• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse i det sydlige Portugal 2018

 • Rundrejse
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Portugal
Pris fra kr. 4.689,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Oplev det sydlige Portugal i egen lejebil i 7 eller 10 overnatninger inklusive morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Portugal er et land velsignet med fremragende sandstrande, en fabelagtig kystlinje, farverige byer, et fortræffeligt klima, glimrende mad og en lokal livsglæde, der smitter ... Det er svært ikke at blive forelsket i Portugal! Under denne rundrejse er der rig mulighed for både at kombinere kultur og storby med strand og natur. I jeres lejebil kører I fra den måske smukkeste hovedstad i verden, Lissabon, sydpå til den afslappede surfer-by Lagos i Algarve-regionen. Herefter drager I tilbage mod nord, hvor I skal bo i den charmerende og historiske by Évora. Gør jer klar til en alsidig rejse til Portugal, hvor frihed og et klima, der næsten aldrig svigter, er i højsædet!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 eller 10 overnatninger:
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Travel Park Lisboa*** i Lissabon
 • 3 eller 4 overnatninger i ferielejlighed på Vilabranca*** i Lagos
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Dom Fernando*** i Évora
 • Morgenmad
 • Fly fra København eller Hamborg til Lissabon
 • Håndbagage
 • Lejebil (Mitsubishi Colt, Renault Clio, Renault Clio eller tilsvarende)
 • Parkering ved hotellerne i Lagos og Évora
 1. Dag 1 & 2: Levende Lissabon

  Efter ankomst til lufthavnen i Lissabon henter I jeres lejebil og kører til den portugisiske hovedstad, som er lige så alsidig som landet selv. Besøg Castelo de São Jorge, og indtag den storslåede udsigt over byen. Derefter kan I vandre gennem den ældste bydel, Alfama, som ligger ved foden af ​​slottet og er en labyrint af snoede gyder. Vest for Alfama finder I bydelen Baixa, som byder på nogle af byens bedste shoppinggader, herunder Rua Augusta. Det er også i Baixa, at I finder det imponerende, firkantede handelstorv, Praça do Comércio, der ligger direkte ud til floden Tagus. Er I til sol og afslapning, og kan I ikke vente med at tage til stranden? Så overvej at tag til Cascais, som er en travl kystby med dejlige strande ca. 31 km fra hovedstaden. Når I har nydt en servering med grillede sardiner eller en traditionel fiskegryderet, er det tid til at sætte kurs mod Bairro Alto. I denne historiske forstad er der virkelig hyggeligt — især efter solnedgang. Her samles folk omkring vintønder til samtaler om livet, og i de små caféer bliver der danset til levende musik.

  På dag 3 lægger I Lissabon bag jer og kører til Lagos i Algarve-regionen. Har I booket 10 overnatninger, så tilbringer I en ekstra nat i Lissabon og forlader byen på dag 4.

  Hotel Travel Park Lisboa -> Vilabranca 304.2 km

  Hotel Travel Park Lisbon

  443 Anmeldelser
  • Hotel
  • Lissabon, Portugal

  Hotel Travel Park Lisboa ligger kun 100 meter fra metrostationen Anjos, og fra hotellet er der ca. 750 m ind til centrum af Lissabon. Hotellet er indrettet i varme farver med stengulve og masser af detaljer. I hotelrestauranten serveres der morgenmad, og I finder også en stor udendørs terrasse, hvor I kan sidde enten i solen eller i skyggen af de store parasoller. I hotellets art deco-inspirerede bar kan I købe både drinks og snacks.

  Læs mere
  • +4
 2. Dag 3 - 5: Mod stranden i Lagos

  Efter et par dage i Lissabon er det nu tid til at nyde solen, havet og naturen. I bor i Algarve-regionen, hvis vuer er et postkort værdigt. Her er høje klipper, idylliske bugter og azurblåt hav — med andre ord, alt hvad man ønsker at se på sin ferie! Udforsk kyststrækningen og opdag Portugals smukke natur ... Et must er de kæmpe klippeformationer i Ponta da Piedade ca. 1,5 km fra jeres hotel. Hvad I absolut ikke må springe over, er en bådtur fra havnen. Fra havet bliver I vidner til de tårnhøje klipper, der med tiden er blevet udhulet og formet til naturlige tunneler og skjulte huler. Formationerne af de gyldne sandstensklipper står stærkt i kontrast til det dybe, turkisblå hav, hvor I på en god dag kan se definer svømme rundt! Også stranden Praia dos Tres Irmãos, som ligger ca. 30 km fra hotellet, er et besøg værd. I jeres base, Lagos, er der et fantastisk udvalg af barer, restauranter og butikker, og der eksisterer en bohemisk atmosfære.

  På dag 6 kører I mod nord til den historiske by Évora. Har I booket 10 overnatninger? Så bliver I en dag længere i Lagos og rejser mod Évora på dag 8.

  Vilabranca -> Hotel Dom Fernando 248.4 km

  Vilabranca

  11 Anmeldelser
  • Apartment
  • Lagos, Portugal

  Lejlighedskomplekset Vilabranca ligger ca. 1 km fra stranden i Lagos. I kan vælge at hoppe på den gratis shuttlebus til stranden eller slappe af ved en af de to udendørs swimmingpools. Ved poolområdet finder I også et udendørs billardbord og liggestole. I den rustikke poolbar kan I købe snacks og forfriskninger.

  Læs mere
  • +3
 3. Dag 6 & 7: Middelalderlige Évora

  Så er det blevet tid til en dosis historie og kultur! Den middelalderlige perle, Évora, er hovedstaden i Alentejo-regionen. Byen inviterer jer ind i sine karakterisktiske gader, hvor hvidkalkede bygninger med sennepsgule kanter står side om side. Et af de mest bemærkelsesværdige steder i Évora er 'knoglernes kapel', Capela dos Ossos. Kapellet blev bygget i det 14. århundrede og er dekoreret med ca. 5000 skeletter, knogler og kranier. Det lyder måske makabert, men det dæmpede lys og de mange detaljer udgør et fascinerende rum. Velkomstbeskeden lyder, "de knogler, der ligger her, venter på dine"... Byens højeste punkt finder I ved det romerske tempel, Templo Romano de Évora, hvor 12 søjler rager op mod himlen, og Évora-katedralen byder på en spektakulær udsigt fra klokketårnet. Nyd en vintur, eller tag ud i naturen — området er nemlig ideelt til vandreture og cykling. Afslut dagen med at bestille jeres portugisiske yndlingsspecialiteter for sidste gang, for på dag 8 går turen hjemad!

  På dag 8 kører I mod lufthavnen i Lissabon. Har I booket 10 overnatninger, bliver I en ekstra nat i Évora og flyver hjem på dag 11.

  Hotel Dom Fernando

  10 Anmeldelser
  • Hotel
  • Evora, Portugal

  Hotel Dom Fernando ligger 600 meter fra Évora togstation og mindre end 1 km fra centrum af byen. Hotellets egen Restaurant São Brás tilbyder specialiteter fra det lokale køkken, og gæster kan nyde live musik og drinks i Bar Chafariz d'el Rey. På hotellet finder I to udendørs swimmingpools omringet af en have og liggestole.

  Læs mere
  • +2

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Renault Clio, Mitsubishi Colt 2dr, Mitsubishi Colt eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Parkering i Lissabon: ca. 75 DKK per dag (betales på destinationen)
 • Turistskat i Lissabon: ca. 8 DKK per nat (betales på hotellet)
 • Hotel Travel Park Lisbon turistskat ca. kr. 8,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 1 og maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for 2 personer

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hoteller

Parkering

Gratis parkering ved Vilabranca og på Hotel Dom Fernando. Parkering ved Hotel Travel Park Lisboa koster ca. kr. 75,- per dag (betales på destinationen)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I kører i jeres lejebil fra lufthavnen til hotellet. Fra Aeroporto da Portela Lissabon Lufthavn er der ca. 7 km til Hotel Travel Park Lisboa i Lissabon. Fra Hotel Dom Fernando i Évora er der ca. 130 km til lufthavnen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice