kan tilkøbes i bookingprocessen og omfatter morgenmad samt en 2-retters middag ekskl. drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Under flyrejsen kan der forekomme en mellemlanding, og flytiderne kan ses i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i området Fiumefreddo di Sicilia ved Siciliens nordøstlige kyst, ca. 40 kilometer fra byen Catania og ca. 60 kilometer fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice